Bildirim
=== XBOX360 SİSTEMLERİNİZ === (114. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Bende heveslenmiştim bu fotoğrafı görünce -
Sayfanın çoğunluğuna baktımda hep kullanan monitör var. O küçücük ekranda oynamak zevkli oluyor mu ki? -
quote:
Orijinalden alıntı: route666
Sayfanın çoğunluğuna baktımda hep kullanan monitör var. O küçücük ekranda oynamak zevkli oluyor mu ki?
Ben 22" ekranda oynuyorum ve gayet mutluyum diyebilirim. -
quote:
Sayfanın çoğunluğuna baktımda hep kullanan monitör var. O küçücük ekranda oynamak zevkli oluyor mu ki?
24 inc monitorde sorun olmaz tam tersi multide ekrana daha rahat hakim olursun...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN
quote:
24 inc monitorde sorun olmaz tam tersi multide ekrana daha rahat hakim olursun...
Vallahi bencede öyle alıştım bu tarz monitorlere koca ekranlarda oynayamıyorum. Arkadaşın evinde kocaman bir plazma var takip etmek çok zor . Göz alışması ile alakalı tabi . -
quote:
Orijinalden alıntı: Assassinate
quote:
quote:
Vallahi bencede öyle alıştım bu tarz monitorlere koca ekranlarda oynayamıyorum. Arkadaşın evinde kocaman bir plazma var takip etmek çok zor . Göz alışması ile alakalı tabi .
Evet Cok buyuk ekranda olmuyor bence 32 inc yeterli olur..bakalim su led tvlerin modelleri bir tam otursunda sene sonu sadece xbox icin samsung 32 inc led alabilirim monitorun yanina..simdilik 24 inc monitor idare ediyor...
-
quote:
quote:
quote:
Vallahi bencede öyle alıştım bu tarz monitorlere koca ekranlarda oynayamıyorum. Arkadaşın evinde kocaman bir plazma var takip etmek çok zor . Göz alışması ile alakalı tabi .
Hem o hem de ekran kucuk oldugundan tepkime suresi ve cozunurlugu daha net oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35
quote:
quote:
quote:
Hem o hem de ekran kucuk oldugundan tepkime suresi ve cozunurlugu daha net oluyor
Uygun birşey bulabilirsem 3d monitör almayı düşünüyordum. O yüzden merak ettim sağ olun
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35
quote:
quote:
quote:
Uygun birşey bulabilirsem 3d monitör almayı düşünüyordum. O yüzden merak ettim sağ olun
Özgür oluyorsun bikere.TV'de oynayınca başını yiyiyorlar hemen.Yok benim dizim var,film var,sıkıldım TV'yi aç derdi yokÖzenip oyunun ortasında bende oynayayım diyen yok,bu ne,noluyor hikaye ne diye soranda yok.Rahat rahat oynuyorsun.
-
herkes pc ekranı kullanıyomus yalnız :) ben 106 ekranda oynuyorum evde salonda ama o yüzden sık oynayamıyorum dolu oluyo salon :) pc ekranına hangi kabloyla bağlanıyo beyler hic bilmiyorum yardımcı olurmusunuz -
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagethon -- 1 Mayıs 2012; 15:55:14 > -
@TwexamR
Ortam 10 numara. -
quote:
Orijinalden alıntı: Altaïr Ibn-La'Ahad
@TwexamR
Ortam 10 numara.
Eyv. birader biraz dağınık falan ama idare ediyorum. -
Oyun oynarken televizyon izleyen birtek benim galiba..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TwexamR
quote:
Orijinalden alıntı: Altaïr Ibn-La'Ahad
@TwexamR
Ortam 10 numara.
Eyv. birader biraz dağınık falan ama idare ediyorum.
Herkes de olur o kadar dağınıklık.
Masanın yeri ve odanın ışıklandırmasını güzel yapmışsın gerçekten.
-
Tüh keşke 2 ay önce deseydin xbox'ı vitayla takas ettim.O zaman resim atardım kendimi rahatsız hissettim şimdi.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X