Nereye aÇayım konuyu takas böLümünemi kimse yok orda kusura bakmayın bi dahqa oLmayacak sadece birini buLayım konuyu siLersiniz :S
quote:
up up up oLdum yha :/
Ya önce TÜRKÇE Konuşmayı Öğren Öyle Konu Aç Şu Türkçeyi adam gibi Kullanın sorunlumusunuz ?
MsjLarı KontroL etmedim doqrumu diye yoksa 342 kişi okumu$ konuyu & 1tek sen böLe diyorsun asıL sorunLu sensin '' BUNU BİL '' Begenmedinmi Konuyu Yazı ŞekLini CtrL - w ßß koçumm !!( Türkçeyi SanaL Ortamda KuLLanırken Sana Sorcak HaLim Yok & ''dahqa'' bu sözcüqü sen anLayabiLiyorsan sorun yok !!
quote:
Orjinalden alıntı: YaqLasMaSpikeqoruM
quote:
Orjinalden alıntı: PaNoZ
quote:
Orjinalden alıntı: YaqLasMaSpikeqoruM
Nereye aÇayım konuyu takas böLümünemi kimse yok orda kusura bakmayın bi dahqa oLmayacak sadece birini buLayım konuyu siLersiniz :S
quote:
up up up oLdum yha :/
Ya önce TÜRKÇE Konuşmayı Öğren Öyle Konu Aç Şu Türkçeyi adam gibi Kullanın sorunlumusunuz ?
MsjLarı KontroL etmedim doqrumu diye yoksa 342 kişi okumu$ konuyu & 1tek sen böLe diyorsun asıL sorunLu sensin '' BUNU BİL '' Begenmedinmi Konuyu Yazı ŞekLini CtrL - w ßß koçumm !!( Türkçeyi SanaL Ortamda KuLLanırken Sana Sorcak HaLim Yok & ''dahqa'' bu sözcüqü sen anLayabiLiyorsan sorun yok !!
senin gibilere Ne diyolar biliyosundur.. Adam gibi Yaz anlayalım Ozaman sanal Ortamda Konuşan real Hayattada Konuşur
@PaNoZ
Düzelmez bunlar boşuna kafa patlatma arkadaşım Ne deniyordu bu gibi tiplere emo'muydu? öyle birşey sanırım belki de keko
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme