Şimdi Ara

XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
723
Cevap
41
Favori
31.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
98. Sırada  bugün en iyi #29
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fotoğrafçılık ile uğraşan biriyseniz bu cihaz yetmeyebilir diyeceğim ..fotoğrafciliga özel bir ilginiz yoksa ihtiyacınızı fazlasıyla giderecek bir kamerası var 15 in . Ben şahsen yarı profesyonel fotoğrafçıyım ama ona rağmen ultra vb . büyük bir telefon almak yerine gizli çekimi rahat yapabileceğim bu modeli tercih ettim ve kesinlikle özellikle sokak fotoğrafçılığı için oldukça yeterli kaliteli bir kamera sistemi var.zaten telefonu acil durumda kullanıyorum yoksa fotoğraf makinesinin yerini tutmaz hiç biri ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar linkteki videodaki gibi Samsung telefonlarda olan eş zamanlı çeviri( tercüman) özelliği bu telefonda var mı acaba? Bilgi verir misiniz? Yapay zeka konusunda en iyi telefonu almak istiyorum açıkçası. Teşekkürler.

• tyfnpsgt T kullanıcısına yanıt
    Yapay zeka konusunda en iyi telefon su an Samsung.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tyfnpsgt T kullanıcısına yanıt
    bunlar cihaz değil yazılım işleri, her telefona zamanla gelecektir

benim 7 senelik zenfone 5z'ye bile google tarafından obje silme gelmiş

Alacağınız tüm amiral gemilerinde %90 elite işlemci olacak, hepsi de destekler

yalniz elite'in grafik yani adreno tarafında geçen seneye göre çok büyük gelişim yok, vaktiniz varsa elite 2'yi bekleyebilirsiniz

• mavvrick kullanıcısına yanıt

Fotoğrafçılık işleriyle uğraşıyorum, eski bir kaç fotoğraf makinem var. Ama telefonla da çok fotoğraf çekerim, bu telefonla gcam deneyen var mı acaba?

• ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafcılıkla uğraşıyorsan neden 15 ultra almıyorsun? Düz model nekadar iyide çekse ultranın yanından geçemez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce mi mağazasında pixel 9 pro telefonumla xiaomi 15 kamerasını karşılaştırdım. Pixel 9 daha keskin renkler daha iyiydi.

• samsun__ S kullanıcısına yanıt

Mutlaka daha iyidir daha iyileri vardır . Ancak Tr de şuan resmi olarak satılan bu boyutta bu özelliklere sahip bu fiyat bandında başka bir telefon yok sanırım

• Mi 14t pro ile xioami 15 arasında çok bariz farklar var mı karşılastirdim ama kamera dışında dikkatimi bir şey çekmedi

• r__kara kullanıcısına yanıt

Tasarım ,malzeme kalitesi, işlemci batarya kapasitesi 15 in daha iyi ama 14T pro fiyatı baya makul. 15genel anlamda amiral gemisi diyebiliriz daha üst sınıf .. T serisi bir alt seri diye biliyorum..

• glumerna G kullanıcısına yanıt

Öyle yaptım, Xiaomi 15 kutuyu hiç açmadan iade edip Xiaomi 15 Ultra siparişi verdim.

• Merhaba arkadaşlar cihazı kullanan arkadaşlar memnunum cihazdan şarj süresi fotoğraf çekimi ve oyun performansı olarak 1 günü rahat çıkartırım ortalama kullanımda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • myhero17 M kullanıcısına yanıt

Çok rahat çıkarır cihaz çok iyi

Teşekkür ederim bende ikilemde kaldım 16 pro yerine alayım diyorum inşallah pişman olmam

• myhero17 M kullanıcısına yanıt

Benim daha önceki mesajlarıma bakaabilirsiniz ben eşime 16 pro aldım telefon iyi ama gerçekten değmez o paralara yazık bu telefonun donanımsal anlamda hiç aşağı kalır yanı yok. Ben Apple dan sıkıldım hep aynı telefon o nedenle de geçtim siz de Apple dan geçeceksiniz pişman olmazsınız ama android ten gececekseniz bir şey diyemem

Apple’dan gecicem bende sıkıldım artık değişiklik iyidir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: myhero17

Apple’dan gecicem bende sıkıldım artık değişiklik iyidir :)

Xs i 7 sene kullandım 16pro epey süre kurcaladım gerçekten baydığını farkettim ..kesinlikle değişiklik iyidir ben ne Apple ne de Android faniyim canım ne isterse kullanıyorum ama ilk defa bir Android telefon beni bu kadar memnun etti diyebilirim.. 4 sene Android 5 sene de güvenlik güncellemeleri alacak.. bu süreler bitene kadar kullanırım.

• ARroWCoLT kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam bir kaç zoom fotosu atarsınız artık 😊

Teşekkürler, olur tabi

yok hocam acık renk arka plan olsada aynısı oluyor. seffaflık ayarı ne yazıkki ya yok ya bulamadım.

sımdılık ıdare edıyorum. cok can sıkarsa karanlık modu kapatacagım.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.