Anakartın pcıe4.0 destekliyse fiyatına göre kaçmaz ama değilse çok başını ağrıtır performans anlamında |
Bildirim
Anakartın pcıe4.0 destekliyse fiyatına göre kaçmaz ama değilse çok başını ağrıtır performans anlamında |
Hiç de baş ağrıtacak bir durumu yok.Çok incelemelerini izledim.Pcie 3 ile performansı yine gtx 1060 ile denk sayılır..Pcie 2 ile sıkıntı olur anca.Onda baya düşüyor.Tabiki pcie 4 olsa daha iyi ama onu dert eden adam da gidecek başka kart alacak artık. |
Öğrenci belgesiz 3 fanlı 6600XT Black modelini 6 taksit 7000 TL'ye aldım www.incehesap.com XFX Speedster QICK 308 AMD Radeon RX 6600 XT Black RX-66XT8LBDQ 8GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com https://www.incehesap.com/xfx-speedster-qick-308-amd-radeon-rx-6600-xt-black-gaming-ekran-karti-fiyati-50272 |
Muhtemelen daha da düşebilir fiyatlar çünkü ekran kartları ciddi düşüşte yurtdışında |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
RX 6600'ü 6300'e almıştım 1 ay önce. Kart fiyatlarının düşmesi beni bekliyormuş. |
alan olur mu bilmiyorum ama XFX MERC 6900 XT modeli öğrenci belgesi ile 14.000 TL ye geliyor :) |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |