Şimdi Ara

xerath hak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler 4800 ip ye xerath almayı düşünüyorum midde ezilirmiyim bu heroyla gördüğüm kadarıyla oynaması keyifli siz ne düşünüyorsunuz

• Oynaması zor ama çok güçlü bi champ. Tabi ap caster olduğunu bilmen gerek,assasin değilsin adc tekleyecem diye şartlama kendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobility olmasa da tam bir fight şampiyonu , q ile iyi haraslarsın
  • Xerath oynaması çok zor bi champ tüm skilleri skillshot mobilite yok o yüzden dikkatli oynamak gerek ama tfde doğru pozisyon alırsan çoğu ap champdan daha yararlı oluyor tam bir harass makinesi iyi ellerde olduğu zaman en korktuğum apcdir kendisi

• Midde oynadigimda Xerath karsimdaysa yenilecegimizi önceden anliyorum

• bir keresinde hiç unutmam

def yapıyoruz kule altında kule koruyoruz. full build xerath baron güçlendirmesiyle beraber ben vayne oynarken sadece 3 ultiyle aldı beni
    (üçüde isabet etti ayrıca buildimde büyü direnci veren bi item yoktu)
  • Guclu ve oynamasi zevkli ayrica midlanerlarin iyi oynamasi gereken champ

• Stun'ı var, Slow'u var, range var ama skill shot . Midde en güçlü ap karaketerlerden birisi. Bir iki oyuna alışırsın. Ben ultisinde zorlanmıştım başlarda
  • Athene nerfünden sonra çok a?yr darbe yese de kesinlikle çok iyi. Alynabilir.
  • Mark_Mamzark kullanıcısına yanıt
    Zevkli olduğu kadar oynaması bir o kadar da zor olan bir şampiyon. Laning phasede rakip junglera dikkat etmen gerekir zira Flash haricinde dash ve blink gibi herhangi bir mobility özelliği olmadığı için ölebilirsin. Rakip mid lanerı da dürtmen önemlidir. Bunun için q skilline alışman lazım. Skillshot bir şampiyon olduğu için skillshotların iyi değilse ve alacaksan bol bol alıştırma yap. Takım savaşlarında ise pozisyonuna dikkat etmen gerekir. Eğer iyi konum alabilirsen savaşlarda çıkaracağın maksimum hasarı çıkarabilirsin. Birde ben Xerath'da ignite tercih etmiyorum nedeni ise ignite atacak range e girmek pozisyonunu bozabilir bu da ölümüne sebep olabilir. Bu yüzden heal veya ghost almanın daha yararlı olacağını düşünüyorum. Tabi farklı düşünen arkadaşlar da olabilir orası kişiden kişiye göre değişiyor. Bunların dışında CC sahibi ve hasarı iyi bir şampiyon almanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 15 Ocak 2015; 13:23:28 >
  • Aşırı güçlü, fakat rakip jungler dan kendini korumalısın. Pozisyon almasını bilmezsen xerath ile hiçbirşey yapamayacagına garanti verebilirim
  • Skilleri tuturursan büyük sıkıntı yaratirsin rakiplere. 6 lvl de roam yaparsan bor lane beklemediği bir hasarla karşılaşır. Aşırı güçlü bunda bir sıkıntı yok amma ve lakinki jung gank atıp yakalarsa seni sıçran yoksa öldün demektir o yüzden totem yokken lane i ittirmek yanlış olur.

En büyük sorun ise çok cok çok çabuk ölüyor. Kaçma mekanizması yok evet buda yetmezmiş gibi çabuk ölmesi onun alınmaması için tek neden.

Oynaması zevklidir, skiller le uzaktan uzaktan rakibi eritmek eğlenceli eğer kill peşinde koşan biri degilsen al derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aoheiwa -- 15 Ocak 2015; 18:59:32 >
  • Karşımda Xerat varsa junga Pantheon alıp mid camplıyorum kaçamıyor da.

• Bende 1-2 aydır xerath oynuyorum sağlam oynuyorsan uzaktan rakibini alırsın pozisyonunu korumanda çok önemli takım savaşlarında iyiyisen dediğim gibi fark yaratan bir oyuncu olursun oyunda stun atarak rakip takımın junglelerinden kaçma şansın var ama baya güçsüz bir hero yakından her hero rahatlıkla alır seni.

• Iyi adc oynayan iyi xerath oynar pozisyon almak onemli

• Onde seni koruyacak iyi bir takim varsa arkada iyi pozisyon alarak teror estirebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ormanda bir tf varsa ve xerath oynamasını iyi biliyorsa büyük ihtimal tf yi alırsınız. Duvarın arkasından veya benim tabirim ile base den tf ye giriyor. Ne focus yiyiyor ne skill. Focus atmaya çalışsan kaybedeceğin sürede diğerleri tekliyor seni.

Özet: Oynamasını bilenin elinde muhteşem.

• Damage potansiyeli cok yuksek ama mobilitesi olan het şampiyon daha rahat xeratha karsi.
    Iyi pozisyon alirsan ve labede farmina bakarsan guzel damage cikarirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foruma chat bar açılması lazım.aklına esen konu açıyor üst konu olmasına rağmen.ben her gün 50 tane tavsiye konusu görmek zorunda mıyım?

Edit:konuyu açan kimse kişisel algılamasın forumun sorunu bu bence. Gelmisken yorum yapayım skillshotına güveniyosan al.tutturamaz ve adamı sıkıştıramazsan hicbir ise yaramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 23 Ocak 2015; 12:19:19 >
  • pure skillshot. tutturabileceksen al lane de baya iyi poke u var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.