Level dergisinde bi ara vardı bu konu bi Level forumunu(reklam yapamak istemiyorum) araştır ayrıntılı bi bilgi belki bulursun
teşekkürler tatianass yoksa hiç kullanmadan modifiyemi ettirsem ankarada biyer yokmu su malatyadaki arkadaşın yaptığı gibi sağlam güvenilir biyer
quote:
Orjinalden alıntı: icebergmetii
teşekkürler tatianass yoksa hiç kullanmadan modifiyemi ettirsem ankarada biyer yokmu su malatyadaki arkadaşın yaptığı gibi sağlam güvenilir biyer
önemli değil de ankarada öle bir yer olduğunu sanmıyorumistanbula gelebilirsen burda bazı bilgisayar cılar böle şeyler le ilgileniyo bide yine LEVEL dergisinde gördüğüm MV SHOP reklamı şişli cevahir alışveriş merkezindeki mavi SHOP daPC oyun psp nintendo ps3 oyunları aksesuarlar bulabilirsin burda aradğın şey olabilir
Vaybe coğu ilimizde var ankarada yok bende cok pc modifiye ettim ama okudum okudum xbox hakkında yazılanları nerdeyse xboxta mastır yaptım okuya okuya ama uygulama yapmayı istemiyorum..
Arkadaşlar bi sorunda microsoftlan görüşerek yollayabileceğimi söylüyor
microsoft Türkiye Xbox360 konusunda türkiyede fazla uğraşmıyo sanırsam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme