Şimdi Ara

Xiaomi, bazı akıllı telefonlarına bootloader kilidi koymaya başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar,ben anlamıyorum ya,neden bu olaya bu kadar dünyada ve forumumuzda tepki gösteriliyor? Kardeşim,bize eğer Xiaomi gerçek anlamda adam akıllı bir ROM sunarsa,ne ihtiyacımız var bizim başka ROM lara? Burada bize gereken Xiaomi nin gerçekten işletim sistemleriyle yarışacak ve ezecek bir ROM sunması;önemli olan bu.

Hatta şifreye ulaşımın aynı Apple iOS gibi tamamen kapatılması daha uygun ve doğru olur.Hem bu yöntemle ayrıcalık olarak gösterilen Diamond üyelerin şifreye daha çabuk ulaşması sorununuda çözer,hemde daha sağlıklı ve Apple iOS gibi daha oturaklı bir sistem olur.

Aynı şeyi Apple bize yıllardır iOS ile uyguluyor,buna bu kadara tepki göstermeyen arkadaşlar gelipte gözünü Xiaomi ye dikti?

Bu konuda bizim Xiaomi ye tepki göstermek yerine isteyeceğimiz iki şey var;

-İşletim sistemleriyle yarışacak ve ezecek kadar hem tasarım hem performans hem batarya hemde diğer çeşitli konularda devrim açmış bir MIUI sistemi (Artık MIUI 7.2 demi olur bilmem)
    -İkinciside (eğer araksdaşın dediği gibi Xiaominin garantisi yoksa) tüm dünyaya en hızlı ve kaliteli şekilde açılarak gittiği yerlerde hem satış yapan hemde garanti ağı kurması gerekli.Tabii ki kalite ve müşteri anlayışı burada vazgeçilmez bir nokta.

• Mi 4c kullanıcısıyım hevesle aldım ama görüyorum ki tüketicileri kızdıracak bir harekette bulundu. Fakat bu yanlıştan kısa zamanda geri dönerler gibi yoksa çok kayıp yaşayacak.

• benim xoimi red 5 a format attım tlf kilitlendi bunun için tlf götürdüm oda açamadı ne yapmam lazım tlf kullanamıyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.