Şimdi Ara

=== XBOX360 SİSTEMLERİNİZ === (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.528
Cevap
22
Favori
236.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o tv ordan duser al hocam onu ordan deprem olur maazallah...amannnn!!! düşünmek bile kötü..al ordan onu hemen..çabukkk
  • Hocam o Kadar Sistem Almışın Sehpa al bide düşer hocam o tv ordan içim acır valla bişey olursa benim burada
  • BYNEDİM@
    HALO EDİTİON'mı senin o 360?
  • metin5555@
    Mesajını düzeltebilirsin
    Resmin linkini kopyala, sonra image butonuna tıkla üst satırdan, daha sonra arasına resmin linkini yapıştır resim görünür
  • quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

BYNEDİM@
    HALO EDİTİON'mı senin o 360?

Hayır Elite, Halo nasip olmadı bi türlü ama memnunum..
  • Ben ELİTE'leri siyah bilirdim bu düpedüz giri, en azından füme ya da kül rengi gibi bişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 11 Şubat 2008; 11:56:41 >
  • slm

logitech z 5500

24" hyundai dokunmatik ekran full hd lcd 1920 1080 :))

=== XBOX360 SİSTEMLERİNİZ ===
  • pardon bu da xbox 360 kasasında

amd x2 2 gigabyte ram lı bir makına :))) yazmadan geçemedim :)) yaparken zorladı ama degdi sanırım :)))

• Resimde Görülen Yer Benim Oda....Aşşadaki LCD TV'yi Ancak Geceleri Kullanabiliyorum Muhehe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 11 Şubat 2008; 13:46:00 >
  • Şu Nikonun lensini bir yaptırsam bende göndereceğim oğlumun odasını, az kaldı.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: jetman

pardon bu da xbox 360 kasasında

amd x2 2 gigabyte ram lı bir makına :))) yazmadan geçemedim :)) yaparken zorladı ama degdi sanırım :)))

abi kasadaki kesiklerin en ufağı altta olan biraz yukaru doğru kayık gibi
  • tabi sen kesersen onu boyle olur :)))) hasta etme adamı :)) elinin ayarı yok ki :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetman -- 11 Şubat 2008; 15:35:12 >
  • Bizde o kadar cipis yedik de niye çıkmadı diyorduk.. Hepsini adam toplamış meğerse, ah çok kişinin ahını aldın şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noodfan

Bizde o kadar cipis yedik de niye çıkmadı diyorduk.. Hepsini adam toplamış meğerse, ah çok kişinin ahını aldın şimdi

yok be abi ben ps3ü ilk hafta ilk gün aldım sonra bıraktım ugrasmadım daha :D
  • Allah için fazla uğraşmamışsın :p.Milletin gözü kaldı yaw nazar değecek beleş diye muha :pp
  • bu ofisteki hal. lcd biraz yüksekte. ama arkadaşlarla oynayınca uzaktan iyi oluyor. (not: kırmızı ışık efektini ben ekledim. janjanlı 3K gibi oldu

ev ortamını ayrıca yollarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbalik -- 11 Şubat 2008; 17:51:40 >

Başına birgün 3 kırmızı gelirse görürsün o zaman janjanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noodfan

Bizde o kadar cipis yedik de niye çıkmadı diyorduk.. Hepsini adam toplamış meğerse, ah çok kişinin ahını aldın şimdi

aynen. kendimi salak gibi hissettim.
  • herkes dik koymus xboxı ya ben yatay kullanıyorum daha iyi sogutsun diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Başına birgün 3 kırmızı gelirse görürsün o zaman janjanı

Kullandığı Elite , elitede bu sorun halledilmiş .. Eğer gerçekten gelirse arkadasın basına boyle bırsey iyi beddua olmuş olucak
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.