Orada 2 tane vites yok mu?Direksiyonun hemen sağ tarafında?Neden 2 tane onu anlamadım?
quote:
Orjinalden alıntı: Mickey~
Orada 2 tane vites yok mu?Direksiyonun hemen sağ tarafında?Neden 2 tane onu anlamadım?
ilk vites kutusu 1-2-3-4 diye tam vitesleri öbür vites kutusu da 1.5-2.5-3.5 ... buçuk vitesleri oluşturuyor tırlardaki gibi
:::LOSTPLANET:::,
Mickey~, 2'ci viteskolu extradir...ayni anda viteskolunu direksyonun yanina monte etmene gerek yok, 2,5m kablosu var istedigin yere viteskolunu monte edebilirsin. Bu secenek benim icin cok kullanisli cunku ben vites kolunu hemen direksyon yaninda kullanmayi sevmeyenlerdenim. Fanatec direksyonuyla beraber yanina 1 tane extra Porsche dizaynli 1gb'liga kadar memory kartida veriliyor
Bu arada, bu pedal seti Fanatecin Xbox360 direksyonuyla calisabilir...en azindan Fanatec'den aldigim cevapta surpriz aciklama yakinda gelecek dendi http://www.youtube.com/watch?v=aowDlOWF1yE
quote:
Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::
quote:
Orjinalden alıntı: Mickey~
ilk vites kutusu 1-2-3-4 diye tam vitesleri öbür vites kutusu da 1.5-2.5-3.5 ... buçuk vitesleri oluşturuyor tırlardaki gibi
Hımm,anlıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme