Şimdi Ara

xbox360 ta xbox1 oyunları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: OnUr_02

Arkadaşlar üst konuda X360 Arcade pack in Xbox1 oyunlarını desteklemediği yazıyor.Ayrıca bu xbox.com'da da belirtilmiş.Bence arkadaş hiçbir şekilde xbox1 oyunu oynayamaz;çünkü makinası arcade ??
    Yanlışsam düzeltin lütfen (kamyon arkası sözü gibi oldu bu ) .

Arkadaşım bak yukarıda açıkladım, arcade pack HDD içermez yani o yüzden desteklemiyor, bir HDD aldıktan sonra rahatlıkla xbox1 oyunları oynanır, arkadaşta da HDD var rahatlıkla oynayabilir, bence arkadaşın indirdiği imajlar hatalı ondan çalışmamamıştır.

Ben de arcade pack kullanıyorum ve xbox1 oyunlarını rahatlıkla oynayabiliyorum, örneğin elimde Fable (orjinaline sahibim) ve Ninja Gaiden Black (korsan) var, ikisi de hatasız çalışıyor. Kısacası kopya, orjinal demeden arcade'lerde xbox1 oyunları oynanabilir, sadece bir HDD almak kafidir.

• Hmm demek HDD yüzünden .İyi o zaman umarım sorun düzelir arkadaşım,ne diyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 5 Mart 2009; 23:42:49 >
  • ewt HDD yuzunden olmasi gayet mantikli zira donanimsal olarak fark yok diye biliyorum paketler arasinda. zaten Arsenic arkadasimizda da arcade warmis we oynayabiliyormus. o zaman ilk is bi 20gb hdd almak oncelikle. benim de oynamak istedigim eski xbox oyunlari war. xbox'im olmamisti. PS2 yuzunden donup bakamamistik o zamanlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orjinalden alıntı: OnUr_02

Arkadaşlar üst konuda X360 Arcade pack in Xbox1 oyunlarını desteklemediği yazıyor.Ayrıca bu xbox.com'da da belirtilmiş.Bence arkadaş hiçbir şekilde xbox1 oyunu oynayamaz;çünkü makinası arcade ??
    Yanlışsam düzeltin lütfen (kamyon arkası sözü gibi oldu bu ) .

Arkadaşım bak yukarıda açıkladım, arcade pack HDD içermez yani o yüzden desteklemiyor, bir HDD aldıktan sonra rahatlıkla xbox1 oyunları oynanır, arkadaşta da HDD var rahatlıkla oynayabilir, bence arkadaşın indirdiği imajlar hatalı ondan çalışmamamıştır.

Ben de arcade pack kullanıyorum ve xbox1 oyunlarını rahatlıkla oynayabiliyorum, örneğin elimde Fable (orjinaline sahibim) ve Ninja Gaiden Black (korsan) var, ikisi de hatasız çalışıyor. Kısacası kopya, orjinal demeden arcade'lerde xbox1 oyunları oynanabilir, sadece bir HDD almak kafidir.

ne yaptıysam duzelmıyor, xbox360 ıcın cevrılmıs 3 tane oyun ındırdım hepsınde aynı hata, ekran kararıp tam oyuna gırecegı zaman the game could not play please download again hatta backup oyunlar ıcın olan kasım 2007 updatenı bıle yaptım bısey degısmedı, sımdı dusundugum tek olay fw den kaynaklanma ıhtımalı, acaba olabılırmı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.