|
Bildirim
|
Elektrik kesilirse sistem çalışmaz. Ayrıca smart alarm sistemi tabiri çok doğru olmuyor çünkü bu cihazların kabiliyeti alarm sistemiyle kısıtlı değil.
Tek amaç ev güvenliği ise yale kale vs diğer klasik sistemlere bakmanız daha doğru olur. Elektrik kesilmesine karşı benim 2 senaryom var,burada bazı arkadaşlarımızda açıklamış. 1-Sistem zaten hub hariç pille çalışıyor. Hub güncel olarak 2 tip satılıyor 220 volt için ; -220v power ups alırsın, hem hub'ı hem de modemin bağlarsın. Kameralar varsa 12 v power ups'ler var(ben 2 adet aldım,kritik kameralar için) onlar iş görür. 2- 5 volt hub için ; 220v power ups gerek kalmıyor. Basit 12v-5v ups'lerin 1 tanesi 2 cihaza yetiyor. Özetle elektrik kesintisinde modem ve hub'ı yaşatmanız lazım,aksi takdirde cihaz ikisinden biri giderse çalışmayacaktır. (sadece net giderse siren alarm prizde alarm varsa vb. çalar,cebe uyarı gitmez) powerful cihazlardan aldım çok memnunum. https://www.hepsiburada.com/powerful-pm-4400-modem-ups-p-HBV00000S11VM?magaza=POWERFUL%20ELEKTRON%C4%B0K Bu arada ben 2 yıldır mi sistemi aktif olarak kullanıyorum. Açık konuşmak gerekirse arada yazılım sorunları oldu ama güncellemelerde hallettiler. Şu an aktif 20 cihaz + 7 kamera(teki doorbell) bağlı. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|