Şimdi Ara

XGENONDA CS +0 KAC GB YE ALIRIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar xgeonda cs +0 almak ıstıyorum ytl olrak 450-500 ytlye satıyolar gb olarak kac gb eder gb 20 ytl olduguna gore 21 gb falan herhalde dımı bı tanısmak ıstedımde sıze arkadsalar yorumlarınız ıcın sımdıden tsk

• Gb ile parayı çarpma işlemiyle bulamazsın.Örnek veriyorum warior earing xigenonda 350 ye kadar düştü yani 3,5 gb.Gb ne kadar 20 ytl 3,5*20yt=70 ytl.Kim verir +0 we ye 70 ytl.50 bile değildir piyasada.Yani daha düşük oluyor.

Ancak söylediğin item oldukça popüler herkesin sahip olmak istediği.500 ytl ye bundan 4 ay evvel sattık halen aynı fiyat düşmemesinin nedeni fiyatının itemin zor düşmesi belkide hiç düşmemesi.Burdan pay biç.

Son olarak eğer birine 21 gb veriyim sana o elindeki cs yi bana ver desen.Sen al bununla oyna derler kanaatindeyim( klavyeyle demek istiyorum tabiki)

Not: Türkçe zor bir dil.Pay biç yazmaya çalışıyorum b yerine bir p koyuyorum yanlışlıkla ne hale geliyor.Kusura bakmasın düzeltemeden evvel okuyanlar.Özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 25 Ocak 2008; 14:50:59 >

• 21 +ıtem dıyolar pasam yah
  • Ne kadar eder bilmiyorum ama GB verip almaya çalış bence.Yakında dupe çıkar GB fiyatları ucuzlar.Ama CS,YTL olarak ucuzlamaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: farmakoloji

Gb ile parayı çarpma işlemiyle bulamazsın.Örnek veriyorum warior earing xigenonda 350 ye kadar düştü yani 3,5 gb.Gb ne kadar 20 ytl 3,5*20yt=70 ytl.Kim verir +0 we ye 70 ytl.50 bile değildir piyasada.Yani daha düşük oluyor.

Ancak söylediğin item oldukça popüler herkesin sahip olmak istediği.500 ytl ye bundan 4 ay evvel sattık halen aynı fiyat düşmemesinin nedeni fiyatının itemin zor düşmesi belkide hiç düşmemesi.Burdan pay biç.

Son olarak eğer birine 21 gb veriyim sana o elindeki cs yi bana ver desen.Sen al bununla oyna derler kanaatindeyim( klavyeyle demek istiyorum tabiki)

Not: Türkçe zor bir dil.Pay biç yazmaya çalışıyorum b yerine bir p koyuyorum yanlışlıkla ne hale geliyor.Kusura bakmasın düzeltemeden evvel okuyanlar.Özür dilerim

Bende şaşırdım farmakoloji yanlış harf kullanmaz diye..

Bird esen gazeteciydin dimi, düşünsene öyle bir manşet kullandığını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLyyy -- 25 Ocak 2008; 14:57:49 >

• Bundan Yaklaşık 1 hafta önce falan AsassianTarget 50gb istiodu ytl olarak 600 e satiodu.Xigenonda cs zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: IDeathI

Ne kadar eder bilmiyorum ama GB verip almaya çalış bence.Yakında dupe çıkar GB fiyatları ucuzlar.Ama CS,YTL olarak ucuzlamaz..

YAKINDA DUPE ÇIKAR MIEKİM AYINDAN BERİ ÖYLE DENİLİYOR..AMA GEL GÖR Kİ İRON BELTLER PAZARA DÜŞTÜ.SAKIN AMA SAKIN GB HARCAMA İTEMİN VARSA HARCA BÖYLE GİDERSE İLERDE 21GB İLE SHARD+9 FALAN ALINACAK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.