Bildirim
xerox 3124 uyarı ışığı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
Giriş
-
evet bende de aynı sorun var. -
bu yazıcıyı alıyorum ben de sorununuzu çözebildiniz mi? -
sanırım bu sorunla ilk defa biz karşılatık. -
aynı yazıcı bende de var ve aynı şekilde tonerin bitmesinden zannettim kendim doldurdum ama kırmızı ışık yanıp sönmeye devam ediyor. yalnız yazdırmada hiçbir sorun yok. bilgisi olan yok mu arkadaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basketci_46 -- 18 Mart 2010; 23:23:10 > -
Benim de sorunum aynı. Dolumdan sonra kırmızı ışık sönmek bilmedi. Bir de tak tak diye bir vurma sesi çıkıyor anlamadım ne olduğunu. -
toneri boş olarak görüyor o yüzden uyarı ışığı veriyor yinede yazdırmaya devam eder kafanıza takmaya gerek yok yazdırın gitsin. hiç bir şeye mani değildir. vurma sesini parçaları düzgün olarak yerine takmadığında veya toner haznesine toneri fazla doldurduğunda toner haznesindeki mikserin rahat dönme yapmamasından dolayı yapar. -
cool111 arkadaş ilk defa dolum yapacam. kırmızı ışık yandı ama yinede yazıyor ve yazı kalitesi iyi hemen dolum yapayım mı. yoksa silik yazana kadar baklayeyim mi -
quote:
Orijinalden alıntı: kozmolog
cool111 arkadaş ilk defa dolum yapacam. kırmızı ışık yandı ama yinede yazıyor ve yazı kalitesi iyi hemen dolum yapayım mı. yoksa silik yazana kadar baklayeyim mi
kağıdın bir kısmını silik yazmaya başlayıncaya kadar dolum yapmanıza gerek yok. -
çok teşekkür ederim. Forum da anladığım kadarıyla toneri doldursamda kırmızı ışık yanmaya devam edecek herhalde? -
Hocam bu model yazıcının üzerindeki tonerlerin bir kaçında sigorta bulunuyor sigortayı değiştirirsen düzelecektir
63mA 250v buda sigorta degerleri -
sevgili arkadaşlar,
xerox marka phaser 3124 model bir yazıcım var. yazıcımdan memnunum.
Ancak son günlerde dolum yaptırdığım ama uzun süre kullanmadığım toneri taktıktan sonra aşağıdaki, mesajı yazıcıdan almaya başladım. Yardımcı olursanız sevinirim.
hata mesajı
İNTERNAL ERROR - FALSE
POSITION : 0x21e (542)
SYSTEM : h6fwsim_snipe/xl_image
LİNE : 132
VERSION : SPL 5.07 06-27-2006
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X