Şimdi Ara

Xbox360'a G25 ayarinda bir direksyon... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

Peki vitesler?

Tam anlayamadim!
  • Orada 2 tane vites yok mu?Direksiyonun hemen sağ tarafında?Neden 2 tane onu anlamadım?
  • quote:

Orada 2 tane vites yok mu?Direksiyonun hemen sağ tarafında?Neden 2 tane onu anlamadım?

ilk vites kutusu 1-2-3-4 diye tam vitesleri öbür vites kutusu da 1.5-2.5-3.5 ... buçuk vitesleri oluşturuyor tırlardaki gibi
  • :::LOSTPLANET:::,

Mickey~,
    2'ci viteskolu extradir...ayni anda viteskolunu direksyonun yanina monte etmene gerek yok, 2,5m kablosu var istedigin yere viteskolunu monte edebilirsin. Bu secenek benim icin cok kullanisli cunku ben vites kolunu hemen direksyon yaninda kullanmayi sevmeyenlerdenim.
    Fanatec direksyonuyla beraber yanina 1 tane extra Porsche dizaynli 1gb'liga kadar memory kartida veriliyor

Bu arada, bu pedal seti Fanatecin Xbox360 direksyonuyla calisabilir...en azindan Fanatec'den aldigim cevapta surpriz aciklama yakinda gelecek dendi
    http://www.youtube.com/watch?v=aowDlOWF1yE

• quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

quote:

Orada 2 tane vites yok mu?Direksiyonun hemen sağ tarafında?Neden 2 tane onu anlamadım?

ilk vites kutusu 1-2-3-4 diye tam vitesleri öbür vites kutusu da 1.5-2.5-3.5 ... buçuk vitesleri oluşturuyor tırlardaki gibi

Hımm,anlıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.