Şimdi Ara

Xbox ta' En Çok Oynadığınız Oyun. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu aralar AC Revelations ve Bastion oynuyorum.Uzun süre oynadığım tek oyun Bad Company 2 459 saat 15 dakika.
  • Need for Speed Run,007 Bond
  • Son zamanlarda yeni oyun alamadım hala MW2,BFBC2,Forza 3,GOW2,GTA IV bunlarla idare ediyoz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valyria

Son zamanlarda yeni oyun alamadım hala MW2,BFBC2,Forza 3,GOW2,GTA IV bunlarla idare ediyoz.

valla ne yalan söyliyim; bu aralar bende fazla, yeni oyun yok.
  • moh 200 saat
  • bende bu aralar rdr 40 saat fazla oynamışımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubberkay -- 5 Şubat 2012; 1:40:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubberkay

quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Gears of War 3- 250 saat

of of nası oynadın abi helal olsun.

1.5 ay başından kalkmayınca oynanıyor:)

Spor oyunları hariç, aynı oyunu 8-10 günden fazla oynayamam aslında. Multi oynamayı da fazla sevmem. Bu yapıda olmama rağmen 250 saat oynattırdı kendini. Bu nesilde parasını en çok hakeden oyun bence. Kendi türünde tabii.

• Forza 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath
    Yalnız Dark Soulsun 228 saati skyrimin 1000 saati kadar yoğun geçmiştir herhalde

Dark souls ng+ mı kastın yoksa başka karakter mi açtın? Ben de warrior pyro bitirdim ama bir büyücü mü açsam diyorum. Gerçi Amalur takılıcam bi süre

Oynadığım sürenin yarısından fazlası boss'lara harcandı, söylediğin gibi Skyrim'de harcadığım süre daha uzun görünüyor ama Dark Souls'da hem sinir, hem stres yaparak o süreyi geçirmek her babayiğidin harcı değildir.

Ben en son NG++ yaparak ara verdim oyuna. Kingdoms'a yeterli süreyi harcadıktan sonra gaza gelirsem tekrar başlarım belki...

• Forza 3-4. 3'e biraz geç başladım, 4'ü aldığım güne kadar 3. oyunu oynamaya devam ettim. Sonra 4'e başladım, bir hafta öncesine kadar aktif bir şekilde oynadım. Toplamda 300 saati geçmiştir rahatlıkla. Tek kötü yanı Forza 4'le gelen yeni pistlerin az oluşuydu, genel olarak 3. oyundaki pistler bulunduğu için tüm pistleri en ufak bump'ına kadar ezberledim, nerede fren yapmam gerektiği falan iyice yerleşti zihnime. Bir süre ayrı kalacağım, yaz gelince tam gaz devam Forza'ya, burnumda tütüyor gerçekten. Sevdiğim bir sürü oyun var ama Forza çok başka.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ergin0686

bakabiliyor muyuz bütün oyunlara ne kadar oynadığımıza?
    mw2 tartışmasız şimdiye kadar

www.xbox.com - Xbox Live - Rewards - MyStats

Ben giriyorum dediğin yere, Fransızca birşeyler çıkıyor, gold var ben de gold alın falan diyor kafayı yemiş galiba, korktum çıktım siteden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouLForceTR

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ergin0686

bakabiliyor muyuz bütün oyunlara ne kadar oynadığımıza?
    mw2 tartışmasız şimdiye kadar

www.xbox.com - Xbox Live - Rewards - MyStats

Ben giriyorum dediğin yere, Fransızca birşeyler çıkıyor, gold var ben de gold alın falan diyor kafayı yemiş galiba, korktum çıktım siteden.

Xbox Live Rewards programına katılman gerekiyor eğer görmek istiyorsan.Bende henüz katılmadım ama katılan arkadaşlara bir sorum var;sözleşmeyi okdudum ve sözleşmede her ay gold üyeliğinin yenilenmesi vs. kabul etmemiz gerekiyor diye bi madde var.Şimdi bu programa katılırsak Live üyeliğimiz bitince otomatik mi yenilenecek bize sormadan?Ve şunu da sorayım,gerçekten yararlı birşey mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 5 Şubat 2012; 15:18:35 >

• Rewards a katılın arkadaşlar, arasıra güzel kampanyalar oluyor. Mesela geçen ay 12 aylık üyeliği yenilemeye 400 points verdiler.
  • gow 2 gow 3 her zaman ;)
  • Mw2yi cok oynamistim, RDR hala oynarim, Homefront ve Crysis 2yi de achivolari icin uzunca bir sure oynadim, MW3'u 10 saat ancak oynamisimdir daha o kadar sarmadi.

Sadece konsol ile degil de zevk ile ilgili ise soru, AC serisi, Uncharted serisi ve BF3'u Ps3'te bol bol oynuyorum.
  • Bir zamanlar Forza 2-3-4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 6 Şubat 2012; 11:53:15 >
  • Battlefield Bad Company - Battlefield Bad Company 2 -Battlefield 3
  • Gears Of War serisi.
  • En uzun süre vakşt geçirdiğim oyun Street Fighter 4 idi.(Super Street Fighter 4 dahil)

İnşallah mart sonundan itibaren nete kavuşup tekrar online a döneceğim.
  • FiFa 12-BF3-Nfs Run..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.