Şimdi Ara

Xerath q w hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    artıları wave clear ve yüksek menzil
    eksileri
    işlevsiz, kullanırken yavaşlıyor kaçarken yüksek menzili kullanamıyorsunuz, atacağını çok belli ediyor
    w ise qya nazaran yüksek damage düşük menzil, inanılmaz slow, düşük animasyon süresi var
    ama merkeze denk getirmek zor ve denk gelmezse slow ve damage düşüyor
    ilk hangisii arttırıyorsunuz ? aynı durum oriannanın q ve w skillnde de geçerli.

• Hem ori de hem serhatta q

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu44

q geliştirme
    artıları wave clear ve yüksek menzil
    eksileri
    işlevsiz, kullanırken yavaşlıyor kaçarken yüksek menzili kullanamıyorsunuz, atacağını çok belli ediyor
    w ise qya nazaran yüksek damage düşük menzil, inanılmaz slow, düşük animasyon süresi var
    ama merkeze denk getirmek zor ve denk gelmezse slow ve damage düşüyor
    ilk hangisii arttırıyorsunuz ? aynı durum oriannanın q ve w skillnde de geçerli.

Tabi ki Q, tartışmasız.
  • İkisinde de Q

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki q.iyi bir pingle oynuyorsan xerath qsu tutturmak cok basit geliyor.maus tepki hizinda iyi olcak tabiki

• o q'yu dodgelamak çok zor cidden şansa yapıyosun. Ziggs q gibi olsa kolay da q dedikçe aklım fiziğe gidiyo zaten
  • İkisinde de Q upluyorum.Orianna'da hem topu kontrol etmek için hemde lane'de harraslamak için Q + W ile daha fazla mana harcıyorsun ve ben genelde Orianna 7-8 levele kadar sadece adama Q atıyorum.
  • Harcadıkları manaları da göze al.. Q tabii ki de. Xerathı tartışırım ama orianna için q.
  • %100 q sorman hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: askavcisiurgot

Tabiki q.iyi bir pingle oynuyorsan xerath qsu tutturmak cok basit geliyor.maus tepki hizinda iyi olcak tabiki

Elmas - elodaki adamlar üstüne göre daha stabil oynadıkları için dediğin doğru olabilir ama elmas üzeri için o kadar da kolay denilemez. Ama tabi bi çok skillshottan daha kolay tutturulabileceği kesin.
  • iyi de xerathın w çok daha işlevsel gang yediğinde w çok rahat kaçmanı sağlıyor. w ile yavaşlattıktan sonra e kaçırmak neredeyse imkansız gibi q sadece farm kesmek için ideal onun dışında w daha fazla damage atıyor
  • Q

• Q

• ikisinde de q. oride dakka 15 te 3 saniyede bi topun yerini değiştirmek daha önemli, topun yerine göre hasar vereceğimizden. xerath ta da q menzil daha geniş alan kaplıyo vb
  • Ben genelde W tercih ediyorum,q oyun basi mantiksiz geliyor,suresi kisa olabilir ama hasar düşük ve mana yetişmiyorb

• duo Q

• ılk defa xerath oynadıgımda buıld falan bakmadım ne fullenecegını bılmıyorum mantık olarak skıllere baktım w fulledım sonra buıldlere baktım q fulleyın demısler sonradan q fulledım

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyle kafayı buluyosunuz bilmiyorumki
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li

ılk defa xerath oynadıgımda buıld falan bakmadım ne fullenecegını bılmıyorum mantık olarak skıllere baktım w fulledım sonra buıldlere baktım q fulleyın demısler sonradan q fulledım

bu da böyle bir anımdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.