Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (302. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.252
Cevap
31
Favori
394.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mext

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    @yagami201

Açıkçası jtag hakkında bilgim yok. Ama soru eğer 500gb jtag hdd si dışında xboxun 250gb hdd sine ihtiyacım olur mu ise büyük ihtimalle olmaz. Xbox hdd sine zaten oyunlar, oyun güncellemeleri vs. yükleniyor. Bunlar zaten jtag tarafından halledilen şeyler. Geriye pek bir şey kalmıyor.

@Sanogo

1) En basitinden Fw, oyunları dvd ye yazdırıp oynama şekli. İnternet bağlantısı olabiliyor, live kullanılıyor. Jtag, hdd üzerinden oyunları direkt oynama şekli, live kullanılamıyor.
    2) FW ve xkey ile mümkün. Jtag ile mümkün değil. Sıfır alınan cihazlarda açtığın 3 profil için 1'er aylık bedava live hakkı var. Her profile 1 ay.
    3) Yıllardır ban yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mext

@yagami201

Açıkçası jtag hakkında bilgim yok. Ama soru eğer 500gb jtag hdd si dışında xboxun 250gb hdd sine ihtiyacım olur mu ise büyük ihtimalle olmaz. Xbox hdd sine zaten oyunlar, oyun güncellemeleri vs. yükleniyor. Bunlar zaten jtag tarafından halledilen şeyler. Geriye pek bir şey kalmıyor.

@Sanogo

1) En basitinden Fw, oyunları dvd ye yazdırıp oynama şekli. İnternet bağlantısı olabiliyor, live kullanılıyor. Jtag, hdd üzerinden oyunları direkt oynama şekli, live kullanılamıyor.
    2) FW ve xkey ile mümkün. Jtag ile mümkün değil. Sıfır alınan cihazlarda açtığın 3 profil için 1'er aylık bedava live hakkı var. Her profile 1 ay.
    3) Yıllardır ban yok.

Hocam bir sorum daha var ben konsolu 2.el aldım fw attırdım betram dvdye oyun yazıp oynuyorum.şimdi konsolun daha önceki sahibinin oynadığı oyunlardan birini indirdim(forza horizon)ama diski ya okumuyor yada açmıyor oyunu.bende diski yükle dedim hddye kaydetti oyunu bu defa açıldı ama önceki sahibinin profili geldi direk oyunun yarısı bitmiş şekilde.bunu nasıl çözerim?

Diğer oyunlarda problem yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni oyunların bazıları dvd kapasitesinden büyük olunca farklı bir dvd writer ile yazılmayı gerektiriyor.(Xgd3 diye araştırabilirsiniz)

Settings>System>Storage içinde Profiles var. Oradan sizin olmayan profili silebilirsiniz. Veya yine aynı yerde en üstte Games and Apps bölümü var. Oradan forza horizonu bulursanız içindeki saveler gözükür. O aletle oynanmış tüm oyunlar vardır. Sizin olmayanları silerseniz ve profili de silerseniz ortada fazladan save kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sindem09

arkadaşlar xbox 360da başka wireless kol çalışır mı? 40tlye kol alsam oynayabilir miyim?

sorumu yineliyorum
  • Toplam 4 adet kola kadar aynı anda çalışma desteği var

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii

Toplam 4 adet kola kadar aynı anda çalışma desteği var

FARKLI MARKA KOLU TANIR YANİ
  • Hayır sadece orjinal Microsoft kollarını tanır

• quote:

Orijinalden alıntı: wandy

1 aylık gold üyelik aktifleştirdim. Demo indirmek istiyorum ama hepsinde bölgenize geçerli değildir eyip duruyor. bir çözümü yok mu?

edit: hallettim

ben de aynı sorunu yaşıyorum da nasıl hallettiğini anlatabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandakozo

quote:

Orijinalden alıntı: wandy

1 aylık gold üyelik aktifleştirdim. Demo indirmek istiyorum ama hepsinde bölgenize geçerli değildir eyip duruyor. bir çözümü yok mu?

edit: hallettim

ben de aynı sorunu yaşıyorum da nasıl hallettiğini anlatabilir misin?

ayarlardan üyeliğimin bölgesini UK yaptım oldu.
  • xbox 360 slim 250gb + kinect + son sürüm jtag (rgh) + 40 oyun + 2yıl garanti world pc de 890tl olması lazım. Bundan daha ucuzunu bulabilir miyim acaba ? Kısacası en ucuz bu dediklerimi veren yer neresidir? bundan daha ucuzu varsa söyleyin sevinirim
  • Xbox 360 2005 yılında çıkmış tam 8 yıllık bir konsol. Bu cihaza artık büyük paralar vermeyin, ömrünü doldurdu.

Yeni nesil konsollar yıl bitmeden piyasada olacak, artık paranızı yeni nesle harcamanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Xbox 360 2005 yılında çıkmış tam 8 yıllık bir konsol. Bu cihaza artık büyük paralar vermeyin, ömrünü doldurdu.

Yeni nesil konsollar yıl bitmeden piyasada olacak, artık paranızı yeni nesle harcamanızı öneririm.

Yeni konsollar hem pahalı olacak hemde mecburen orjinal oyun almamız gerekicek :)

Ben 4GB olan modelinden aldım Xkey'de var güncellemelerde sorun çıkartırmı bu ürün?
  • Merhaba,

Yeni xbox slim+kineckt kasa konsollarda 3k olayı oluyormu?

Oluyorsa ne yapmamı önerirsiniz?

Tşk.
  • Bugun Xbox 360 4gb satın aldım. 3 adet oyun veridli yanında anında sıkıldım :D ben bu fw filan olayı bilmiyorum. ayrıntılı anlatım varmı yada anlatabilecek olan ?
  • .
    yanlış yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-292822126 -- 19 Ağustos 2013; 16:01:51 >
  • Merhabalar oyunlarımı USB HDD den oynuyorum cihaz fwli değil. Oyunu yüklerken hata aldım ve oyunu tekrar orjinal bulma ihtimalim bile yok çok eski(Kane and lynch dm) Disci bilgisayara takıp usb hddye oyunu yükleme imkanım varmı
  • byler xbox almayı düşünüyorum (jtaglı) jtag ile ilgili düşünceleriniz neler ilk sorum bu.
    2. ben xbox için tv düşünüyodum ev de beleşden duran bi sony bravia bx200 tv(kullanılmıyor 2011 model) var.bu baya güçsüz bişe 50hz cihaz bide tvlerde input lag diye bişe varmış. şimdi bu sonynin en dandik tvsi muhtemelen pek uygun olacağını zannetmiyorum.
    3.sü bu 2.deki olay yüzünden monitöre yöneldim asusun vg248qe model bi monitörü var 144hz 1ms de tepki süresi var muhteşem alet
    bu ürünün xbox 360 ile uyumsuzluk sorunu olurmu?
    4.sü bu alet duvara montaj edilebiliyormus gzl bişey çünkü bnmde aklımdan böle birşey geçiyordu.bnm yatağın karşısındaki duvara bunu monte etsem cihaz 24inch yatakta 1.90 cm aradaki boslugu fln saysak toplamda 2.10cm var. 24inch bu mesafeye göre nasıl.
    olmasssa elimiz mahkum zaten masaya kuracağım

• arkadaşlar merhaba. benim bir xbox 360 konsolum var. yaklaşık 3 yıldır falan oynamıyorum, açmıyorum bile. o dönemde bile yeni oyunları çalıştırmamaya başlamıştı. fw gerekiyordu, üşendim ne yaptım ne yaptırdım. şimdi gta 5 geliyor ya, hazır olsun istiyorum. samsung sürücüsü var cihazda. bunun için en son fw nedir? dashboard'u falan hiç güncellemedi xbox'ta. internete bağlamadım hatta. güncellemem gerekli mi? gta 5'i en yeni fw ile oynayabilir miyim? bir de kendim yapabileceksem samsung sürücüsü için bir video vesaire var mı yardımcı olacak? sonuç olarak 3 yıldır kullanılmamış bir xbox 360 nasıl güncel oyunları çalıştırır hale getirilir bunu soruyorum. cevaplarsanız sevinirim.
  • Yıllar önce aldığım Xbox360 konsolumu şehir dışında üniversite kazanınca evimde bıraktım rahat 1.5 yıldır ne oyun aldım ne de güncelleme vs yaptım.En son Crysis 2 almıştım ondan sonra yeni fw falan çıktı yeni güncelleme falan bunları nasıl Xboxa yüklücem yada direk internete bağlayıp güncellesem sorun olurmu yardımcı olabilen biri varsa sevinirim.CallOfDutyBlackOps 2 Max Payne 3 falan indirdim ama yazmadım bile sorun çıkartır diye bide boyutları 15 gb bende hdd yok illa hdd mi olması lazım 2li dvdlilerde ?
  • arkadaşlar 2. el bir temiz xbox almayı düşünüyorum

cihaz 4 gb LT +3.0 modeli dvd ile oyun oynanıyor fw li slim

şimdi ben bu cihaza hdd takıp torrent den indirdiklerimi atıp oynanabilir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.