Şimdi Ara

xbox360 hdmı kablosuyla görüntü alamıyorum yardım... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Jr.MaD

quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

@ Jr.MaD, ewe gidince çekip koyarım arkadaşlar hatta lost un da görüntüsünü koyayım da benim 720p tv de bile ne kadar deli gibi çıktığına şahit olun...

full HD de düşünemiorum bile yau...

@KoalaX tamamdır sen hele bir al bağla da gerisi kolay, hallederiz hemencecik...

Yok abi ben konuyu açan arkadaşa söyledim.
    Yanlış kablo falan olmasın diye.

• @KoalaX akşam ewe gidemedim, arkadaşın pc sinden veriorum sana ayarları, onda ATI RADEON war ancak ara yüzleri neredeyse aynı, easy setup bölümüne girip tüm işlemleri oradan hallediosun gayet basit... advanced ayarlara hiç bulaşma bence...

xbox360 hdmı kablosuyla görüntü alamıyorum yardım...

xbox360 hdmı kablosuyla görüntü alamıyorum yardım...

umarım bu ayarlar da işine yarar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renzokuken -- 2 Aralık 2008; 7:42:00 >

• kabloda sorun yok...sorun hdmı çıkısında...dün ırmak toyslanda götürdüm makinayı bayağ bi uğraştılar,yapamadılar
  • @renzokuken, ATI olayı işi bozdu yahu. :)

Nvidia'nın ayar olayı bunun gibi mi bilmiyorum çünkü hiç bakmadım ama deneyeceğim bir şekilde artık.

Bu hafta sonuna kadar gereken kabloyuda alacağım o zamana yine soracaklarım olacak sana.

Herşey için teşekkürler.
  • tamamdır umarım sorunsuz halledebilirsin bir problem olursa buralardayım
  • Selam @renzokuken.

Şuanda bu mesajı HDTV'den yazıyorum yani yaptım LCD'ye görüntü aktarmayı hemde hiç uğraşmadan. Ama dediğin gibi otomatik görüntü vermedi LCD TV'ye. Ben Nvidia Kontrol Panelden yaptım ayarlamayı hemde çok kolaymış yahu anında 2 denemede yaptım herşeyi. Demin 720p HD-RIP bi film açtım hiç kalsılma bile olmadı. Bi ara 1080p HD-RIP'de deneyeceğim bakalım ne olacak. Gerekirse senden o programlarıda alabilirim duruma göre. Herşey için tekrar tekrar teşekkürler.
  • :) süper walla halledebilmene çok sewindim, pc nin görüntüsü nasıl oldu monitör kadar kaliteli mi görüntü yoksa tv olduğu belli oluo mu ?? (bende 720p de belli olmuodu ama ne bilim sonuçta büyük karakterler kıl edio beni..)

720p HD RIP değil de normal 720p film izle, 4,5 GB tutuo genel olarak...

720p diziler ise genelde 1.45 GB tutuo..

ne demek yau güzel izlemeler
  • Arkadaş bu konuda sizden biLginiz varsa yardım istemiş.Sizde saçmaLamışsınız konuyu nereLere sürükLemişsiniz.Bence biLginiz varsa arkadaşa yardımcı oLun
  • quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

:) süper walla halledebilmene çok sewindim, pc nin görüntüsü nasıl oldu monitör kadar kaliteli mi görüntü yoksa tv olduğu belli oluo mu ?? (bende 720p de belli olmuodu ama ne bilim sonuçta büyük karakterler kıl edio beni..)

720p HD RIP değil de normal 720p film izle, 4,5 GB tutuo genel olarak...

720p diziler ise genelde 1.45 GB tutuo..

ne demek yau güzel izlemeler

İlk bağladığımda tam ekran olmadı görüntü taştı ama Nvidia'nın ayar sihirbazı ile masaüstümü tam ekran LCD'ye verebildim. Görüntü enfes oldu valla LCD'de ama birtek aynı anda PC monitörünede görüntü verirsem PC monitöründe titreme oluyor ama o da normal çünkü ofiste de PC'den LCD'ye görüntü verirsem PC monitörü aynı şekilde titriyor. Evde ki sistemde LCD'den HDMI'yı çıkartırsam ama o da sorun olmuyor yani kullanacağım zaman takıcam kullanmayacağım zaman LCD'ye giren HDMI'yı sökücem zaten yan HDMI'dan bağladım sorun olmaz.

Akşama birşeyler izleyeceğim yahu iyice gaza geldim diyebilirim.

Herşey için çok sağol yine. Senin vesilen ile bu olayı yaptım yoksa yapacağım yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 2 Aralık 2008; 18:01:08 >

• ne mutlu bana böyle bir şeye vesile olabilmişsem...

eldeki imkanları kullanmak lazım yau
  • Aynen dostum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.