Şimdi Ara

Xeon X5460 İşlemci Hızım Düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar buraya 1 sene önceki bench ve şuan günümüzdeki bench değerlerini bırakıyorum
    ciddi bir performans düşüşü var bunun sebebi nedir ?
    ram 8gb / asus r7 240 4gb / bir işe yarar diye söylüyorum bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim tekrar yükselir mi yükselmezse bu düşüşün sebebi nedir açıklayabilen olursa sevinirim iyi forumlar..
    Xeon X5460 İşlemci Hızım Düştü Xeon X5460 İşlemci Hızım Düştü

• Sorulursa diye söyleyeyim ;
    Eski bench w7 şuanki bench w10 fakat geçen ay bilgisayarım w7 iken de bench yaptığımda değerler aynıydı işletim sistemiyle bir ilgisi yok yani

Ayrıca işlemciyi ilk aldığımdan bu yana bilgisayarımdan hiçbir parça değiştirmedim fan da dahil her şey tamamen aynı yani herhangi bir donanım değişmedi.
  • Hocam CPU-Z'nin yeni versiyonunda puanlama sistemi değişti. Performansının düştüğünü zannetmiyorum.

O zaman Bench yaptığın versiyonu indirip denersen gene aynı puanı aldığını göreceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lerenturk -- 29 Mart 2019; 18:33:21 >
  • Teşekkür ederim içim rahatladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lerenturk

Hocam CPU-Z'nin yeni versiyonunda puanlama sistemi değişti. Performansının düştüğünü zannetmiyorum.

O zaman Bench yaptığın versiyonu indirip denersen gene aynı puanı aldığını göreceksin.
    dedıgıne katılıyorum fakat Intel açıkları yüzünden win guncellemelerı ıle performans düşüşüde var bunuda unutmamak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.