Şimdi Ara

XBOX360'da Notebook fani kullananlar icin pratik cozum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dragon fan nasil birsey bilmiyorum laptop faniysa olur ama fanin gucu 5 vatin uzerindeyse o 5 liralik ucuz adaptorler kaldirmaz onlari. O arkadan takilanlardan kullanmana gerek yok bence makinaya extra guc bindirip birde hava deliklerini tikiyor. laptop fani yeter altina vuran sicak havayi az birsey dagitsa kafi. zaten bizimkisi pikolojik rahatlama alete sivi sogutma yapanlar bile 3K gorebiliyor. elektronik isi sans isi PS3 saglam dedim guvendim 6 ay kullandigim 1 senelik makinam sari isik gormustu cihazin garantisi olmasa ayvayi yemistim. fazla kurcalama keyf ile oynamana bak zaten Jesper board lu modellerden kullaniyorsan 3K riskin eski modellere gore daha dusuk.
  • allahım imzaya bak gök görmemişliğin bukadarı bi giyidiği don markası eksik
  • Gormemislikle ne alakasi var sacma sapan konusma forumu biraz gezde bak herkes yaziyor bunlari, anlasilan XBOX bolumunden disari ciktigin yok. beni daha tanimiyorsun bile ama mesajindan kimin gormemis oldugu anlasiliyor. biraz saygili ol ve seviyeyi dusurme.
  • adam doğru söylüyor,birde belirgin olsun diye uğraşmışsın niye kızıyorsun ki adama doğruyu söylüyor
  • Sabah sabah piyangodan mi ciktiniz renkli yazdik diye mi adam hakli oldu ? sende hepsini buyuk harflerle yazmissin. isiniz gucunuz yok mu bir probleminiz varsa ozelden yazin konuyu kirletmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.