Şimdi Ara

XBOX360'a geçmek istiyorum hata mı ediyorum? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: os_izmir

quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

ben işin avatarında değilim sonuçta avatar gerçek kişiliğiniz değildir, exc oyunlarda hakikaten ps3 çok iyi hep dediğim gibi uncharted olsun god of war olsun bu oyunları çok severim.

avatar tabiki önemli degıl ama(ps3 dekı o avatarlarda nedir abi,açıklaması yok yani) xbox360ında exclusive oyunları var.Gears of war oynamış biri olarak diyebilirimki,o oyunda gerçekten süper.
    Bir yazıda okumuştum.Mortal Kombat'ın sahibi ED BOON MK9(9puanlık oyun) oyununu yaparken Gears of war oyunundaki karanlık ortamları cok begenmıs ve ılham almıs.
    God of war türünde tek geçilecek oyun kesinlikle.
    Ps3'ü dünyanın nerdeyse heryerinde yasal olarak satılıyor olması kurtarıyor.

Ed boon'mu geow'dan esinlencek hiç sanmıyorum.Cliff blezinski yokken adam mortal kombatı yapıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

quote:

ben işin avatarında değilim sonuçta avatar gerçek kişiliğiniz değildir, exc oyunlarda hakikaten ps3 çok iyi hep dediğim gibi uncharted olsun god of war olsun bu oyunları çok severim.

avatar tabiki önemli degıl ama(ps3 dekı o avatarlarda nedir abi,açıklaması yok yani) xbox360ında exclusive oyunları var.Gears of war oynamış biri olarak diyebilirimki,o oyunda gerçekten süper.
    Bir yazıda okumuştum.Mortal Kombat'ın sahibi ED BOON MK9(9puanlık oyun) oyununu yaparken Gears of war oyunundaki karanlık ortamları cok begenmıs ve ılham almıs.

Ed boon'mu geow'dan esinlencek hiç sanmıyorum.Cliff blezinski yokken adam mortal kombatı yapıyordu

aslında yazının turkcesini okumustum ama cok eski olunca bulamadım,fazlada arastırmadım.
    bu sayfadakı röpörtajda geciyorhttp://news.teamxbox.com/xbox/12710/Ed-Boon-MK8-Aiming-for-Gears-of-WarLike-Look/
    arada soyledıgı cumlenın orjınal bu
    "To me, when I saw Gears of War, I was like, 'Holy s___!' That’s the look that we’ve been talking about.” Visually, that’s what we want to do."
    yarım yamalak ingilizcem ile tercume edeyım ''yapmak istedikleri gorsellıgın gears of war dakı gorsellık oldugunu soyluyor'' ki MK9 oynamıs bırı olarakda gears of war daki atmosferı gordum mk9 da.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

quote:

aslında yazının turkcesini okumustum ama cok eski olunca bulamadım,fazlada arastırmadım.
    bu sayfadakı röpörtajda geciyorhttp://news.teamxbox.com/xbox/12710/Ed-Boon-MK8-Aiming-for-Gears-of-WarLike-Look/
    arada soyledıgı cumlenın orjınal bu
    "To me, when I saw Gears of War, I was like, 'Holy s___!' That’s the look that we’ve been talking about.” Visually, that’s what we want to do."
    yarım yamalak ingilizcem ile tercume edeyım ''yapmak istedikleri gorsellıgın gears of war dakı gorsellık oldugunu soyluyor'' ki MK9 oynamıs bırı olarakda gears of war daki atmosferı gordum mk9 da.

Dostum bu MkVsDC oyunu berbat bir oyundu.Benim için PS3 almamı sağladı oda MK fanı olduğumdan ama kötü oyundu yani

• oyun berbattı canım ama gears of war'un sucu degılki adamlar kız işi oyun yaptılar,birde ortaklık meselesi.
    yazıyı cok eski okumustum ben onu mk9u yaparken dıye dusunmustum ama mk8 ıcınmıs.
    kotu oyun yapmalarının nedeni gears of war dakı mekanlar ve atmosferden etkılenmıs olmaları demek degıl.
    sanırım mk8 donemı gears of war1 zamanına denk gelıyor,son oyunları gormedım xbox360larım 3k kurbanı olunca ama o zaman geow dakı ortamada herkes hayrandı.
  • millet bir araştırayım dedim ve az önce xbox live özelliklerinde şunu gördüm;http://www.xbox.com/en-GB/Live/Join-Today?xr=shellnav

xbox da skysport izleyebiliyor muyuz türkiye de bu mümkün mü?
  • quote:

ilk foto bir ps3 avatarıdır dıgerı ıse 5li yanyana insan modelli ise xbox360 avatarıdır.2 xbox360ımı 3k ya kurban verdıkten sonra ps3 gecmeye karar verdım ama psne kayıt olduktan sonra avatar secme kısmına gelınce gercekten cok sasırdım.bu ps3 avatarı yine iyi bundan daha berbat avatarlarda var.
    avatarlarla bile aradaki fark gayet açık.
    gonlum xbox360dan yana ama ps3 Turkıye'de yasal olarak satıldıgı ıcın oyun ve aksesuarlarının kolay bulunabılmesınden dolayı ve alısverıs sonrası servıs bulmanında mumkun olmasından dolayı sımdılık ps3 devam.
    ayırıca god of war kendı turunde de tum zamanların en ıyı oyunu,yıne uncharted cok basarılı.Bu oyunlar ıcın bıle ps3 alınabılır.
    ımkanım olsa xbox360da takılırım,ps3ude exclusive oyunları ıcın evde bulundururum.

XBOX360'a geçmek istiyorum hata mı ediyorum?

Kardeş kusura bakma ama biraz zorlama olmuş; eğer amacın gerçekçi avatar ise seni.HOME dünyasına alalım

• quote:

ilk foto bir ps3 avatarıdır dıgerı ıse 5li yanyana insan modelli ise xbox360 avatarıdır.2 xbox360ımı 3k ya kurban verdıkten sonra ps3 gecmeye karar verdım ama psne kayıt olduktan sonra avatar secme kısmına gelınce gercekten cok sasırdım.bu ps3 avatarı yine iyi bundan daha berbat avatarlarda var.
    gonlum xbox360dan yana ama ps3 Turkıye'de yasal olarak satıldıgı ıcın oyun ve aksesuarlarının kolay bulunabılmesınden dolayı ve alısverıs sonrası servıs bulmanında mumkun olmasından dolayı sımdılık ps3 devam.
    ayırıca god of war kendı turunde de tum zamanların en ıyı oyunu,yıne uncharted cok basarılı.Bu oyunlar ıcın bıle ps3 alınabılır.
    ımkanım olsa xbox360da takılırım,ps3ude exclusive oyunları ıcın evde bulundururum.

Kardeş kusura bakma ama biraz zorlama olmamış mı? Eğer o kadar gerçekçi avatar bakıyorsan seni HOME dünyasına alalım

• quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

Kardeş kusura bakma ama biraz zorlama olmamış mı? Eğer o kadar gerçekçi avatar bakıyorsan seni HOME dünyasına alalım

google gorsellere ps3 avatar degımde ve xbox360 avatar dedıgımde karsıma cıkan ılk avatar gorsellerıydı bunlar.ayrıca home deneyımımız var gırmem ıle cıkmam bır oldu bır dahada gırmedım.
    bu avatarlara fena takmıstım ılk psne kayıt oldugumda konusu gelıncede bahsetmek ıstedım.

• Kardeş şimdi baya arttı resimler, bazıları çok hoş premium larda da baya güzel örnekler var
  • Sen orjınal oyuna para basıp multı oynarken,korsanların 5 para vermeden multı oynadıgını gormek koymazsa al.Sonra yok efendım teoman futbolu nıye bıraktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

Sen orjınal oyuna para basıp multı oynarken,korsanların 5 para vermeden multı oynadıgını gormek koymazsa al.Sonra yok efendım teoman futbolu nıye bıraktı

xbox ta bu mümkün mü?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

Sen orjınal oyuna para basıp multı oynarken,korsanların 5 para vermeden multı oynadıgını gormek koymazsa al.Sonra yok efendım teoman futbolu nıye bıraktı

xbox ta bu mümkün mü?

Var. Mesale bazı kişiler makina FW'li olmasına rağmen Xbox Live'a girebiliyor. Hatta Xbox Live gold hesapları bile devam ediyor. Microsoft görmüyor yada görmemezlikten geliyor. :D
  • quote:

millet bir araştırayım dedim ve az önce xbox live özelliklerinde şunu gördüm;http://www.xbox.com/en-GB/Live/Join-Today?xr=shellnav

xbox da skysport izleyebiliyor muyuz türkiye de bu mümkün mü?

VPN olmadan izleyemezsin maalesef. Türkiye'de desteklenmeyen daha bir çok güzel uygulama var böyle. Xbox 360, Eylül-Ekim gibi resmi olarak satılacak. Umarım o zaman böyle uygulamalar bizim ülkemizde de olur. D-Smart ya da Digiturk ile benzer anlaşmalar yaparlar belki. Çok ufak bir ihtimal ama, keşke olsa:)

• Baştan belirtmek isterim ki her iki konsolda tarafımda mevcuttur.
    Takıldığım noktalardan biri blueray noktası kimse kendini kandırmasın kim gidip filmleri blueray alıp izliyor gayri meşhur yöntemlerle yola devam ediyor birçok kişi ..
    Sony olayı okadar abarttıki bluray disk diye multiplatform oyunlarda 20 gb 30gb yok daha neler :) xbox gösterdiki bu iş 7gb ile aslanlar gibi çokta iyi yapılıyor.
    Boyutu aşan oyunlarda ise 2 - 3 dvd ile çözülüyor buda istisna oyunlarda zaten,,
    Multiplatform oyunlarda kalite farkları bana göre %95 Xbox 360 ta daha iyidir.
    Gelelim online olayına, kısaca Lag ne demek ben Psn ile öğrendim ..
    Playstation 3 bence playstation 2 efsanesinden sonra bu durumunu haketmeyen bir konumdadır ve onun ekmeğini yemektedir .. sırf buradaki gibi fanların yüzünden değiştirmediği joistik sistemi bile büyük bir sorundur.
    Xbox 360 kolu ile yaşanan oyun deneyimi çok daha iyidir. Yorucu ve ağrılı değildir :)

Araba yarışları hariç Playsation 3 ün neredeyse tüm ex oyunları var elimde bu makinanın benim için ifade ettiği şey sadace bundan ibarettir.
    Yani özetle ben çok sevdiğim bir Rachet and clank i oynamak için Playstation 3 sahibiyim,
    Ama emin olduğum birşey var eğer tüm ex oyunlar multi yapılsaydı Sony zarar ettiğini makinayı çıkardığı 2 .sene açıklardı ..

Yukarıdaki yorumlarım tamamen kişisel tecrübelerim ile yazılmıştır.. Fan man boylara duyrulur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ByRemake

Baştan belirtmek isterim ki her iki konsolda tarafımda mevcuttur.
    Takıldığım noktalardan biri blueray noktası kimse kendini kandırmasın kim gidip filmleri blueray alıp izliyor gayri meşhur yöntemlerle yola devam ediyor birçok kişi ..
    Sony olayı okadar abarttıki bluray disk diye multiplatform oyunlarda 20 gb 30gb yok daha neler :) xbox gösterdiki bu iş 7gb ile aslanlar gibi çokta iyi yapılıyor.
    Boyutu aşan oyunlarda ise 2 - 3 dvd ile çözülüyor buda istisna oyunlarda zaten,,
    Playstation 3 bence playstation 2 efsanesinden sonra bu durumunu haketmeyen bir konumdadır ve onun ekmeğini yemektedir .. sırf buradaki gibi fanların yüzünden değiştirmediği joistik sistemi bile büyük bir sorundur.
    Xbox 360 kolu ile yaşanan oyun deneyimi çok daha iyidir. Yorucu ve ağrılı değildir :)

Araba yarışları hariç Playsation 3 ün neredeyse tüm ex oyunları var elimde bu makinanın benim için ifade ettiği şey sadace bundan ibarettir.
    Yani özetle ben çok sevdiğim bir Rachet and clank i oynamak için Playstation 3 sahibiyim,
    Ama emin olduğum birşey var eğer tüm ex oyunlar multi yapılsaydı Sony zarar ettiğini makinayı çıkardığı 2 .sene açıklardı ..

Yukarıdaki yorumlarım tamamen kişisel tecrübelerim ile yazılmıştır.. Fan man boylara duyrulur :)

Multi-Platformda ki xbox360 lehine olan fark tamamıyla mimari ile alakalı bir durum firmalar kolaya kaçıp
    özensiz portlarla PS3 sürümünü geçiştirdiler. İlk zamanlarda bu fark daha belirgindi. Ama tabi sizde
    haklısınız önemli olan sonuç.

Blu-ray konusunda size pek katılmıyorum.Asıl farkını Exclusive oyunlarda gösteriyor.
    Ayrıca orjinal Blu-ray film alanları da unutmamak gerekir.

Benim bu nesilde ve büyük ihtimalle bir sonraki nesilde de tercihimi Sony'den yana kullanma
    nedenim exclusive oyunlardır.Bu konuda sizinle hemfikirim.

İşin online ve gamepad kısmında ise yine yerden göğe kadar haklısınız.
    Sony bir sonraki nesilde bu iki konuda atılımlar yapmalı.

.

• Arkadaşlar Bence karşılaştırmaya çok fazla gerek yok. Birisi xbox, diğeri ps3 . bunlar birbirleriyle aynı olmak zorunda değil.
    Yani xbox'ın kolu çok iyi diye, ps3'ünde kolu öyle olacak diye birşey yok. bunların bir sitili var kendine ait. Bana göre yok üstün özellikmiş yok efendim sesli chatmiş yada bluray falan filan... multimedia olaylarına 2.planda bakarım.Mesela Ben, God of war dan hoşlanıyorsam giderim ps3 alırım.yada gears of war seviyorsam xbox alırım.Yani aldığın şey ne xbox yada ps3 , bak abi oyunlara hangisinden hoşlanıyorsan gidip onu al.Biz ne için alırız konsolu oyun için.Yani zevk için,abi bu oyun bana zevk veriyorsa giderim o oyunun bulunduğu konsolu alırım.gidipte şunda şu yapılıyor, bunda bu olmuyor diye karşılaştırmak çok gereksiz.... Kafanız karışmış olabilir, hangi konsolu alsam diye, aç abi, google kardeşten, bak ps3'ün oyunlarına , yada xbox'ın oyunlarına hizmetlerine Vs. Yani arkadaşlar burda önemli olan o iyi, bu kötü demek değil, bize haz, zevk veren oyunları oynamak.Bu kadar tartışmak hepimizi yorar.bu '' xbox '' kendini böyle kabullenmiş, diğeri '' ps3'' bu da böyle . bitti olay bu.Ben bir ps3 kullanıcısı olarak xbox cılara sen xboxcısın senin falan filan yok diye hiç tartışmam bile.Çünkü adam gears of war sevmiştir o yuzden xbox almıştır. onun zevkine kalmış birşey.Ben de 2 sene önce xbox mı ps3'mü alsam mı diye, düşünüyordum. o zaman ps2im vardı. artık yeni birşey almanın zamanı geldi diye düşünüyordum.Bir gün leventten geçiyordum. sony'nin binasını gördüm , bir de ne göriyim!!

'' God of war3 , Sonunda kaos olacak'' boydan boya Kratos resmi.. eve gittiğimde trailer'larını izledim... ( daha öncesinde gow3 ile ilgili hiç bir haberim yoktu,Yani gow serisinin hikayesini bilmiyordum.ps2 de gow1-2 yi oynamıştım hatta ingilizcem o zaman kötüydü anlamıyordum bile neden onu bunu yaptığımızı,sadece bir oyun olarak güzel buluyordum..). o hafta sonu gidip ps3 aldım.Tek bir oyun yüzünden.Burada gow3 değilde, atıyorum gears of war'ın reklamı olsaydı ve onu o zaman beğenseydim aynı şekilde xbox alabilirdim.Ama şimdi diyorim ki , iyiki ps3 almışım. arkadaşlar , tarafsız olarak yorumlamak istedim, xbox cılara da saygım var hep.Aynı bu şey gibi , ben fenerbahceliyim, o da galatasaraylı.. her zaman saygı .. '' gta san andreas'ta'' görevi yaptıktan sonra hep yazardı . '' Respect '' ...

• yukarıda yorum yazanlara teşekkürler, şimdi şöyle bir olay var exc oyunlarda mesela beni etkileyen ps3 oluyor hakikaten güzel oyunlar var mesela gears of war 3 ü bir sürü insan beğenmiş olabilir ama benim dikkatimi çeken bir oyun değil yani illede geow oynicam diye xbox almam fakat iş multiplatforma gelince xbox daha ağır basıyor aslında 2 konsolu bulundurmak daha iyi gibi ama buna da gerek var mı bilinmez mesela xbox daki skysport olayı beni biraz daha cezbetti internetten saatlerce pc başında durup izleyeceğime gamepadimi alır büyük ekranda skysport izlerim en iyisi biraz daha düşünüp ekonomik açıdan değerlendirme yapayım sanki ps3 ağır basacak gibi fakat düzgün karar vermekte fayda var.bu arada blu-ray olayına gelince evde 2 ye yakın orijinal blu-ray film var neden derseniz indirip pc den de izlerim ama film fiyatları çok uçuk değil yani insan 3-4 günlük parasını bile biriktirse film alır ve zaten ps3 de mkv dosyalarıda açılmıyor 20 gb film de indirmekle uğraşılmaz zaten.yani blu-ray benim için ölümcül olmasa da önemli. ama bu demek değildir ki ille de ps3.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByRemake

Baştan belirtmek isterim ki her iki konsolda tarafımda mevcuttur.

Yapımcılar o 7 gb a oyunları sığdırmak için neler çekiyorlar Allah bilir, onun dışında kolu bu kadar sorun eden arkadaşlar gidip bir tekno marketten istediği kolu alıp oynayabilirler, multi platform konusunda ise 2 yıl önceye göre durum çok değişti, istersen bir karşılaştırma sitelerine bir bak. Online konusunda ise eskisi kadar kötü olmasada daha 1 fırın ekmek yemesi lazım sonynin

Bu arada fan boy filan diyorsun da sen şu güzel kolla Tekten oynayabiliyor musun onu söyle veya memnun değilsen başka bir kol kullanabiliyor musun

• Xbox 360 le bu nesile başladım sonradan PS3 ü kardeş olarak yanına koydum. Kardeşim imkanın varsa iki konsoluda koy yanyana. Xbox cidden çok eğlenceli bir konsol.Exc. oyunları da gayet iyi.Halo 4 geliyor ki hayatımın oyunu.PS3 de süper bir konsol.Gerek Uncharted ı olsun gerek Gow3 ü.Keşke ikiside olsa.Tek konsol sahibi olanlardan objektif yorum bekleme. İKİSİDE BİRBİRİNDEN İYİ KONSOL.Ayırt edemiyorum ben.
  • Bana sorarsan hiç farketmez ikisininde kullanım amacı aynı "eğlence" bunu bir savaş haline getirenler var.Bence Bu hiç mantıklı bir şey değil hangisinden daha çok zevk alırsan onu almalısın sonuç olarak ikisindede oyun oynanıyor tabi birbirlerine göre bazı avantaj ve dezavantajları var ama dediğim gibi bunu bir ps3 vs xbox fan vs. haline getirmekte mantıklı değil.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.