Şimdi Ara

Xde +1 eLixir + 15m werene (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: PaNoZ

quote:

Orjinalden alıntı: YaqLasMaSpikeqoruM

Nereye aÇayım konuyu takas böLümünemi kimse yok orda kusura bakmayın bi dahqa oLmayacak sadece birini buLayım konuyu siLersiniz :S

quote:

up up up oLdum yha :/

Ya önce TÜRKÇE Konuşmayı Öğren Öyle Konu Aç Şu Türkçeyi adam gibi Kullanın sorunlumusunuz ?

MsjLarı KontroL etmedim doqrumu diye yoksa 342 kişi okumu$ konuyu & 1tek sen böLe diyorsun asıL sorunLu sensin '' BUNU BİL ''
    Begenmedinmi Konuyu Yazı ŞekLini CtrL - w ßß koçumm !!( Türkçeyi SanaL Ortamda KuLLanırken Sana Sorcak HaLim Yok & ''dahqa'' bu sözcüqü sen anLayabiLiyorsan sorun yok !!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PaNoZ

quote:

Nereye aÇayım konuyu takas böLümünemi kimse yok orda kusura bakmayın bi dahqa oLmayacak sadece birini buLayım konuyu siLersiniz :S

quote:

up up up oLdum yha :/

Ya önce TÜRKÇE Konuşmayı Öğren Öyle Konu Aç Şu Türkçeyi adam gibi Kullanın sorunlumusunuz ?

MsjLarı KontroL etmedim doqrumu diye yoksa 342 kişi okumu$ konuyu & 1tek sen böLe diyorsun asıL sorunLu sensin '' BUNU BİL ''
    Begenmedinmi Konuyu Yazı ŞekLini CtrL - w ßß koçumm !!( Türkçeyi SanaL Ortamda KuLLanırken Sana Sorcak HaLim Yok & ''dahqa'' bu sözcüqü sen anLayabiLiyorsan sorun yok !!

senin gibilere Ne diyolar biliyosundur..
    Adam gibi Yaz anlayalım Ozaman sanal Ortamda Konuşan real Hayattada Konuşur

• @PaNoZ

Düzelmez bunlar boşuna kafa patlatma arkadaşım
    Ne deniyordu bu gibi tiplere emo'muydu? öyle birşey sanırım belki de keko
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.