Şimdi Ara

xgenonda ardream chare dızıcem onerılerı beklıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb x de ardreama karakter kasıscam elımde 21 gb vae fakat server ucuz gibime geldı nese hangi class hangi itemler almalıyım su anda fikrim yok warrior rogue prest mage ( prest olursam atacker olcam debuff sc ile takılcam )

• x de açmana bi neden bulamadım en eski serverlardan.priest ardreamde pek işe yaramaz . 72den sonra işe yarar pri. ben asas aç derim . çünkü bu devirde mage ve warriorları partilere almıyolar. asas olursun eline de ezik bi ok alır kasılırsın diğerlerinin yanında. item olarak +8 citin set,dual +7 shard.takı olarakta warrior pendant,dual elf ring,dual +1 kekuri veya dual elf ring

oyun artık eskisi gibi değil. ard townda duruyosun adamlar seni kesio . hepsinde koxp war. adama dalıyosun altından sarı sarı şeyler çıkıo canını dolduruyo . koxperlar yüzünden oynanmıo ama bu yeni serverla beraber koxp kalkıcak diyolar

• Arkadaş xigenon valla bende çok sağlam sanıyodum ama vallahi çok ezik ardream asaslarda +8 md den üstünü göremedim daha vallahi düşün 53 lvl bp ile +7 totomic club var 8 paper set görev takıları falan malice attım 600 700 vuruyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık ARdream CHar
    17 yıl önce açıldı
    WARRIOR NICKLERİ
    18 yıl önce açıldı
    71 LwL İtemsiz Warıor Satılır
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.