Bildirim
=== XBOX360 SİSTEMLERİNİZ === (122. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu da benim kendimce kurduğum sistemim arkadaşlar
https://store.donanimhaber.com/8c/c0/53/8cc053cc73e8ac6ff322a54a8223fb59.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayblack -- 7 Mart 2013; 19:22:23 >
-
Güzelmiş Sistem -
Hooort :D
Şaka maka xbox one fotolarını merakla bekliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
Hooort :D
Şaka maka xbox one fotolarını merakla bekliyorum
Şimdi gelir biri yine ilk sayfadaki cipsli olayı alıntılar. -
Valla ben şimdi gördüm ne muhabbet etmişiz zamanında :D,güzel günlerdi o zamanlar. -
süpermiş valaaa
sabah sabah içim açıldı..
oooffff oooooffffff çekiyorum... hepside ayrı güzel...
60inçlik dokunmatik ekranlarda hayal bile edemiyorum bu güzellikleri...var mı ki öyle resimler ...
ekrana dokunurken....kinectde falan.... -
Bunlarda Benden gelsin :)
-
Xbox One çıktığında canlanır buralar -
quote:
Orijinalden alıntı: Sterilmikrop
SF X Tekken 179,99 TL, içim parçalandı görünce :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 25 Haziran 2013; 1:31:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kubillian
images
Hocam bu projektör nasıl ? Ben de almayı düşünüyordum da... İdare ediyor mu az biraz? Sesi nereden alıyorsunuz? Bir kaç fotoğraf daha koyabilir misiniz?
-
ooohhh
gece gece içim açıldıı beeegeeell ONE GEELLL -
süpersiiin dostuumm..
yeminlen hiç bi firma ürününün böyle bir amaçlı kullanabileceği aklının ucundan geçirmemiştirr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 25 Haziran 2013; 2:49:09 > -
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
quote:
SF X Tekken 179,99 TL, içim parçalandı görünce :D
D&R Kampanya vardı :D 49.99 tl aldım onu ben :D merak ettim üst üst 5 etiketi vardı :D en son bu fiyat çıktı
-
quote:
Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_
quote:
images
Hocam bu projektör nasıl ? Ben de almayı düşünüyordum da... İdare ediyor mu az biraz? Sesi nereden alıyorsunuz? Bir kaç fotoğraf daha koyabilir misiniz?
Fotoğrafta sıkıntı yok, eklerim de tavsiye etmem. Normalde 42 inç full hd lg marka televizyon kullanıyordum. Arkadaşta cihazı görmüştüm. Çok hoşuma gitti. mini hdmi girişini görünce merak ettim aldım bir süre.
Alakası yok ama. Tv gibi kesinlikle olmuyor. Cihaz zaten pro değil. Sadece kurması, kullanması falan rahat. Xbox da iken görüntüyü kare halinde veriyor. 480 p gibi yani. Tam anlayamadım çözünürlüğü daha yüksek olabilir ama upscale olayı var ya hani. Bu downscale yapıyor resmen. anlamadım değiştiremedim.
Profesyonel bir projektör olmadığı için verim alamadım. Bunu değil ama profesyonel başka bir projeksiyonu önerebilirim. Arada fim izliyorum. Gerçekten filmler ve diziler için on numara bir cihaz. Evinize sinemayı taşıyorsunuz resmen. Özel hissediyorsunuz kendinizi
-
quote:
quote:
quote:
images
Fotoğrafta sıkıntı yok, eklerim de tavsiye etmem. Normalde 42 inç full hd lg marka televizyon kullanıyordum. Arkadaşta cihazı görmüştüm. Çok hoşuma gitti. mini hdmi girişini görünce merak ettim aldım bir süre.
Alakası yok ama. Tv gibi kesinlikle olmuyor. Cihaz zaten pro değil. Sadece kurması, kullanması falan rahat. Xbox da iken görüntüyü kare halinde veriyor. 480 p gibi yani. Tam anlayamadım çözünürlüğü daha yüksek olabilir ama upscale olayı var ya hani. Bu downscale yapıyor resmen. anlamadım değiştiremedim.
Profesyonel bir projektör olmadığı için verim alamadım. Bunu değil ama profesyonel başka bir projeksiyonu önerebilirim. Arada fim izliyorum. Gerçekten filmler ve diziler için on numara bir cihaz. Evinize sinemayı taşıyorsunuz resmen. Özel hissediyorsunuz kendinizi
banada önerebilirmsiiniz :D
-
quote:
quote:
quote:
quote:
images
banada önerebilirmsiiniz :D
adı ney cihazın gg den youtubeden videolarına falan bakyım telefon sandım ilk gorunce onu :D
-
Gece gece gulmekten oldum su cips olayina
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buda benim gece modu =)
-
Son XBOX Lar Artık :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X