Bildirim
xgenonda ardream chare dızıcem onerılerı beklıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
x de açmana bi neden bulamadım en eski serverlardan.priest ardreamde pek işe yaramaz . 72den sonra işe yarar pri. ben asas aç derim . çünkü bu devirde mage ve warriorları partilere almıyolar. asas olursun eline de ezik bi ok alır kasılırsın diğerlerinin yanında. item olarak +8 citin set,dual +7 shard.takı olarakta warrior pendant,dual elf ring,dual +1 kekuri veya dual elf ring
oyun artık eskisi gibi değil. ard townda duruyosun adamlar seni kesio . hepsinde koxp war. adama dalıyosun altından sarı sarı şeyler çıkıo canını dolduruyo . koxperlar yüzünden oynanmıo ama bu yeni serverla beraber koxp kalkıcak diyolar
-
Arkadaş xigenon valla bende çok sağlam sanıyodum ama vallahi çok ezik ardream asaslarda +8 md den üstünü göremedim daha vallahi düşün 53 lvl bp ile +7 totomic club var 8 paper set görev takıları falan malice attım 600 700 vuruyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X