Şimdi Ara

Xenon Ampul değiştirme yardım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
7.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

Orijinalden alıntı: Aybbb

quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

Ben Ankaradayım malesef :(

Kargolariz varsa

aliriz varsa

İskitler Eyüpoğlunda vardı istediğiniz lamba.

fiyat bilginiz var mı?

• ben 2 gün önce xenon almaya karar verdim ama ben saf beyaz renk istiyordum ne mavi olsun ne sarı olsun yani 5000k değerinin üzerine çıkmayacaktım
    sonrasında internette yorumları okudum ve 4300 lük philips almaya karar verdim fiyatı 380 lira gibi birşeydi

sonra kendime dedim şu photon un 5000k xenon effect ampulü var okadar para vereceğiz nasılsa şuna bi bakayım nedir ne değildir dedim ve ampulü 35 liraya aldım

sonuç olarak 380 lira vermekten kurtuldum :D tam aradığım renge kavuştum :D

aydınlatma performansı sarı ampullere göre biraz düşük kaldı ama farlarım mercekli oduğu için doğru ayarı yapıp güzel bir aydınlatma yakaladım

ayrıca 2 senede bir muayene de sök tak derdinden de kurtuldum ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 161907

Bende de Captiva var. Chevrolet servisi sağolsun adamların elinde 8000k dışında xenon yok. Bende ilk alırken başka seçenek olmayınca taktırdım. Ama bende memnun değilim. H7 4300k Philips ampul bulamıyorum piyasada. Bulsam 2 dk beklemem ama doğru düzgün hiç bir yerde yok

Yakin bir arkadaşım philips turkiye distribitorlugunde calisiyor. Eger istanbulda iseniz yardimci olmaya calisirim.

Cevabınızı geç gördüm beyefendi kusura bakmayın. Ben istanbulda ikamet etmekteyim. Eğer arkadaşınız bir takım 4300k H7 Xenon Ampul ayarlayabilecekse konuşur, anlaşırız.

• quote:

quote:

quote:

Bende de Captiva var. Chevrolet servisi sağolsun adamların elinde 8000k dışında xenon yok. Bende ilk alırken başka seçenek olmayınca taktırdım. Ama bende memnun değilim. H7 4300k Philips ampul bulamıyorum piyasada. Bulsam 2 dk beklemem ama doğru düzgün hiç bir yerde yok

Yakin bir arkadaşım philips turkiye distribitorlugunde calisiyor. Eger istanbulda iseniz yardimci olmaya calisirim.

Cevabınızı geç gördüm beyefendi kusura bakmayın. Ben istanbulda ikamet etmekteyim. Eğer arkadaşınız bir takım 4300k H7 Xenon Ampul ayarlayabilecekse konuşur, anlaşırız.

Estağfurullah ben bir sorayim size pm ile donerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Pm gönderdım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pm gönderdım

ben de pm alabilir miyim?

• cobra41 C kullanıcısına yanıt
    ama aydınlatmanız 4300k xenon'un yanından bile geçemeyecek ne yazık ki. Fakat aradaki 300 Liranın hesabı size kalmış tabi ki.
  • quote:

ama aydınlatmanız 4300k xenon'un yanından bile geçemeyecek ne yazık ki. Fakat aradaki 300 Liranın hesabı size kalmış tabi ki.

çok haklısınız bu ara xenonlu araçlara baya dikkat ediyorum da gerçekten benim farlar gayet zayıf kaldı

herşeyi geçtim 8000k xenonlu merceksiz farlar bile benden daha çok aydınlatıyorlar yolu

mali durumu düzeltip 4300k lık philips tam takım xenon almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı...
  • Merhabalar. Öncelikle ben de herkes gibi 8000 lik ampul kullanıyordum fakat hakikaten ışıgı cok goz alıyor ve sellektor yaptıgımda cok fark edılmıyordum.Sonra araştırdım bilgi aldım ve kendı aracıma bi xenon taktım.Sizin farlarınız junyan mı ? yoksa orijinal mi ? . philips olsun osram olsun bu farların orjinal olanları tanesı 100 110 tl cıvarında ama uzun omurludur.Sizin sordugunuz fiyatlar 300 350 tl dedıgınız bunların ampullerı neler ? h dediğimiz xenon denenler ıcerıgı degıstırılmıs normal sarı farların aynısı. asıl xenon olanlar d ile baslar. d1s d2s d3s d4s bunlar vardır.ben su anda aracımda d2s kullanıyorum ve mercek koydum.hem yol kenarı olarak hem ılerı mesafe olarak aydınlatmam normal merceksızlere gore 10 kat daha artmıs dıyebılırım.Sımdı sırada normal dandık xenon kıtımı degıstırıp valeo hella bosch markalarının gen 5 ve ust serısı bır xenon kiti almak.Eminimki normal dandık xenonlara gore gene farlarımın aydnlatması ıyılesecektır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loveparade

Merhabalar. Öncelikle ben de herkes gibi 8000 lik ampul kullanıyordum fakat hakikaten ışıgı cok goz alıyor ve sellektor yaptıgımda cok fark edılmıyordum.Sonra araştırdım bilgi aldım ve kendı aracıma bi xenon taktım.Sizin farlarınız junyan mı ? yoksa orijinal mi ? . philips olsun osram olsun bu farların orjinal olanları tanesı 100 110 tl cıvarında ama uzun omurludur.Sizin sordugunuz fiyatlar 300 350 tl dedıgınız bunların ampullerı neler ? h dediğimiz xenon denenler ıcerıgı degıstırılmıs normal sarı farların aynısı. asıl xenon olanlar d ile baslar. d1s d2s d3s d4s bunlar vardır.ben su anda aracımda d2s kullanıyorum ve mercek koydum.hem yol kenarı olarak hem ılerı mesafe olarak aydınlatmam normal merceksızlere gore 10 kat daha artmıs dıyebılırım.Sımdı sırada normal dandık xenon kıtımı degıstırıp valeo hella bosch markalarının gen 5 ve ust serısı bır xenon kiti almak.Eminimki normal dandık xenonlara gore gene farlarımın aydnlatması ıyılesecektır.

h ile baslayan xenon ampulleri. d1s d2s dediğiniz farın far kısmını kullanıp alt tarafının yani soket kısmının halojenden alınmış halidir. Benim farlarım eagle eye marka. Junyan denebilir yani. Heryerde philips h7 4300k ampul sordum en ucuz nakit 100TL bulabildim. hella gen 5 kullanırsanız soğuk selektör yapabilirsiniz ama bunun için de d1s ampul kullanmanız gerekecektir. Ben de h7 merceği söküp yeni tip hella merceğe geçis yapacağım malzeme toplama aşamasındayım şuan. H7 4300k ampul de alsam 1 2 ay sonra ben yine bi-xenon yapmak isteyeceğim bu yüzden şuan boşa masraf yapmayacağım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.