Şimdi Ara

Xbox1 Oyunları için Son Live Günü !!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: iscanthere

quote:

Orijinalden alıntı: *scarface*

quote:

Amac live serverlarini rahatlattirmak. Aslında bu olay xbox 1in başarısızlığının göstergesi olarak görülebilir.

hocam xbox 1in basarisizligiyla ne alakasi var basarili olmasaydi bu zamana kadar zaten coktan iptal ederlerdi xbox 1 oyunlarini livedan oynamayi

Hocam adamlar konsola oyun çıkarmayı coktan bitirmislerdi zaten. Bir de ps2 ye bak. Hala oyun çıkıyor. Hala baya satılıyor. Online tarafı zayıf bir konsol o ayrı.

MS Xbox1 gibi sanat eseri yaparak kendini gösterdi ki zaten yapdıkları açıklamada xbox şu kadar sattıkdan sonra üretimi durcakdır gibi açıklamaydı sonrada x360 geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Online oynayanlarda aşağıdaki gibi herhalde. Hoşuma gitti eminim sizde beğeneceksiniz videonun sonunu. :) Kopma garanti

allah belanı töbe töbe akşam akşam gene güldük xD

• aslında xbox 1 de live oynamak hiçte sorun değil.İsterlerse kapatsınlar serveri sonuçta çoğu kullanıcı xbox serverlerinden oynamıyor.Bu iş için bir cok oyunda gelen system link uzerinden vede pcye xlink kai programını kurarak rahat rahat online oyun oynayabiliyorsunuz.ayrıca bu program diger birçok konsola da destek veriyor.ustelik herhangi bir live uyeliğinede gerek yok.sadece xlink kai ye girip kullanıcı adı alıyorsunuz.ben bir kaç gün önce halo 2 oynadım ve gayette iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Online oynayanlarda aşağıdaki gibi herhalde. Hoşuma gitti eminim sizde beğeneceksiniz videonun sonunu. :) Kopma garanti

Zua

Yapma bunu yapma bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *scarface*

quote:

Amac live serverlarini rahatlattirmak. Aslında bu olay xbox 1in başarısızlığının göstergesi olarak görülebilir.

hocam xbox 1in basarisizligiyla ne alakasi var basarili olmasaydi bu zamana kadar zaten coktan iptal ederlerdi xbox 1 oyunlarini livedan oynamayi

Hocam adamlar konsola oyun çıkarmayı coktan bitirmislerdi zaten. Bir de ps2 ye bak. Hala oyun çıkıyor. Hala baya satılıyor. Online tarafı zayıf bir konsol o ayrı.

MS Xbox1 gibi sanat eseri yaparak kendini gösterdi ki zaten yapdıkları açıklamada xbox şu kadar sattıkdan sonra üretimi durcakdır gibi açıklamaydı sonrada x360 geldi

Hocam Yapma Yaw Sanat Eseri Dediğin Makine 3 Senedir İçinde 120 GB HDD İle Yatıyor Evde...
    HDD Full + 150 Tane Oyun Tozlanıyor Rafta...
    Film Falan İzlemek İçin Kullanıyordum Artık Onu Da Bıraktım...
    Sanat Eseri Dediğin Makine Eğer Xecutor3 Olmasaydı Hiç Bi İşe Yaramazdı...
    Zaten Takoz Gibi, İçine Basmışlar Demiri...
    PS2 de Bile En Azından God Of War 1-2, MGS3 Var...Hiç Oyun Oynanmasa Bile Bu Oyun Oynanır....
    Şimdi Hakkını Yemeyelim X1'de de Güzel Oyunlar Var Ama Artık 360 Var...
    Sadece Bikaç Tane Kayda Değer Oyunu ve MAME Emülatöründeki Oyunlar Dışında Hiç Açasım Bile Gelmiyor...
    Gerçi Onları Da X360 ta Oynuyorum, MAME'yi de Canım İsterse PC'de...

• quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

quote:

Orijinalden alıntı: kadir26

quote:

Orijinalden alıntı: eagle

2-3 gün önce xbox aldık gelen habere bak

xbox1 den bahsediyor

klasik okumama hastalığı;

kadir26:acer monitoru xbox da mı kullanıyorsun?

işin garip tarafı bunu diyen arkadaşın bu haberi yapması bence.

Aynen , Haberi yayınlayan arkadaş bile okumamış sanırım

• Arkadaşlar Xbox konusunda bilgim yetersiz. Yani haberde Xbox dediğinde (xbox 1 ve xbox 360 farklı aletlermiş ) anlayamadım zaten bilmediğimden anlamamda mümkün değildi. Artık bu kadar alaycı ifadeden sonra unutmakta imkansız . Tecrübenin acısına tatlısına razı gelmek gerekir demişler . Onu diyenin varya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle -- 15 Nisan 2010; 9:11:01 >
  • yaw şimdi bunlar seneyede xbox360 ın live desteğini kapamasınlar daha yeni xbox sahibi olacaz atarım aleti camdan aşağı çekerim videoyaya koyarım xbox sitesinin bloglarına delirtmeyin uleyynn adamı
  • ahaha double şakacı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.