Şimdi Ara

Xiaomi 67 Watt Orjinal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar ben 67 Watt şar aleti aldım fakat orjinal mi değil mi bilmiyorum. Bunu öğrenmek istiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Xiaomi 67 Watt Orjinal mi? Xiaomi 67 Watt Orjinal mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Xiaomi 67 Watt Orijinal Mi?

Xiaomi'nin 67 Watt'lık hızlı şarj cihazının orijinal olup olmadığını anlamak için bazı ipuçlarını senin için derledik:

• Ambalajı İncele: Orijinal Xiaomi şarj cihazları, yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış sağlam bir ambalaja sahiptir. Ambalaj üzerinde Xiaomi logosu, ürün modeli ve teknik özellikler net bir şekilde belirtilmelidir.

• Şarj Cihazının Görünümünü Kontrol Et: Orijinal Xiaomi şarj cihazları, pürüzsüz bir yüzeye ve düzgün hatlara sahiptir. Çentik veya çizik gibi kusurlar olmamalıdır. USB-C bağlantı noktası sıkıca oturmalıdır.

• Teknik Özellikleri Karşılaştır: Şarj cihazının teknik özelliklerini resmi Xiaomi web sitesindeki bilgilerle karşılaştır. Watt değeri, voltaj ve amperaj gibi özellikler uyuşmalıdır.

• Xiaomi Orijinallik Doğrulaması Uygulamasını Kullan: Xiaomi, akıllı telefonunla tarayarak orijinallik doğrulamasını sağlayan bir uygulama sunar. Şarj cihazının kutusundaki kare kodu tarayarak orijinal olup olmadığını kontrol edebilirsin.

• Satıcıyı Doğrula: Şarj cihazını güvenilir bir satıcıdan satın almak önemlidir. Xiaomi'nin yetkili satıcılarını resmi web sitesinden kontrol edebilirsin.

Bu ipuçlarını takip ederek Xiaomi 67 Watt şarj cihazının orijinal olup olmadığını belirleyebilir ve cihazını güvenli bir şekilde şarj edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Qr kodu okut.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Okuttum sayfa yüklenmedi diyor.
  • erenaks2861 E kullanıcısına yanıt

Nereden aldın? Kaça aldın? Orjinali bu, sitede kablo çıkmaz diyor

https://market.miuiturkiye.net/xiaomi-67w-mdy-12-eh-turbo-sarj-adaptoru

Ben redmi note 11 pro aldım. Turbo şarj yapmıyodu. Satıcıyla konuştum bana bunu gönderdi. Ama buda turbo şarj yapmıyor. Hızlı şarj yazıyor sadece.

Turbo ismine takılma, hızlı manasında. Xiamio nun 33,67,120 w var. Seninki hızlı. Orjinal olarak beyaz renk var ama ben bu renk görmedim. Emitasyon olabilir de olmayabilirde.

Redmi K20 gaming edition modelinin şarj aletiymiş.
    Turbo şarja takılma diyosun ama üstünde yazan 67 Watt şarkımı %9 dan %100 e bir buçuk saate fazla sürede şarj etti.

Redmi k40 gaming batarya 5065 mah 67w ile 42 dakika ise Redmi 11 5000 mah i 67w ile yakın sürede şarj etmesi lazım. Şarj cihazı veya kabloda birşey mi var acaba. Orjinal olmayabilir.

Evet bende öyle düşünüyorum.

Karışmak gibi olmasında telefon 10 bin civarı galiba. Almışken biraz paraya kıyıp orjinal almak daha mantıklı.

Ben zaten orjinal sanıyordum. Xiaomi yurtiçi garantili yazıyordu fakat satıcı yurt dışı alıp Türkiye'de kayıt edttirmiş. Ben bilsem böyle olucağını almazdım zaten pişmanım.

Geçmiş olsun, hepimizin başına gelebiilir. Kendi mağazasından almak daha garanti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.