Şimdi Ara

xerath op

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gecen ındırımden aldım 3 4 oyun attım su ana kadar xerathla 3 u wın acayıp zevklı menzılı cok fazla e si sayesınde gang yemıyo tek sorunu mana ayrıca late gamede tek q ıle 2 kısıye tek attıgımı bılırım

• Mana sorununu pasifle halletmen lazim cok skill atiyosun sanirim doran yuzugu al minyonlari oldur yine sorun olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetunal

Mana sorununu pasifle halletmen lazim cok skill atiyosun sanirim doran yuzugu al minyonlari oldur yine sorun olmaz

pasif latede ıse yarıyo earlyde mana verdıgını bıle farketmıyorum o derce az en eglencelı tarafı karsı mıd b attıgında topa cıkıp %100 kıll aldırtmak e yi tutturdummu kesın kıll aldırtıyorum topa
  • Başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetunal

Mana sorununu pasifle halletmen lazim cok skill atiyosun sanirim doran yuzugu al minyonlari oldur yine sorun olmaz

pasif latede ıse yarıyo earlyde mana verdıgını bıle farketmıyorum o derce az en eglencelı tarafı karsı mıd b attıgında topa cıkıp %100 kıll aldırtmak e yi tutturdummu kesın kıll aldırtıyorum topa

Earlyde hic mana sikintisi cekmedim sanirim sen fazla agresif oynuyorsun ama op champ

• hll qnq süpersin
  • İlk defa bir dediğine katılıyorum demek istiyorum ama oda yarım yamalak. Sadece op olduğu konusunda hemfikiriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

hll qnq süpersin

eyw qnq sende
  • Xerath ile de mana problemi yaşıyorsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

Xerath ile de mana problemi yaşıyorsan

4 mana potu ıle gelıyorum laneye
  • aferim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simos

aferim

hayatımda gordugum en kotu imza
  • Tamam

• Pasifi boşuna mı koymuşlar Adama bi aa yapıcaksın dünya kadar mana geliyor early de.Tabi her minyona skill atarsan yaşayacaksın.
  • Neresi op lan. Oyunda en gereksiz bulduğum karakter xearth. Embesil embesil açıyo ellerini 2 saat bekliyo sonra vuracakta onuda tutturacakta.. Onu oynucagıma brand oynadım hiç yoktan ultisi adam akıllı bişey.
  • script yoksa useless bu kadar
  • Op değil ama skill tutturursan coşarsın.Bir gank yedin diyelim e tutturamassan şansın çok az.

• quote:

Orijinalden alıntı: Granes

Op değil ama skill tutturursan coşarsın.Bir gank yedin diyelim e tutturamassan şansın çok az.

main supportum cok fazla thresh braum blıtz morgana oynarım skıllshootlarım cok ıyı o yuzden sorun etmıyorum tutturmayı

edit: + olarak e sı cok hızlı gıdıyo tutturması zor deıl thresh q tutturmaktan daha kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsızbeladinleyen2000li -- 20 Aralık 2014; 17:58:05 >
  • Tek q ile 2 kisi oldurdum. CSB

• Her şampiyon optur ama her şampiyon herkesin elinde op değildir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.