Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 XBOX360 Slim, Kinect, Xkey, 2 Kol, 2 TB Harici Disk, Turtle Beach Kulaklık, Gitar Satın Al 2 Temmuz 2015 09:23 1 1 XBOX360 Slim, Kinect, Xkey, 2 Kol, 2 TB Harici Disk, Turtle Beach Kulaklık, Gitar İLK SAHİBİ OLDUĞUM KONSOLUMU ÜST MODELE GEÇTİĞİM İÇİN TAKIM HALİNDE SATIYORUM XBOX 360 SLIM KASA KONSOL 250 GB İÇ DİSK (CİHAZ 4 GBLIK MODELDİ, 250 GB DİSK SONRADAN EKLENDİ) XKEY (İLAVETEN CİHAZIN DVDSİ DE 3.0 FWLİDİR) KİNECT (LCD TVLER İÇİN ÜST ASKI APARATI MEVCUTTUR) 2 TB SAMSUNG STORY HARİCİ DİSK ORİJİNAL GUİTAR HERO GİTARI (SIFIR AYARINDA) ÇİFT KOL (BİRİ SIFIR AYARINDA, DİĞERİNİN ANALOG MEKANİZMALARINI YENİ DEĞİŞTİRDİM, SIFIR GİBİDİR) TURTLE BEACH KABLOSUZ OPTİK KULAKLIK ( OYUN SESİ VE CHAT SESİ AYNI ANDA GELİR, SES AYARLI) NOTLAR: İLK KIRMA İŞLEMİ DVD YE KONSOLTEKNİK TARAFINDAN YAPILDI, XKEY MONTAJI BANA AİTTİR. SÜREKLİ OLARAK, SOĞUTUCU, UPS VE AKIM KORUMA PRİZİ İLE KULLANILDI. BUGÜNE KADAR HERHANGİ BİR ARIZA, 3K VE BENZERİ HATALAR VERMEDİ. ÜZERİNDE GEARS OF WAR TEMALI STİCKER VAR, ÇİZİLMESİN DİYE UYGULAMIŞTIM, İSTEYEN KOLAYCA ÇIKARABİLİR. CİHAZIMA KEFİLİM, GÖZÜM GİBİ BAKTIM.HOR KULLANILMIŞ CAFE CİHAZLARIYLA KARIŞTIRILMASIN.PAKETİNDEN AÇTIĞINIZ GİBİ OYUN OYNAMAYA HAZIR, SORUNSUZ VE TEMİZ BİR KONSOLDUR. HER TÜRLÜ GENEL VE TEKNİK SORUNUZU CEVAPLAYABİLİRİM.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Nevşehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung Gear S2 classic Platinum Edition-Sıfır Gibi-Garantili [SATILIK] Toshiba 64 GB MicroSDXC UHS-1 class 10 Hafıza kartı Sıfır Ayarında Ashton Dualler BK Semi Akustik Gitar + Hardcase XBOX360 Slim, Kinect, Xkey, 2 Kol, 2 TB Harici Disk, Turtle Beach Kulaklık, Gitar