Şimdi Ara

XEON X5450 3Ghz DÖRT ÇEKİRDEK İŞLEMCİ 90TL....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 XEON X5450 3Ghz DÖRT ÇEKİRDEK İŞLEMCİ 100TL....
     XEON X5450 3Ghz DÖRT ÇEKİRDEK İŞLEMCİ 90TL.... XEON X5450 3Ghz DÖRT ÇEKİRDEK İŞLEMCİ 90TL....

XEON X5450 3Ghz 12Mb Cache, 4 Çekirdekli işlemci.

- Bu işlemci sticker'lı değildir. Direk Lazer kaynaklıdır. Sticker çıktı, kaydı derdi yok.
    - Resimde görüldüğü gibi Soket 775 anakarta, normal Soket 775 işlemciler gibi direk oturur. Anakartın çentiklerini kesmenize gerek yoktur. İşlemci, Soket 775 anakarta oturacak şekilde laser le kesilmiştir.

Kısacası direk anakarta takıp kullanın. Ben Fifa16 dört çekirdekli işlemci istediği için almıştım ve de çok memnun kaldım. Upgrade nedeniyle satılıktır.

Uyumlu olduğu Chipsetler: G31/G41/P31/p35/P41/P43/P45 (Ben, benim Gigabyte G41M-ES2L anakartımla kullanıyordum). Uyumsuz Chipsetler:X38/X48/Q35/Q45/G33/G43/G45

Fiyat çok uygun. Ürün mükemmel. Alma niyeti olan bana anakart marka ve modelini belirtirse yardımcı olurum.

Fiyat:100 TL...
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kayseri Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• PM
  • enverkar kullanıcısına yanıt
    ben işlemciyi almak istiyom nerde sizin iş yeri gelem alam P5G41T-M LX
    budur 775 pin uyumlu
  • P5G41T-M LX anakart XEON işlemciler için uygun bir anakart dır. Fan ve PSU da yeterli ise, rahatça yıllarca kullanabilirsin arkadaşım. Benim ikamet kayseri de, ancak havale + kargo ile gönderebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yigit1313 nickli arkadaşa satılmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.