Şimdi Ara

Xerox 3045NI mi Brother DCP 7065DN mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iki ürünüde aşağı yukarı aynı fiyatlara buldum fakat karar veremedim...

xerox'da drum bütünleşik 100.000 sayfa ömrü varmış.
    2300 sayfalık orjinal toner 100-120 tl arası, dolumu chipli olduğu için 40 tl ye yapıyorlar
    druma olmadık birşey olur çizilir bozulursa falan ortada kalır mıyım diye düşünüyorum. sonuçta garantisi iki yıl.
    fakat wi-fi, usb bellekten basma, usb belleğe tarama gibi özellikleri artı özellikleri. usb bellek özelliğini pek önemli görmedim ama wi-fi önemsenir...

brother'da 2600 sayfalık orjinal toner 160 lira civarı ki en az bir tane orjinal toner almak gerek doldurmaya başlamak için. drum ömrü 12000 sayfa 3-4 dolumda bir drum değiştirmek gerek 30-40 lira da o ediyor. drumın başına bişey gelse al 30-40 liraya tak.
    wi-fi yok.

her ikisinfde de adf var (xerox 15s, brother 35s)
    brotherda dublex var yazıyor. xeroxdan emin değilim.
    xerox'u gittim gördüm karıştırdım inceledim fakat brotherı hiç bir avmde bulamadım sadece netten gördüm. siteden incelediğim kadarıyla biliyorum.

hangisini seçeyim? önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

brother 7065DN
    http://welcome.brother.com/content/brother/tr-tk/products-services/multi-function-centres/DCP7065DN.html

xerox 3045NI
    http://www.office.xerox.com/multifunction-printer/multifunction-under-30ppm/workcentre-3045/trtr.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nfk_ -- 30 Eylül 2012; 6:31:00 >

• 7065 modeli bildiğim kadarıyla türkiyede satişta yok. Onun yerine 7860 modeli var. Ki bu makinada wifi özelliğide mevcut. Xeroxta dublex baskı yok. Ben alsam brother alırım çok daha sağlamdır brotherin lazerleri xeroxun makinalarına karşin. Tabiiki bu makinalara kurumsal xeroxlar dahil değil =)
  • 7065DN online olarak satılıyor. 350-500 Tl değişen fiyat skalası var. kargoyla birlikte 365-370 liraya geliyor min. beni çeken yönü drumunun kolayca yan üretimle değişebilimesi. xeroxta hiç böyle bir bilgi bulamıyorum. ya xerox'un drumları mükemmel hiç zarar görmüyor o sebeple pek bu konuda yorum yapan olmamış yada ben yorum bulamıyorum.

sonuçta ister istemez bir gün doluma yönelmem gerekecek. dolum yapınca da drumı gümletip ortada kalmak istemiyorum. xerox dolumdan falan zarar görecek bir druma sahip olabilir mi
  • up
  • up
  • kardeşim bahsettiğin brother çok mantıklı tercih ayrıca xerox larda drum sarf malzeme olarak görülmüyor ancak dolum yaptığında drumun tabiki zarar görme olasılıgı var o yüzden brother daha mantıklı ama dublex ve networke ihtiyacın yoksa hp 1132 al derim dolumu en kolay yazıcı çünkü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.