Şimdi Ara

Xbox360 Kolu ile baglantı kesiliyor surekli Zavvi'den Aldım Yeni (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pil cok sorun cikartiyor yahu,Charge-Kit aldim bütün sorunlar ortadan kalkti..

Yil 2011 Pilli GamePad, M$
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfgangg

Pil yuvasındaki demiri iğne yardımıyla yukarı doğru çek. 2 oyun kolumda da bu sorun olmuştu.Büyük ihtimal gamepad sallanınca kapanıyordur.

Arkadaşlar epey vakit geçmiş ama aynı temassızlık sorunu bende de var. Pil yuvası oynuyor tam kapanmıyor galiba. Eskiden arada bir olurdu şimdi biraz oynuyorum sorun yok saat sonra falan oynanamaz hale geliyor açar açmaz kesiliyor tekrar. Pil yuvasındaki demirden kastınız nedir tam anlayamadım?
  • Pil yuvasının ortasında ufak bir demir var onu biraz yukarı kaldır, temassızlık yapıyordur.
  • benimkide gidiyor 2 kolda... 1 aydır sony pil var bitmişmidir.2çizgi var gösteriyor ama
  • quote:

Pil yuvasındaki demiri iğne yardımıyla yukarı doğru çek. 2 oyun kolumda da bu sorun olmuştu.Büyük ihtimal gamepad sallanınca kapanıyordur.

helal olsun googledan aradım tabiki donanımhaberde çıktı çözümüm,derdime derman oldun kardeş :D niye öyle birşey var peki ? düzeldi şimdi o demiri iğneyle yukarı çektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llAkabell -- 9 Ağustos 2013; 0:12:33 >
  • igne ile neresine bastirip cekiyorsunuz bi foto felan koyun beceremedim

neyse cimbizla kanirttim oldu fistik gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 28 Temmuz 2015; 14:57:36 >
  • quote:

Pil yuvasının ortasında ufak bir demir var onu biraz yukarı kaldır, temassızlık yapıyordur.

Hocam gamepade takılan aparatın içindeki demir mi bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wung-Zhu kullanıcısına yanıt
    Aynen o demir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.