Şimdi Ara

Xgenon x2 de anca böle koxp olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xgenon x2 de cz de hic belli olmayan bi yerdenb koxplan yatıosun xgenonda olan bilir adam nerde vuruyor belli deil town içindesin habire dalıyo kacman bile fayda etmiyo towndan arkadan önceden kimse cıkamıyor kalkan hemen yatıyor ve bunu yapanb sadece 1 kişi darkıdn öle bi isimdi lanet gelsin sana her kimsen bu oyun için ailenize koxp yüüznden sövdiroyonuz ya helal oslun hayssiyet naıma sizde zerre kadar bişey varmı merak ediyorum Elt_ArcH3r oyunu bırakara belki su koxplar biraz utanır diye düşündem ama nerdee her gecen gün dahada uslanmaz bir duruma geliyolar Beyler gelsin sizde elt clanı gibi k2 ptotesto edip bidaha gelmöemek üzere elt lerin oynadığı yere gidelim ben öle yaptım efsaneler Olmez Kral:arthur

• koxpcuların hepside biraz şere**iz ayıptır sölemesi ama sadece czde kullananlar için geçerli bu lwl kasanlar neysesde czde çekilmiyolar
  • yaw xgenonda özellikle 2 de cok lag oluyo oyun oynanmıyo bide cok koxpcu var
  • kardes ole bi program var duymadın galıba oyna premıum lu gibi alıyo ınn hostesi istedigin yerden acıyo ve herzaman light feet li kosuyon ne oldugun fark etmez ve kospcularda oluykende atac yapıyor yani adam sizin townun içine girmiş yatmıs ve kalkmamıs oluyken ok atıyo bence mukkemel bi program
  • Bunu bende yasadim adam ölu atack yapior
  • sali gunune kadar deismezse durum

ben de baslicam kuralina gore level kasmaya
  • Player_killer die bi herif var o da aynı şeyi yapıyo.orc townun arkasından,town önündeki adamı kesiyo.
  • Moradonda gezerken önümde 72 lvl adam öldü şimdi adamın suçu ne
  • lvl kasanlara lafım yok cz dekilere lafım war
  • Benim tum koxpculara lafım hepsinin .......... Alınan rahatlıkla alınabilir.
  • yaw harbii ya ne koxpcu adamm towna girip oluyorr şak şak atıyor oku
  • Ya oyunun artık b.kunu cıkardılar afedersiniz bu saatten sonra oyundan zevk falan alınmaz , bence oyun bir süre sonra pay2play'e geçicek yani paralı olacak ..
  • koxp kullanmasalar olmaz sanki yaaaaaaaa
  • İnş paralı olurda giremez böle ş..f..z ler yetti artık bunların yaptıkları ya ne anlıyonuz oyunda 9999999999999np kassanız nolucak kendi alın teriniz emeginiz olmadıgı sürece hepsinin ta (......) anlıyan cok güzel anladı.
  • eet bende koxpa başlıcam yeter
  • ya ben resim koyuom çıkmıoo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.