Üff psu'nun kablolara bak...Sanki nükleer santrala güç veriyor...
Sinop Santrali yapılana kadar bizim biraz daha beklememiz lazım o kartı almak için
XFX bu kartı kesin benim için çıkardı sonunda alacağım kart çıktı işte hiç şansı yok mutlaka almam lazım
XFX'in ki diğerlerini epey geride bırakmış.
Kart çok şekil ama fiyatı daha şekil.Buna verilcek parayla sistem kurarım yaw.Ne gerek var israfa?
Mübarek tek başına küresel ısınma sebebi.
güzel kart gerçekten..1aya kalmaz öğreniriz artık kimin gerçek lider olduğu beklemekten herkes bıktı..
Bu ultranın 2500mhz e kadar XXX lerini görürüz.. (suyunu çıkardılar)
quote:
Orjinalden alıntı: The_MAD
Üff psu'nun kablolara bak...Sanki nükleer santrala güç veriyor...
Bende GTS SLI var ben napim
Chernobyl gibi kasa
quote:
Orjinalden alıntı: Fuckara99
yaw bunlar iyice .okunu çıkardı.. 8800 ultra - 8800 turta - 8800 yumurta ohoooo... sonrada bu isimlerin yanına x2 koyuyolar bir de öyle ......
süper yorum
quote:
Orjinalden alıntı: Fuckara99
yaw bunlar iyice .okunu çıkardı.. 8800 ultra - 8800 turta - 8800 yumurta ohoooo... sonrada bu isimlerin yanına x2 koyuyolar bir de öyle ......
Bu kart zaten o/c li gtx birde bir daha o/c yapmışlar olmuş o/c salatası. fazla o/c den yanar umarım. yeni bir ekran kartı çıkarsalar daha iyi.
Ben Bu KARTIN BI TUREVINI ALCAM XFX XXX AMA BNMKISI 8500 GT OLACAK TABI :( NESE ARTIKIM 5 SENE SONRA 2. ELINI ALIRIM BENDE ULTRA XXX in...
yani 150 den asagi fps yok 1900 küsür çözünürlükte 160-170 fps güzel güzel
ultrada neyin nesi o kadar anormal fiyata para bayılınmaz milleti yolacak bi yol bulmuşlar yine.. gtx in o/c li versiyonuna kim bu kadar para verirki.... nvidia ya kocaman
quote:
Orjinalden alıntı: Radical_Dreamer
Vay anasını sayın seyirciler...
quote:
Orjinalden alıntı: Radical_Dreamer
Vay anasını sayın seyirciler...
ahaha hocam alemsin
off masallah masallah kartin güzelligine bak beee
Bellek hızının böyle yuksek hızlara erişebilmesinin sebebi 0,8ns ramleri olsa gerek,standart gtx'ler bu hıza cıkabilir mi acaba ? -bence cıkmaz-...
neden bazı oyunlarda düşük çözünürlükte referans karta geçilmiş
Geforce fx5900 ultralar ilk çıktığında 450$ civarındaydı, bugün o karta 100 ytl veren olmaz heralde...
Demek istediğim şu; 3 sene sonra makul bi fiyata alabiliriz
Tabi 3 sene sonra üst seviye ekran kartları 5bin doları bulur heralde
Artık ekran kartları işlemcilerden hızlı oldu.2300mhz