|
Xiaomi 12S Ultra tüm dünyada satışa sunulabilir

-
-
Xiaomi telefon alırken acaba yazılımı düzeltmişler mi diye düşünmekten yorulduk. Donanım var ama maalesef son yıllarda yazılım işini bozdular. Belki de sebebi sürekli telefon çıkarmasıdır. Mühendisler de hangi cihaza yazılım üreteceklerini karıştırıyor olabilirler. -
bu fiyat sıkalasıyla işi çok zor.
-
sanki başka ülkelerde sürülmüycek gibi haber yapıp telefonun tanıtımını yapmanız , sürülebilir değil sürülcek merak etmeyin ben size söyliyim ki zaten bunu sizde biliyorsunuz haberi okumam değil şu yorumu yapyım diye girdim yine size faydası oldu hadi bakalım tıklandınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fotoğraf makinasında öyle kamera yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıkıntı sıkalada değil, kurlarda. 1500 birim fiyat burada olsa sıkalayı sıkıntı etmezdik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kameranın telefonu var
-
Şöyle saçma yorumlar yapmayın artık lütfen
-
Nesi saçma mis gibi yorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla ben bir xiaomi kullanıcı olarak bu kadar parayı bağlamam xiaomi ye ne kadar zaman yazılım desteği vereceği meçhul.
-
Kamera konusunda dünyanın en büyük yazılı incele kanalı GSM Arena aynen şunu diyor,incelediğimiz gece çekimi açısından dünyanın en iyi telefonu. Gerçekten de çektiği fotoğraflar akıl almaz derecede iyi,bunu tamamen sensöre bağlamamak lazım,misal Sony Xperia PRO-I'da 1 inç sensöre sahip ama fotoğraf ve video performansı komik derecede kötü. Xiaomi burada sensörün verebildiği tüm imkanları kullanmış. Umarım globale gelir.
-
elma logosu olsa 100.000TL yi hak ederdi ama değil mi ?
-
1 inç sensörün yarısından randıman alabiliyormuş diye okumuştum Xperia hakkında. Yanlış hatırlıyor olabilirim.
-
Bilmiyorum ben hakkında 3-4 saat sadece kamera test videoları izledim ve gerçekten orta segmente rakip olamayacak kadar kötü,ön kamerası İphone 5S'den kötüdür,abartısız söylüyorum. Sony sadece donanım üretsin,hayatları boyunca ürettikleri her telefona istisnasız kötü kamera koydular. Z serisi buna dahil.
-
ben verdiği parayı haketmiyor demiyorum ki D donanım bakımından oldukça dolu bir telefon.
hak ediyor etmesine ama maksimum 2 sene. Sonrası malesef tufan. Daha önce çıkan katil arkadaşlarıyla birlik mezarlıkta yeri alıyor xiaomi nin önce bunu halletmesi gerekiyor. Dayıyor donanımı dayıyor donanımı, yazılımda gittiği yere kadar diyor. Kendimde xiaomi kullanıcı olduğumdan kendi tecrübelerim bunlar D
-
Max 2 guncelleme sonra pilin anası (küfür)
Yemin etmis bunu yapmaya Xiaomi. Es gecmiyor asla.
Bir de kamera acsan reklam cikiyordu eskiden(Cince) devam mi hala?
Guzel alet de malca sorunlari bunlar. Yurtdışında satamama sebebi lisanslama diyedir(para vermeden kacak 4g, lisanssiz frekans vs) Nasil cozerler bilmem.. Yoksa satmak istemez olur mu?
En Beğenilen Yanıtlar

sanki başka ülkelerde sürülmüycek gibi haber yapıp telefonun tanıtımını yapmanız , sürülebilir değil sürülcek merak etmeyin ben size söyliyim ki zaten bunu sizde biliyorsunuz haberi okumam değil şu yorumu yapyım diye girdim yine size faydası oldu hadi bakalım tıklandınız
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X