|
XDefiant Yapımcısından Oyunculara: Beğenmiyorsanız Oynamayın!
-
-
aynısınıda ubisoft yapsa keşke ubisoft haterleride eleştirilerinin boş olduğunu anlasa -
"But if the game isn't for you that's ok you can move on." cümlesini "Beğenmiyorsanız Oynamayın!" şeklinde başlığa taşımak bir haber sitesine yakışmıyor. -
Adam fevkalade haklı şımarık zort kuşağının mızmızlanmasını kaale alamayacaksın doğru olan muamele budur. Ayrıca ahmk twitter güruhu oyun felan da oynamıyor abimizin kaygılanmasına gerek yok. -
Adam öyle bir şey dememiş, haberi düzeltin.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
Adamim aciklamasi dogru yanlis birsey dememis. Bende oyunu denedim. 2, 3 mactan sonra sildim. The Finals ounuyorum ayni zamanda, bu ona gore cok sonuk bir oyun kalmis. The Finals son yillarda oynadigim en iyi ucretsiz shooter oyunu. Ondan oncede Apex legends favorimdi.
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Hiç birini oynamıyorum artık şu karakter bazlı arena shooterları görünce uykum geliyor yani o kadar sıkıcı bir hale geldi. -
Rank 50 olup bıraktım. Oynaması eğlenceli, ama bir o kadar da önemli hataları olan CoD klonu bir oyun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
" Eğer oyun size göre değilse, bırakabilirsiniz. " dedikleri bu.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
Adam dogru demis simarik asiri kirilgan bir grup insana aynen boyle davranacaksin. Garip bi insan kitledi turedi. Asiri hasas ve hicbi halt uretmeden herseyi elestiren... -
İlgi çekmek tıklanmak için atılmış klasik başlık işte. Haber içeriğine böyle yazmışlar. "Dolayısıyla yapmaya çalıştığımız şeyi beğeniyorsanız burada kalabilir ve işlerin ne kadar iyileştiğini görebilirsiniz. Ancak oyun size göre değilse elbette başka oyuna geçiş yapabilirsiniz."
Adam doğru demiş oyunu beğenmiyorsan başka oyun oynayabilirsin zorla oynatmıyorlar ya. Bedava fps oyun oynuyorsun. Cod gibi 60 dolar vermiyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2024 senesinde FPS oyununda Net Code hatası ve Hit Reg hatası kabul edilecek şey değil gerçekten.
Bunlar dışında oyun içindeki hataları haftalardır redditte yazanlara karşı açık bir şekilde bu konular toxic ve troll hesaplar tarafından sürekli baltalanıyor.Saçma sapan meme konuları yukarı taşınıyor.
COD katili diye lanse edildi ama oyun Apex Legends kopyası gibi mekaniklere sahip sadece silah perk sistemini COD tan alıp koymuşlar. COD ile karşılaştırılacak kalitede dahi değil.
Sezonda rütbe sistemi geldi maçlardan çıkan oyuncularla uğrışır olduk. Yani neresinden tutsanız elinizde kalıyor oyun. Haliyle bu eksiklikleri hiç düşünmemiş olamazlar, ancak erken çıkarttılar olsa gerek diye düşünüyor oyuncular.
2 yıldır geliştirilen oyundan bahsediyoruz bu arada.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
"But if the game isn't for you that's ok you can move on." cümlesini "Beğenmiyorsanız Oynamayın!" şeklinde başlığa taşımak bir haber sitesine yakışmıyor.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X