Şimdi Ara

xfx 8800 gts 3dmark 2006 da skor sorunu!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • driver sorunu olabilir birde speed step'in dediği gibi pci slotundan olabilir.Bu arada anakartı nereden aldınız ?
  • Benim X1900XT işlemci fanından daha sessiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Benim X1900XT işlemci fanından daha sessiz.

tabiki sessiz olur masaüstünde sen bi carbon oyna yada nebileyim 3dmark yap bakalım noluyor.bu sorun zaten x1900 serisinin yumuşak karnı, yoksa kötü bir performans sergilediğinden değil.zaten fan değiştirdiler x1950 serisinde.ama 8800gtx tamamen soğutucunun hakkını vermiş,%100 fan devrinde dahi ses duymanız için kulağınızı kasaya yapıştırmanız gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zabıta -- 2 Ocak 2007; 20:30:03 >
  • BF2 oynuyorum yetmez mi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AltınYumruk

sisteminde iyimiş ama neden öle acaba?

iyimi bence server.yok canım okadarda abartmayayımda benimkinden çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkacmaz -- 3 Ocak 2007; 0:03:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Ben Pentium D 940 + 2X1GB Corsair 533MHz + SAPPHIRE 512MB X1900XT ile 4192 puan aldım 3dMark06 da.

bana puanın düşük geldi nednse bende msı ın 7800 gt olanı var 3dmark06 da 3775 cıvarı puan alıyor senink daha fazla alır sanıyodum şimdi bida test ettirecem ve caps koyacam bende 350 w asus marka güç kaynagı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Arslan -- 3 Ocak 2007; 1:39:51 >
  • pcı x de sorun yok...sorun devam ediyor!!
  • bende XFX 8800 GTX ile 9900 ile 9700 küsürlerde puanlar alıyorum hayret verici olay işlemci E6600 Ram corsair 2*1 gb 6400 DDR2 dominator cok garip high end almanın cilvesimidir nedir birde oyun oynarken arada oyundan cıkıyor bir sorun var ama bulamadım
  • Dostum cidden gariplik var bir format dene bence ama en iyisi vista kurmak.XP driverları çok sorunlu...
  • sorun driver sorunu.
    sistemdeki tüm driverları kaldırın.
    önce anakartın driverlarını kurun mümkünse anakartın biosunu güncelleyin.
    sonra ekran kartın driverını kurun.
    anakart veya ekran kartı arızalı değilse problem gidecektir.
  • yakında format atacam baska yolu yok benim için sanıyorum ama işin garibi vista da 9900 civarı geldi puan
  • ARKADŞAIM GÜNCEL DRİVERLERİ YÜKLEYEREK KUR VE AYRICA TEST SİSTEMİNDE NE
    TESLERDE SİSTEM DE ÖNEMLLİDİR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan1018

anakart asus striker extreme
    psu tagan 580w easycon
    işlemci 6600 conreo
    ram 2gb geil

• nasıl test sistemin ne anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdemliol

Kesinlikle driverlarında bi sorun vardır. İstersen bu kartla çalışan en iyi driverı öğren ve indir sorun çözülür

+1

Tüm driverları baştan kurmanı öneririm...
    Hatta önemli dataların yoksa (ya da varsa da backup alarak) format atmanı öneririm...
  • Benzer bir sorunu bende imzamdaki sistemle yaşamıştım. 8800gts ile ilk 3dmark 2006 denememi yapıyordum ki yaklaşık 3300 gibi komik bir puan aldım sonra hemen sürücüleri silip daha yeni bir sürücü yükledim şu anda gayet iyi bir performans veriyor hiç sorunum yok yani Kullandığım sürücü 97.92

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 22 Şubat 2007; 17:48:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.