Şimdi Ara

xbox360 ta bitirdiğiniz oyunlar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
3.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gears of war
    bioshock
    halo3
    assassins creed
  • Gears of War
    Lost Planet
    Crackdown
    PGR3
    PGR4
    COD3
    COD4
    Virtua Tennis3
    BlackSite: Area 51

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teamfodul -- 26 Haziran 2008; 14:32:50 >
  • geow
    dmc 4
    bu 2sini bitirin gerisi önemli değil

army of two
    conan
    stranghold
    cod4
    r6v 2
    bourne
  • ben hiçbirini bitirmiyorum sonlara doğru geliyorum , bırakıyorum, 2-3 hafta sonra tekrar başlıyorum canım sıkıldığında
  • Alalı 2 hafta oldu euro08,pes08 ve halo3 var. Haloyu bitircem 2-3 güne
  • assaissin creed
    COD4
    DMC4
    fifa street 3 ün bitirme modu va ronuda bitirdim
    bournout paradise bitiyo mu bilmem ondan bıraktım :)
    ninja gaidenin hepsini bitiremedim kızdım demosunu bitirdim :D(belki bilirsiniz bi bölümde teeden bi böcük iniyo 70 tane ninjayla beraber öldürmek imkansız neredeyse :) )
    civilization revolution indirdim dvd ye yazdırıp bitircem (demosunda kaç kez bitti canım ıkıldı ama dvd yoook :( )
    ben çok az oyun oynuyorum oynadıımdada kardeşimle fifa 08 oynuyorum ondan bu kadar az xbox ı da 23 nisanda almıştım :D
  • gears of war
    cod2
    cod3
    cod4
    fnr3
    pgr3
    pgr4
    halo3
    darkness
    pes6
    pes2008
    forza2
    asassans creed
    black site area51
    bioshock
    lostplanet
    nfs carbon
  • gears of war ı da ekledim
  • Gears Of War(Biraderle split-screende)
    Assasin's Creed(Biraderden habersiz bitirdim bana çok uyuz oldu bana suikast yapabilir her an.)

Devamı olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xstaticx

Gears Of War(Biraderle split-screende)
    Assasin's Creed(Biraderden habersiz bitirdim bana çok uyuz oldu bana suikast yapabilir her an.)

Devamı olacak.

geow u kardeşle aynı şekilde az önce bitirdim.merak ettiğim şey dinazorumsu bi yaratık varya bana saldırmadı.sadece ara görüntüde bizim arabanın peşin takıldı sonra kayboldu ?? neden acaba
  • battlefield bad company
  • gears of war (son yaratığı geçemedim gerçi...)
    bioshock
    halo3
    cod4

başka aklıma gelmiyor

yakında gta4 ve forza:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: deniz92

gears of war (son yaratığı geçemedim gerçi...)
    bioshock
    halo3
    cod4

başka aklıma gelmiyor

yakında gta4 ve forza:)

geow ı sil listeden

son videoyu görmeden oyunu bitirmiş sayılmazsın
  • Son 6 ay

Gears of War (2x Casual - 1xHardcore)
    Dark Sector
    Assassin's Creed
    Viking: Battle for Asgard
    R6Vegas2
    BlackSite: Area 51
    Call of Duty 4
    Frontlines: Fuel of War
    Bad Company
    GTA 4
    Lost Planet
    TimeShift
    Stranglehold
    Ninja Gaiden 2
    The Bourne Conspiracy
    Virtua Fighter 5

DMC4 yolda
  • ben geow u hardcore da bitirdim kardeşimle multi daha önce söylediğim gibi.şu son yaratığıda 3. denememizde öldürdük.ama şu dinozorumsu yaratık niye gelmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: maddie

ben geow u hardcore da bitirdim kardeşimle multi daha önce söylediğim gibi.şu son yaratığıda 3. denememizde öldürdük.ama şu dinozorumsu yaratık niye gelmedi

Raam'ı öldürmenin en kolay yolu trenin sonundaki makineli, diğer türlü çok uğraştırıyo. Hardcore'de onunla geçmiştim , Hardcore'de bitirince insane açılıyor ama tavsiye etmiyorum Bu arada dinazor ne oyunun sonundaki cinematikteki yaratık mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capricorn57 -- 9 Temmuz 2008; 8:58:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Capricorn57

quote:

ben geow u hardcore da bitirdim kardeşimle multi daha önce söylediğim gibi.şu son yaratığıda 3. denememizde öldürdük.ama şu dinozorumsu yaratık niye gelmedi

Raam'ı öldürmenin en kolay yolu trenin sonundaki makineli, diğer türlü çok uğraştırıyo. Hardcore'de onunla geçmiştim , Hardcore'de bitirince insane açılıyor ama tavsiye etmiyorum Bu arada dinazor ne oyunun sonundaki cinematikteki yaratık mı ?

ben sniperle kardeş makineliyle ateş ede ede öldürdük kalan herşeyi seninkiyle aynı yaptık.yani yanımıza yaklaşınca öbür tarafa gittik falan. dinozor dediğimde şu

xbox360 ta bitirdiğiniz oyunlar

bunla hiç çatışmadık.sadece bi ara video oldu orada geldi bidaha da gözükmedi

• quote:

quote:

quote:

ben sniperle kardeş makineliyle ateş ede ede öldürdük kalan herşeyi seninkiyle aynı yaptık.yani yanımıza yaklaşınca öbür tarafa gittik falan. dinozor dediğimde şu

Brumak o dinazor bozması yaratık ama kalbının adamı değil Oyunun Pc versiyonuna eklenmişti. Xbox 360 versiyonunda yok ama bişey kaçırmış değilsiniz Berserker'den bile kolay öldürmüştüm Pc de

• quote:

quote:

quote:

quote:

Brumak o dinazor bozması yaratık ama kalbının adamı değil Oyunun Pc versiyonuna eklenmişti. Xbox 360 versiyonunda yok ama bişey kaçırmış değilsiniz Berserker'den bile kolay öldürmüştüm Pc de

bende diyorum niye gelmedi

• cod 4
    gow
    nba street homecourt
    vegas 2
    assassins creed
    tomb raider legend
    dirt
    2006 world cup
    blazing angels
    carbon
    pgr3
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.