Şimdi Ara

Xiaomi 11 Lite 5G NE [ANA KONU] (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.375
Cevap
23
Favori
80.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün banada geldi MIUI 14 güncelleme şuanda aynı 1 hafta kullanıp tekrardan görüşlerimi yazacam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MIUI 14 e kavuştuk sonunda ama farkı farkedemedim...

• wickedfb kullanıcısına yanıt

Widgetlerin içinde android araçlar var ordan eski widgetlara ulaşabilirsiniz de gerçekten saçma sapan hale getirmişler widget ekranını.

• 14 ile reklamlar kalkacak deniyordu kalktimi

• Evet güncelleme bana da geldi... Açıkçası ne diye güncellendi anlamadım... Kullandıkça belli olacak sanırım... Ama en önemlisi yakınlık sensörü halen çalışmıyor. Ayrıca kilit ekranında resim döngüsünü kapattığımda el feneri v.b. kısayol olurdu (kilit ekranda alt taraftan sağa çekince) şimdi ille de resim döngüsü menüsü açılıyor... Klavye de yazı yazarken sol alt köşe de aşağıya almak için bir ok koymuşlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güya Çift LED olan flash halen tek olarak yanıyor. Yani el feneri olarak kullanmak istediğimde gayet soluk az bir ışık veriyor.

• Hayır, reklam var.

• TektusKOR kullanıcısına yanıt

Duvar kağıdı döngüsü uygulamasını silerek istediğiniz kilit ekranına kavuşabilirsiniz

• Merhaba arkadaşlar ekran görüntüsü alma panelinde herhangi bir değişiklik oldu mu

• radtv213 R kullanıcısına yanıt
    Ekranda üç parmak bekleterek direkt istenilen bölümü ss almaya yarayan bir özellik var önceden görmemiştim yeni olmalı.

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt

başka telefonlarda miui 12 sürümlerinde de o özellik varmış şimdi öğrendim bende. güzel bir özellikmiş.

genel olarak 14 sürümü beni kullanım süresi olarak üzdü. önceki sürümlerde kullanım şekli olarak 5 saatler az diyordum 3.5 saatlere düştü ekran sürem. yeni güncellemede düzeltirler umarım

• Arkadaşlar bişey soracam banada MIUI 14 geldi de yalnız wigdetlarda evcil hayvan varmış ben gorenedim ayar fln mi var yüklemek mi gerek

• fantastik74 kullanıcısına yanıt

6 saate varan ekram süresi bende de 3.5 saate düştü... Hayal kırıklığı...

Yazılımın herkesi olumsuz etkilemiyor sanırım çünkü ben güncellemeden sonra rekor süre olarak 9 saatten fazla ekran süresi aldım.

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt

Valla anlamadım ki... Oyun moyun da yok açıkçası... Günlük kullanım ve biraz video izleme... Belki alışkanlıkları öğrenince daha satabil olabilir zamanla...

Bu tarz büyük güncellemede ( Android ve MIUI sürüm değişikliğinde) mutlaka hard reset atıp sıfırdan kurulum yapın....

• Arkadaşlar güncelleme yapınca telefondaki dosyalar, resimler filan siliniyor mu? Güncellemeden önce yedekleme uyarısı veriyor o yüzden güncelleyemedim. Açıkçası yedekleme yapmaya vaktim yok.

• Am I Evil ? kullanıcısına yanıt
    Silinmiyor, o uyarı bizden günah gitti diyebilmeleri içindir. Tabii küçük de olsa silinebilme ihtimali vardır herhalde.

• Telefonu yeniden kapatıp açınca çıkan sim konum etkinleştirme o nedir bende etkinlestirilemedi diyor nasıl yapacaz onu

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.