Şimdi Ara

Xiaomi Amazfit GTR [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
38
Favori
89.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: keremalp

Dediginiz gibi titresim sesi daha cok hissediliyor.diger akillı saatlere gore bir tık titreşim az.
    Ama bence boyle bile yeterli.hiç hissetmedigim bir an olmadı.
    Ayarlarda titrsim siddeti varmı bakmadım .
    Ayarlardan titreşimini ayarlayabilirsiniz.
    Böylede gayet yeterli bence. Sessiz bir ortamda titrediğinde sesi duyuluyor kolumda zır zır
  • S a. Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Akıllı saat kullanmaya Apple Watch 3 ile başladım fakat hergün şarja takmaktan sıkılıp Amazfit bip modeline geçtim. İlk başta biraz basit geldi Apple’dan sonra malzeme kalitesi ve ekranı. Fakat ekranın sürekli açık kalması ve uzun pil ömrü bu dezavantajlarından daha baskın geldi ve severek kullanıyordum. Fakat yazın saatle birlikte denize girince saat su aldi ve kullanılmaz hale geldi. Bende akıllı saate alışmış olduğum için hemen bir alternatif arayışına girdim.(öyle profesyonel anlamda spor falan yapmıyorum fakat hobi olarak bindiğim bisiklet sürüşlerini strava ile takip etmeyi seviyorum)piyasada popüler olan huawei watch gt modelinden edindim. Fakat strava programına bir türlü veri atamıyorum. Tekrar amazfit almak istemiyorum daha önce kullandığım için. Araştırmalarım neticesinde amazfit verge sonrada bu saat çözüme çarptı. Sormak istediğim iki soru var. Amazfit bip modeline göre pil performansı nasıldır. 2. Sorum amazfitdeki gibi AmazTools uygulaması ile strava ile senkronize olabiliyorum saatteki antrenman verileri. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgencer05 -- 30 Ekim 2019; 9:8:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mgencer05 kullanıcısına yanıt
    Şarj konusunda cevap verebilirim.yoğun kullanımda 1 hafta gider diyorum.ben yoğun kullanmiyorum.sadece nabız ölçümü yaparim arada sirada.bide butun bildirimler açık.bu sekilde 10 gun gidiyor sarj.
    Telefon apple degil benim.amaz tools kullanmadım oyuzden.

• 10 gün oldu hepsiburadan alalı bu saatte aramalarda sadece titreşim mi var yoksa aynı zamanda arama gelince çalıyor mu?

• Arkadaşlar Türkce geniş bir tanıtım videosa yayinlandı.
    Pekçok sorunuza cevap bulabilirsiniz.

• Yeniden stokta. 999tl

Xiaomi Amazfit GTR Akıllı Saat - Amoled Retina Ekran - 5 ATM Suya Dayanıklı - 47mm Alüminyum Alaşım Çerçeve - Distribütör Garantili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 2 Kasım 2019; 11:31:24 >

• Evet şu anda 999 tl fiyatla mistore lerde de satış başlamış.

• amazflt gts de satista
    hangisi alinir

• quote:

Orijinalden alıntı: freeheart44

amazflt gts de satista
    hangisi alinir
    Zevk meselesi.
    Ben mesela dikdörtgen dizaynlı saati bedava verseler kullanmam.
    Saat dediğin saat gibi olmalı.

• freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    Tasarım sal ve işlevsel açıdan değerlendirmek lazım. Bana 47mm çok büyük geliyor o yüzden gts biçilmiş kaftan benim için gerçi stok bitmiş ama gelirse gri rengini alacağım

• Arkadaşlar huawei watch gt de strava senkronizasyonu yok diye kullanmayı bırakıp amazfit gtr a geçiş yaptım. Fakat geçen bisiklete binerken uygulamayı açtım bir türlü GPS sinyali bulamadı açık alanda olmama rağmen. Bir problem mi var yoksa bir ayarımı var bilemedim. Eğer bu modelde de GPS problemi çıkarsa tekrar amazfit bip modeli alacağım. Bozulan bip modelinin kıymetini bilememişim. Tamam görsellik ekran vasattı fakat çok sorunsuz kullanıyordum.

• Gtr da harita uygulaması var mı? Google maps veya yandex vb
    Teşekkürler

• sudkaldo kullanıcısına yanıt
    Yok

• N11 de 899 tl ayrıca kupon kullanılabiliyor.

Gümüş mü siyah mı alsam bilemiyorum.

Artıları eksileri var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: biuu

N11 de 899 tl ayrıca kupon kullanılabiliyor.

Gümüş mü siyah mı alsam bilemiyorum.

Artıları eksileri var mı?
    Siyah diye geçen tam siyah değil, koyu gri-füme gibi bi renk aklınızda olsun. Bence daha klasik seviyorsanız gümüş, daha spor istiyorsanız siyah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S3thdrift

Siyah diye geçen tam siyah değil, koyu gri-füme gibi bi renk aklınızda olsun. Bence daha klasik seviyorsanız gümüş, daha spor istiyorsanız siyah.

Alıntıları Göster
    Aslında iş yerinde günlük giyim şeklim kot üzerine gömlek.

Çelik olan çizilmez kolay kolay diye düşündüm.

Bu arada bu saat stres ölçümü yapıyor mu?

• Alacaklar GPS bağlantısı olayına dikkat etsin. Yurtdışında pek çok kullanıcı GPS bağlantı sorunundan bahsetmiş. Alan arkadaşlar varsa GPS bağlantısı hakkında bilgi verebilir mi lütfen?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, spor yapıyorum. Yaptığım etkinlikleri en iyi ve doğru şekilde hangi saatten alabilirim. Apple watch 5 ve amazfit gtr arasında kaldım. Uygulamalarda olsun, su geçirmezlik vs, hangisi daha stabildir acaba.
  • taner_06 kullanıcısına yanıt
    Ben iphone kullanıcısıyım.

N11 kampanyası ile biraz önce 810tl ye gtr siparişi tamamladım. Haftalardır saat araştırıyorum.

Bu süreöte Apple Watch, huawei gt2, AmaFit gtr ve Samsung Active 2 yi takibe almıştım.

Huawei, n11 kampanyasına yetişemeyince, üstelik gt2 de de arayüz değişemiyormuş sanırım ondan da caydım.

Spor beklentin pek yok.

Ancak apple Watchta 36 çeşit ivme ölçer var sanıyorum. Adım sayma dahil, ağırlık vb egzersizleri çok daha doğru algılayacaktır. Yine ekg çekme kabiliyeti olan bir saatten bahsediyoruz nabız ölçümleri vb yine daha tutarlı olacaktır.

Benim her gün şarja takmaya sabrım ve iphone 7 kadar ücreti ödeyebilecek bütçem olmadığı için gtr tercih ettim.

Şimdiye kadar mi band 2 kullanıyordum işimi görüyordu.

Bütçeniz uygunsa ve her gün şarja takarım sorun değil diyorsanız Apple Watch tabiki. Aktif spor yaptığınız için 2 gün görme şansınız pek olmayacaktır.

Bütçe kısıtlı ama yine Apple Watch diyorsanız 44mm yerine 40mm alınabilir. 40mm lik watch 4 ve 5’in ekranı Watch 3 ten daha geniş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 11 Kasım 2019; 15:44:17 >

• mgencer05 kullanıcısına yanıt
    Dostum problem devam ediyormu senin.

Ben normalde wgzersiz yapmam.sen buraya yazınca kontrol maksadıyla egzersiz başlattım.gps aninda gordü ve kayit başladı.

Cihaz a herhangi bir ayar yapmadm.
    Xiaomi Amazfit GTR [ANA KONU]
    Xiaomi Amazfit GTR [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 11 Kasım 2019; 18:15:12 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.