Şimdi Ara

Gamepass Ultimate 1 Yıl - 2200 TL (Alıcı Hesabına Eklenir - Çift Hak - Xbox+Pc)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Gamepass Ultimate 1 Yıl - 2200 TL (Alıcı Hesabına Eklenir - Çift Hak - Xbox+Pc)

Alıcının kendi hesabına giriş yapıp alıyorum, alım sonrası iade yok, kod kullanarak alacağım için zaten kodların da iadesi yok

Ürünü hindistan mağazasından alıyorum, istediğiniz ülkede kullanabilirsiniz, oyun falan oynarken vpn gerektirmez

Boş durumdaki herhangi bir gamepass bulunmayan hesabınızın mail ve şifresini paylaşıyorsunuz veya yeni bi hesap oluşturup mail ve şifre paylaşıyorsunuz

Teslimattan sonra hesabınıza giriş yapıp ülkeyi değiştirebilirsiniz, herhangi bir sorun olmuyor

Önce ödeme sonra teslimat şeklinde satış yapıyorum, ilgilenenlere özelden cep numaramı paylaşırım whatsaptan hızlı iletişim kurabiliriz

Teslimatlar ödeme yapıldığı gün, kod alımda herhangi bir sorun olursa yine aynı gün iade yapıyorum

Aklınıza takılan bi şey varsa özelden veya buradan yazarsınız

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir, Buca Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• satış devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hock Hover -- 17 Eylül 2024; 15:25:15 >
  • satış devam...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.