Şimdi Ara

Xiaomi 12S Ultra tüm dünyada satışa sunulabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi 12S Ultra tüm dünyada satışa sunulabilir

Güvenilir sızıntı kaynaklarından biri, amiral gemisi akıllı telefon Xiaomi 12S Ultra'nın, anavatanı Çin dışında da piyasaya sürüleceğini duyurdu. Bunun ne zaman olacağı ve cihazın ne kadara mal olacağı belirtilmedi.

Ayrıca Bkz.Çinliler sizi kandırmasın: Apple'ın önerdiği şarj kablosu nasıl seçilir?

Cihaza olan büyük talep, Xiaomi'nin fikrini değiştirdi

Akıllı telefonun en önemli özelliği, 50 megapiksel Sony IMX989 sensörlü devasa bir kamera. Ne yazık ki Xiaomi, piyasaya sürülmeden önce cihazı DxOMark uzmanlarına göndermeyi reddetmişti. Ancak cihazın kamera testleri önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek . Bazı raporlara göre, Xiaomi 12S Ultra şu anda piyasadaki en iyi kameralı cep telefonu. Cihaz ayrıca üst düzey Snapdragon 8+ Gen 1 işlemciye sahip.

Akıllı telefona yönelik büyük talep göz önüne alındığında, Xiaomi'nin fikrini değiştirmesi ve 12S Ultra'yı diğer ülkelerde piyasaya sürmeye karar vermesi gerçekten de muhtemel. Buna ek olarak, bilgiyi sağlayan teknoloji uzmanı Mukul Sharma güvenilir bir kaynak olarak kabul edilebilir. Örneğin, 108 megapiksel kameraya sahip Xiaomi Mi Note 10 akıllı telefon hakkında ilk bilgileri sağlayan da bu kaynaktı.

• Xiaomi telefon alırken acaba yazılımı düzeltmişler mi diye düşünmekten yorulduk. Donanım var ama maalesef son yıllarda yazılım işini bozdular. Belki de sebebi sürekli telefon çıkarmasıdır. Mühendisler de hangi cihaza yazılım üreteceklerini karıştırıyor olabilirler.
  • bu fiyat sıkalasıyla işi çok zor.

• sanki başka ülkelerde sürülmüycek gibi haber yapıp telefonun tanıtımını yapmanız , sürülebilir değil sürülcek merak etmeyin ben size söyliyim ki zaten bunu sizde biliyorsunuz haberi okumam değil şu yorumu yapyım diye girdim yine size faydası oldu hadi bakalım tıklandınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fotoğraf makinasında öyle kamera yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _köle_ _ kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı sıkalada değil, kurlarda. 1500 birim fiyat burada olsa sıkalayı sıkıntı etmezdik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kameranın telefonu var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şöyle saçma yorumlar yapmayın artık lütfenXiaomi 12S Ultra tüm dünyada satışa sunulabilir 

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Nesi saçma mis gibi yorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HakanErTr kullanıcısına yanıt

valla ben bir xiaomi kullanıcı olarak bu kadar parayı bağlamam xiaomi ye ne kadar zaman yazılım desteği vereceği meçhul.

• Kamera konusunda dünyanın en büyük yazılı incele kanalı GSM Arena aynen şunu diyor,incelediğimiz gece çekimi açısından dünyanın en iyi telefonu. Gerçekten de çektiği fotoğraflar akıl almaz derecede iyi,bunu tamamen sensöre bağlamamak lazım,misal Sony Xperia PRO-I'da 1 inç sensöre sahip ama fotoğraf ve video performansı komik derecede kötü. Xiaomi burada sensörün verebildiği tüm imkanları kullanmış. Umarım globale gelir.

• _köle_ _ kullanıcısına yanıt

elma logosu olsa 100.000TL yi hak ederdi ama değil mi ?

• 1 inç sensörün yarısından randıman alabiliyormuş diye okumuştum Xperia hakkında. Yanlış hatırlıyor olabilirim.

• MHEC kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ben hakkında 3-4 saat sadece kamera test videoları izledim ve gerçekten orta segmente rakip olamayacak kadar kötü,ön kamerası İphone 5S'den kötüdür,abartısız söylüyorum. Sony sadece donanım üretsin,hayatları boyunca ürettikleri her telefona istisnasız kötü kamera koydular. Z serisi buna dahil.

• ben verdiği parayı haketmiyor demiyorum ki D donanım bakımından oldukça dolu bir telefon.

hak ediyor etmesine ama maksimum 2 sene. Sonrası malesef tufan. Daha önce çıkan katil arkadaşlarıyla birlik mezarlıkta yeri alıyor xiaomi nin önce bunu halletmesi gerekiyor. Dayıyor donanımı dayıyor donanımı, yazılımda gittiği yere kadar diyor. Kendimde xiaomi kullanıcı olduğumdan kendi tecrübelerim bunlar D

• Max 2 guncelleme sonra pilin anası (küfür)

Yemin etmis bunu yapmaya Xiaomi. Es gecmiyor asla.

Bir de kamera acsan reklam cikiyordu eskiden(Cince) devam mi hala?

Guzel alet de malca sorunlari bunlar. Yurtdışında satamama sebebi lisanslama diyedir(para vermeden kacak 4g, lisanssiz frekans vs) Nasil cozerler bilmem.. Yoksa satmak istemez olur mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.