Şimdi Ara

XEROX3100 MFPX, SAMSUNG4521F, CANON4370, HP8300DNW hangisi?kulllanan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yukarda ki yazıcılararasında kaldım. Aradığım özellik: tasarruflu, yer sorunu olduğundan kablosus bağlanabilen,hızlı yazıcı. Ancak pc fax olayını kullanmadım ama öğrendiğime göre işe yarar şeymiş. Yukarda belirttiğim xerox 3100 u düşünmemin nedeni pcfax özelliği, kablosus adaptör vermesi, dolu toner olması. Samsung 4521 düşünmemin nedeni kolay doldurulabilir ekonomik sorunsuz ve tabiki tam dolu toner olması. Canon 4370 düşünmemin nedeni hızlı olması, sorunsuz ve sağlam olması(pc fax tam özellikli değil, dolu toner yok, kablosus özelliği yok). Hp office pro 8300 dnx düşünmemin nedeni, mürekkepli, olduğu halde kartuşu 2200 sayfa basıyor(noter tasdikli), kablosus olması, renkli basıyor (gerçi bu çok önemli değil çünkü elimdeki eski hp renkliyi satmayacağım), pc fax gibi olmasa da gelen faxları mailine gönderiyormuş, fakat kartuşları tam dolu değil.
    Yukardaki modelleri kullanan var mı? Veya bilgisi önerisi olan varmı?
    Teşekkürler. Bu arada cool111 'in bu konuda bilgisi varmı bunu merak ediyorum, teşekkürler.

• 4521 sorunsuz denilebilecek bir makinadır ama çok fotokopi çekerim derseniz tavsiye etmem

3100 için ana karta bir defa chip uygulaması yapılmaktadır ama fotokopi özelliği ve hızı bence 4521 e göre daha güzel

Canon 4370 Bu makinada en güzel özellik toneri fx 10 yani q2612 (12A) ile aynı hertürlü dolumu ve yedek parçası kolay ve bol

Mürekkep kartuşlara hiç bir zaman güvenim olmadı

yardımcı olmaya çalıştım tanıdığım kadarıyla umarım işinize yarar

Bitmeyen Chipler Stoklardawww.kartusmerkezi.com
  • TEŞEKKÜRLER faydalı oldu, XEROX 3100 ın kartuş hariç diğer özelikleri iyi canon4370 e göre, ancak çok fotokopi yapmayacağım için canon daha iyi gibi. Sitenizde yanlış okumadımsa 15 tl ye chip değiştirliyormuş, dolum fiyatını bulamadım. Peki şu yeni çıkan hp office pro 8300 dnx in kartuşları XL olanı 2200 sayfalık mış ve chip li imiş. Bunun dolumu mümkünmü ? Galiba ev kullanımı için bu hp daha uygun.
  • bu yazıcıların arasında canon mf4370 veya samsung scx4521f modelini tavsiye ederim. canonu diğerlerinden ayıran en büyük özellik otomatik çift taraflı baskı özelliğidir. diğer yazıcılara sonsuz çip takılır doğru fakat cihazla oynandığından garantiside sona erer. bu iki yazıcıdada toner tam dolu olarak geliyor. kablosuz arıyorsanız birşey diyemem fakat kablosuz çok gerekli değil diyorsanız tavsiyelerim bunlar.
  • Teşekkürler cool111, canon 4370 benzeri kullanan hastane ve iş yerleri çok memnunlar (biri de gold bilg ın bir şubesi, tüm renksizleri bunda basıyorlarmış), galiba bunu alacağım.
  • yukarıya hp modelini yanlış yazmışım, hp officejet pro 8500 DWN olmalıydı. Wireless lı , pc fax a benzer şekilde faxı mailine yönlendiriyor, kartuşu 2200 sayfa basıyor (60 tl). Özür dilerim yanlışlık için. Peki bu model için bir şey diyecek olan var mı? Veya kullanan vs. Ev kullanıcı olarak soruyorum. Ya bunu ya da canon 4370 i alabilirim. Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-MANX

TEŞEKKÜRLER faydalı oldu, XEROX 3100 ın kartuş hariç diğer özelikleri iyi canon4370 e göre, ancak çok fotokopi yapmayacağım için canon daha iyi gibi. Sitenizde yanlış okumadımsa 15 tl ye chip değiştirliyormuş, dolum fiyatını bulamadım. Peki şu yeni çıkan hp office pro 8300 dnx in kartuşları XL olanı 2200 sayfalık mış ve chip li imiş. Bunun dolumu mümkünmü ? Galiba ev kullanımı için bu hp daha uygun.

chipin satış fiyatı 15 tl fakat uygulama ve toner dolumu 50 tl+kdv tek toner dolumu 25 tl+kdv fakat chipi kendim takarım elektronikçiyim diyenlere 15 tl

ayrıca makinaya yapılan uygulama garantisini bozar haklı söyleyenler ama dolum toner kullanmakda aynı şekilde kaldıki artık yazıcınızı kucağınızda gören yetkili servis siz daha bişey demeden dolum toner yada kartuş kullanılmış ondan diye sebep sunuyorlar bu sebeple de makinanız garantidende çıksa siz alacağınız ilk iki tonerle zaten yazıcıdan fazla para harcamış oluyorsunuz doldurtun bozulduğu yerde yeni makina alın yeni toner alacağınıza aynı hesap

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.