Şimdi Ara

Xiaomi, 205 dolar fiyat etiketine sahip yeni akıllı telefonu Mi 4c'yi duyurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • xiaomi hala parmakizi olayına girmedi bakalım ne zaman gelecek. şuan rakiplerinden tek eksiği bu kaldı. büyük ihtimal Mi5 ile geçecekler parmakizi olayına ama geç kaldılar yani nedense.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz cihazlara ön yargı ile yaklaşırken miui port romunun verdiği o rahatlığı görünce fikrim değişti.
    Açıkcası deneyimlemek istiyorum bu tür cihazları.
  • Bunları almanın bir yolu var mı?

Resmi yollardan gelirse, iyi olur. Ancak resmi yoldan geldiğinde fiyat avantajı kalmaz gibi geliyor bana.
  • getirenler nekadar'a getiriyor,fiyat uygunsa alabilirim
  • Yaw arkadas bu haberlerdeki fiyatlar ile gercek fiyatlar neden birbirini tutmuyor? 32 gb olan model 235 dolarmis. Hani ne nerede? Link atinda ogrenelim. Yurtdisina siparis verecegim yani oyle gumruk derdim falanda yok. Haberi okuyoruz sonra cihazi alalim diyoruz bi bakiyoruz ustune 100 dolar daha koymus çinli siteler. E nereden nasil alacagiz bu cihazi official olarak?

Varmi bilen?

• barocker kullanıcısına yanıt
    aracı girince fiyatlar biraz yükseliyor kaçınılmaz olarak.
    ilk çıktığında da bu tip siteler fiyatı yüksek tutuyor. Biraz beklemek lazım fiyatların oturması için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HSeldon

ilk çıktığında da bu tip siteler fiyatı yüksek tutuyor. Biraz beklemek lazım fiyatların oturması için.

Tamam bende diyorum araci falan degil direkt official olarak siparis vereyim. Yokmu oyle bir durum?

Yani eger boyle bir sey yok ise diyecegim su ki ; bu telefonun piyasasi o zaman 3. Kisilere kalmis ve fiyati onlar belirliyor o zaman. Eee xiaomi nerede fiyat politikasi nerede? Ben bu cihazi 235 dolardan hadi 250 dolar olsun , direkt almayi dusunurken bir bakiyorum 300 dolar ve uzerine satiliyor. E sonucta 60-70 dolar fark az degil. 60-70 dolar daha yukselince rakamlar bu sefer baska cihaz alternatiflerini dusunmeye basliyor insan.300 küsür dolara coook guzel baska cihazlar var. Neden mi4c alayimki diyor insan. F/p orani dusunce hicbir cazibesi kalmiyor malesef.

Oyle milyonlarca telefon uretmekle de buyuk marka olunmuyor demekki. Simdi anliyorum Apple ve Samsung gibi markalarin pazar ve piyasa hakimiyeti ve buyuklukleri tamda burada devreye giriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: barocker

quote:

Orijinalden alıntı: HSeldon

Tamam bende diyorum araci falan degil direkt official olarak siparis vereyim. Yokmu oyle bir durum?

Yani eger boyle bir sey yok ise diyecegim su ki ; bu telefonun piyasasi o zaman 3. Kisilere kalmis ve fiyati onlar belirliyor o zaman. Eee xiaomi nerede fiyat politikasi nerede? Ben bu cihazi 235 dolardan hadi 250 dolar olsun , direkt almayi dusunurken bir bakiyorum 300 dolar ve uzerine satiliyor. E sonucta 60-70 dolar fark az degil. 60-70 dolar daha yukselince rakamlar bu sefer baska cihaz alternatiflerini dusunmeye basliyor insan.300 küsür dolara coook guzel baska cihazlar var. Neden mi4c alayimki diyor insan. F/p orani dusunce hicbir cazibesi kalmiyor malesef.

Oyle milyonlarca telefon uretmekle de buyuk marka olunmuyor demekki. Simdi anliyorum Apple ve Samsung gibi markalarin pazar ve piyasa hakimiyeti ve buyuklukleri tamda burada devreye giriyor.

Hocam iyi hos diyorsunuz da apple da samsung da f/p ürünleri değiller apple zaten Türkiye de 3000 un üstüne satılıyor samsung da amiral gemisi modeli s2 den sonra tam anlamıyla dogru duzgun amiral gemi çıkaramadı 4 yıldır leğen gibi telefon çıkarıp duruyor. Simdi xiaomi 300 dolara hocam 3 gb ramli mi4c satıyor diyelim(bilgim yok tahmini soyluyorum) bu telefonlara hayli hayli takar gecer apple a fiyatla samsung a performansla.
    Dolayısıyla bu fiyatlarla artik telefon alınmaz Turkiye de.
    Ama dediklerinizde haklisiniz cok fahis fiyat farkları var telefonun satis fiyatıyla bize gelis fiyatı arasında çinde tanıdığınız falan yoksa yapacak bisi kalmıyor hocam ama ya aliexpress de malum satıcılardan alacaksaniz o karı verip ya da Turkiye de daha fa bindirilmis halini alacaksınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz?
    Xiaomi Çin 'de satış yapıyor. O fiyatlar Çin'de yaşayanları aldığı fiyatlar.
  • O belirtilen fiyatlar Çin vatandaşlarına ait ve onu alabilmek için de 1 hafta önceden isim yazdırmak gerekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dawras kullanıcısına yanıt
    hiç vakit aybetmeyin derim buradski çöplere milyarlar vrmeyin
  • cepAnkara C kullanıcısına yanıt
    Düşünüyorum da aklımı kurcalayan satış sonrası olaylar teknik servis,yedek parça vs.
    Malum teknoloji geliştikce cihazlar daha da nazik bir hal alıyolar.
  • dawras kullanıcısına yanıt
    örneğin gittin samsung aldın .yere düşürdün ve ekranı kırıldı buradaki garanti de birşey yapamaz ona. hatta xiaomi o kadar kolay kırılmaz ama kırıldı diyelim. parçası çok ucuz samsung için 400 tl ye yaklaşık alırlar senden. ama sipariş versen xiaomi ekranı 150 tl ye Türkiye de. bir yere de taktirabilirsin sende takabilirsin anlıyorsan .ben 1 yıldır redmi 2 kullanıyorum. çok memnunum

• Orta seviye cihyaz diyen üst seviye cihaz oluyo cihaz hakkında daha fazla bi,lgi yokmu
  • .

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.