Şimdi Ara

XGIMI H2 / H3 Projeksiyon İncelemesi ve Kullanıcı Kulübü - 1900 ANSI Lümen 4K HDR (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
833
Cevap
35
Favori
69.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Kendimce ayarları yaptım sadece bir sorunum var altyazılı birşey izlemek istiyorum klasörde mkv ve altyazı dosyasının adı aynı bilgisayarda harddiski bağladığımda altyazıyı ekleyemiyorum video açıkken altyazı bölümüne girdiğimde altyazı ekle dediğimde mkvdeki orijinal altyazıyı oynatıyor advenced setup dediğimde harici altyazı eklenemedi diyor bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmıdır siz acaba altyazılı birşeyi nasıl izliyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Black friday’den dolayı Xgimi H2 ve H3 fiyatları baya düşmüş. Almak isteyen, indirim bekleyen varsa duyurulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 16 Ocak 2021; 5:11:23 >
  • Karakarrga K kullanıcısına yanıt
    Şu indirime göre 3 taksitle alınabilirmiş. Artık tercihimizi 11.11 de başka cihazdan yana kullandık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok kararsızım hala. h3 mü alayım yoksa px747 ikinci el mi? Akşamdan akşama sadece karanlık ortamda izlicem. sadece görüntü oynatmak için kullancam. Son bi tavsiye verseniz. Bedri hocam elinize sağlık youtube a abone oldum. takdir ediyorum. incelemeleriniz kafada ki soru işaretlerini gidercek şekilde hep. çok teşekkürler.
  • cemalefendi kullanıcısına yanıt
    Daha smart bir cihaz olduğu için, harman kardon ses sistemi için, daha esnek ekran ayarı ve otofokus gibi bir çok özelliği için H3 seçerdim. Lambalıların renkleri daha iyi ama lamba ömrü sıkıntı.

• Merhaba banggood dan xiaomi fengmi 4k ust projector aldım. Daha önce amazondan optoma uhd300x almış ve tiz sesten rahatsız olduğum için iade etmiştim. Aynı ses bütün 4k projektörlerde varmış. Ben hassas olduğum için bunu da iade etmek istiyorum ancak banggood alır mı bilmiyorum, henüz cevap gelmedi. Satın almak isteyen olursa daha ucuza satabilirim.

• arkadaşlar h2 de usb den harici altyazılı film seyretmek için içindeki mxplayer ı mı kullanıyorsunuz? Yosa başka öneriniz varmı?
  • bodrum kullanıcısına yanıt
    Güzel soru, ben vlc player yada kodi kullanmayı deneyeceğim. Kendi player’ı tükçe karakterleri göstermiyor

• Peki usb den nasıl altyazılı film seyredebiliriz?

Bu vlc player ı nasıl kurabiliriz çin versiyonu var bende

Apk ile

Detaylı bir anlatım yada video çekermisiniz kodi veya vlc için

• Arkadaşlar selam h2 yi biraz çaprazdan ayarladım bu keystone ayarlarından bunu ilk default haline resetleme gibi bir ayarı varmı? Birde karanlık sahnelerde belli oluyor görüntünün dışında bir aydınlık kısım oluyor bu normal herhalde değilmi?
    Kenardaki ışık normal,
    İlk default hali dediğiniz nedir?

ilk hali yani tam karşıdan duvara yansıttığımız hiç keystone ayarı yapmadığımız hali kutudan ilk çıktığı gibi
    Advanced keystonedaki değerlerin hepsini sıfır taparsanız olur.

teşekkür ederim bakacağım
    şimdi baktım advanced keystone da ayarları sıfırlayacak yer bulamadım
  • Sayıları sıfırlayın, değerleri

XGIMI H2 / H3 Projeksiyon İncelemesi ve Kullanıcı Kulübü - 1900 ANSI Lümen 4K HDR

burda sayılı bir yer yok
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.