ertelenme sebebi, acele etmediklerini göstermez, sorunları oldugunu gösterir..
Komediye bak şimdi, Gameboy dan az satıyormuş vs vs..Gameboy daha mı iyi oluyor Xbox360 dan ? PSP dende az satıyor ama bakıyoruz, PSP 5 para etmez bir alet
ya koray eskiden hiç değilse biraz daha mantıklı yazıyordun bugünlerde çıkan ps3 haberleri seni biraz tutuşturmuş anlaşılan demiştim çok eğlenicez diye bu daha hiçbişey yeni başlıyoruz
mantığı ,gameboy ve xbox360 satış rakamlarıyla karşılaştıranlara sormak lazım.. Çok tutuştum çok sorma gitsin..Bekle geliyor film gibi oyunlar
quote:
Orjinalden alıntı: korayg
mantığı ,gameboy ve xbox360 satış rakamlarıyla karşılaştıranlara sormak lazım.. Çok tutuştum çok sorma gitsin..Bekle geliyor film gibi oyunlar
haaaaaaa şimdi anladım olm baştan söylesene ya mgs4 - motor storm - killzone u görünce canın çekti dimi
dertme ya kendine forumda para toplar alırız sana bi ps3
Gene ps xbox kavgasına gitti topic!
film gibi oyunlar hemide holywood filmleri gibi hemde (tabiki x360 ta olcak bunlar varmı ötesi bee )
Oyun içinde Oyuncu olmak istermiydiniz ? bunu 2 konsol gerçekleştiricek biri next gen "NINTENDO" diğeri ise ????? yarın akşam videolarla ağzınızın suyunu akıtacağım
eren sagol, eksik olma...Yeni ev aldım, PS3 ede bişeyler çıkartırız arada, nasılsa daha çoook var çıkmasına ehe
inanılmaz rakamlar açıkçası 40 gün içerisinde toplam 1,5 milyon konsol ki son 1 ayın rakamları buna dahil değil daha kesinlikle sony'nin niye acele etmeye çalıştığını bu rakamlar ortaya koyuyor.
ve şunuda eklemeliyim japonyada 100 bin adet satması bence oldukça iyi bi satış rakamı o ülkenin koşularını düşünürsek .
bazıları'na ( xbox360 ikinci dreamcast vakası olacaktır diyenlere duyurulur ama onlar genede haklı olduklarını iddia ederler ya neyse......) haber niteliğinde......
hahaha sony mi acele etmeye çalışıyor yahu ps3 ün ertelenme ihtimali bile var ne acelesinden bahsediyosun dünyanın en çok konsol satılan ülkesi ve sony nin kalesi olarak bildiğimiz japonyada gameboydan az satıyor xbox 360 geçen topicde vermiştim xbox 360 ın japonyadaki hazin sonu diye bi başlıkta
ps2 80 bin - gameboy 14 bin - xbox 360 11 bin
ps2 ile bile işi götürüyor sony daha onimusha ile final fantasy var çıkacak olan onlar bi sekte daha vurur mikiye
xbox 360 2. dreamcast vakası olayınıda tekrar iyi oku ben hangi açıdan öyle demişim böyle işkembeden sallamakla olmaz bu işler...
biliyoruz hangi açıdan dediğini ancak bu durumu görebilmek için senin o müthiş züthiş 350 gömlek üstün PS3'ünün gelmesi gerekiyo dimi....... ama biz hala hala bekliyoruz post-next gen makinanızı [;)
ha bu arada ne oldu PS3 e gelmiyo mu ertelediler diye bişeyler yazmışsın ne oldu hazır değil mi yoksa ...
hayret bi sürü oyun içi görüntü ve ss'ler veriyodunuz oysa.....
bu arada ne 11'bini ya rakamlar 100 bin diyo alooooooooo anybody out there ?
puhahaha siz xbox 360 a bakın önce port makinesi resmen
neyse ps3 screnshootları sizi doyurmadı eee haklısınızda dünyanın en iyi konsolu olunca beklentilerde büyük oluyor tabii
Ereneren senin yaş kaç kardeş çok merak ettim?
arkadaaslar abım tokyoda foyat sormus 5 tane yere fıyatı xbox360ın 750 dolar demısler nedıosunuz bu konuya bıde 350 dolara dusmus dıenler wardı aabım 5 yere sormus yanı tokyoda
quote:
Orjinalden alıntı: Tacmahal
Ereneren senin yaş kaç kardeş çok merak ettim?
benim yaş 14 koraydan 2 yaş büyüğüm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme