Şimdi Ara

Xc40 RECHARGE P6 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
7
Favori
11.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bende Volvo-kona64 ve zor var bana sorarsanız en iyisi kona çünkü gerçekten Şuan ki hava şartlarına göre menzili çok iyi rejen i kulakçıklardan rahat ayarlamanız buna büyük etken ama yol tutuşu o kadar iyi değil.Volvo yüksek hızlarda bile yol tutuşu çok iyi oto pilot daha iyi daha güvenli bir araç tartışmasız ama menzil malesef biraz düşük 16-17 kw larda.Zoe ise bence tam bir şehir içi arabası yüksek hızlar yapmıyorsanız süper bir araç en büyük artısı 22 kw olan şarj desteği ile 2 saat de batarya yi dolduruyorsunuz ve verimli de bir araç.Bu arada elimde fazladan electolise 22kw destekli şarj istasyonu var 5 metre kablo üzerinde yazlığı sattığımız için boşa çıktı fiyat 13 bin tl almak isteyen olursa özelden yazabilir yer İstanbul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2022 model XC40 P8 kullanıyorum bir yıldır. Yıllık bakımı yapıldı dün, 20 bin km olsa da yıl doldu.. İlk parti araçlardan olduğu için, 3 yıl kasko-yol yardım-servis bakımı hediye edilmişti. Listede toplam 1700 TL civarı yazsa da herhangi bir ücret ödemedim. Yapılan işlemler; polen filtresi değişimi, yazılım güncellenmesi ve lastik basınç kontrolleriydi sadece :)

Servise verirken ikame araç talep etmiştim S60 verdiler. S60 kullanıp P8’e geçince gerçekten teknolojik olarak çağ atlamış hissettiriyor.. Sessizliği, konforu, ivmelenmesi vs. herşeyiyle elektrikli araç çok farklı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mimaras89 M kullanıcısına yanıt
    Yazılım versiyonu ne gösteriyor acaba şuan sizde?

Web sitesinde 2.8 verilmiş en son.

https://www.volvocars.com/tr/support/car/xc40-recharge-pure-electric/22w22/software-release-notes

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ihzone89 kullanıcısına yanıt
    Yazılım 2.7 olarak gözüküyor. Bu şekilde güncellemişler serviste, otomatik indirme açık daha düşmemiş öyleyse 2.8 sisteme.

• Single motor 2023 modellerde aracı pixel led’li olan var mı?

• frydenbo F kullanıcısına yanıt
    Benimki serviste 2023 olarak geçiyor. Pixel mevcut.

• Merhaba, yeni bir volvo p8 single sahibiyim. aracım için kışlık lastik arayışındayım. Bir de telegram grubuna üye olmak için kiminle görüşebilirim? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vona70 -- 7 Ocak 2024; 22:53:22 >
  • Merhaba,

P6 konusunda kararsız kaldım. Özellikle kışın kullanan arkadaşlar menzil konusunda bilgilendirme yapabilirler mi ?

Birde araç donanımı hakkında net bilgilere ulaşamadım. 2023 model 2. El bir araç almayı düşünüyorum. Uygulamadan araç takip ve google servisleri çalışıyor mu?

Bu gun "O aracın menzili 200km geçmez" diyen bir satış temsilcisiyle görüştüm. Kafam iyice karıştı anlayacağınız.

Bilgilendiren olursa çok makbule geçer.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excallator1 -- 12 Temmuz 2024; 21:7:40 >
  • excallator1 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

Öncelikle aracın Facebook sayfasına üye olursanız çok daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz.
    Makyajlı kasa olan 2023 ve sonrasında bahsettiğiniz donanım ve uzaktan erişim mümkün.
    Aracın menzili 250km nin altina pek düşmüyor. kışın en soğukta şehir içi, veya şehir dışı hızlarında böyle oluyor. Onun haricinde 350 civarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihzone89 -- 17 Temmuz 2024; 10:10:57 >
  • excallator1 E kullanıcısına yanıt
    Selamlar araç ortalama 300 km gidiyor tek pedal kullanırsanız 100km/14kw bir yakıt yakalarsınız normal ortalama 16-18kw arası .Eğer varsa ısı pompalı olan tercih edin çünkü klima menzili çok düşürüyor.Uzun yol çok yapıyorsanız zor olur ama şehir içi gayet iyi.Sürüşü keyifli mobilden araç takip vb görebilirsiniz.Hızlanması gayet iyi

• Şuan satışta ki ex40 565km diyor burda daha düşük menziller konusuluyor makyajla menzil mi arttı

• 2022 modelini 6 aydir kullaniyorim 48bin km de (420km menzilli olan) genelde sehirler arasi milas marmaris bodrum kullandim ortalama 14 15 kw harcadi ortalama hiz 60 -80 genelde daglik yollar
    . Izmir denizli manisa vs 15-16kw ortlamayla geldim (90-100km sa ort) şehir içi yazin 11.kw lara kadar dustu ama ortlama 13.-14
    6 aylik surede sehir arasi 320-380 km sehir ici 400-430 km menzil aldim..
    Surekli tek pedal kullandim.
    Sürusunuz sakinse çok efektif kullaniyor bataryayi. Kullanmasini bilmeyenler bence elektirkli almasin..
    Isiklarda yolda surekli Gazi kokleyip ortlama 120km/sa uzeri hiz yaparsaniz tabi 250 km gitmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexedemical -- 20 Kasım 2024; 2:48:13 >
  • mrkb kullanıcısına yanıt

Evet 420 km di onceki nesil p6

• Merhaba,

2023 P6 4x2 ile 2024 P8 4x2 arasında temel farklar nelerdir?

Sahibinden.com karşılaştırmasında benim gördüğüm;

P6 / P8

Batarya kapasitesi : 69 kwh / 75 kwh

Motor gücü : 231 ps / 252 ps

Tork : 330 Nm / 420 Nm

Menzil : 420 km / 567 km

Bu bilgilerin hangileri doğru?

• quote:

Orijinalden alıntı: corail

Merhaba,

2023 P6 4x2 ile 2024 P8 4x2 arasında temel farklar nelerdir?

Sahibinden.com karşılaştırmasında benim gördüğüm;

P6 / P8

Batarya kapasitesi : 69 kwh / 75 kwh

Motor gücü : 231 ps / 252 ps

Tork : 330 Nm / 420 Nm

Menzil : 420 km / 567 km

Bu bilgilerin hangileri doğru?

Hepsi doğru.
    Ayrıca p6 önden çeker, p8 arkadan.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.