Şimdi Ara

xfx 6850 no video input hatası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vatan bilgisayardan aldığım xfx black ed. 6850 ekran kartımı taktım fakat no video input diye bir uyarı veriyor, daha önce 2600 xt ekran kartım vardı ,işlemcim c2duo 6830 1.8 ghz ,2gb bellek güç kaynağım xilence xp 500 500w. fakat güç kaynağımda 6 pinli güç kablosu olmadığı için akasa nın ekran kartı güç kablosunu aldım(http://www.hepsiburada.com/Liste/akasa-6-pin-pci-e-guc-donusturucu-kablo/ProductDetails.aspx?productId=bs2025&categoryId=105325)biraz zor taktım güç kablosunu fakat tam oturdu,mönitörüm philips 190 c ,ekran kartının içinden çıkan dvi dönüştürücüyü kullandım fakat no video input uyarısı çıkyor.

yardımcı olabilirmisiniz sizce neden kaynaklanıyor olabilir bu problem??

teşekkürler.

• kardeşim bende böyle bir sorun yaşamıştım zamanında. anakart modelini ekran kartını destekleyip desteklemediğini bilmiyorum. ben sadece pratikte ne yapman gerekeni söyleyeceğim. bilgisayarına yeni ekran kartı taktığında anakart o ekran kartına göre pci girişini yada agp girişini o karta otomatik optimize etmesi lazım. ama bazıları yapmıyor. peki sen ne yapacaksın bilgisayarından tüm elektriği keseceksin bios pilini çıkrıp 5dk bekliyeceksin. aradada açma tuşuna basılı tut. böylece biosu sıfırlamış olacaksın. bu şekilde yaparsan yüzde 85 sorunun giderilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benxlegend -- 6 Haziran 2011; 13:41:00 >
  • anakartım gigabyte ga 945p s3 bios pilinide çıkartım dediğin gibi ama gene ekranım açılmadı.acaba ilk kartı taktığımda güç kablosu olduğunu görmemiştim ve bilgisayarı o şekilde açtım.bios ta bi sıkıntı olmuş olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: loverello

anakartım gigabyte ga 945p s3 bios pilinide çıkartım dediğin gibi ama gene ekranım açılmadı.acaba ilk kartı taktığımda güç kablosu olduğunu görmemiştim ve bilgisayarı o şekilde açtım.bios ta bi sıkıntı olmuş olabilir mi?

valla bir sorun olacağını zannetmiyorum. benim dediğim çözümden başkada sunabileceğim birşey yok maalesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.