Şimdi Ara

Xiaomi CEO'su söz verdi: Kâr marjımız %5'i geçerse farkını kullanıcılarımıza iade edeceğiz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
4.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: firat_kilic

Gelde Vestel ile kıyasla.. aynı mı? zıt mı? Mi halkın yanında ise Vestel..?
    Türk maliyim diye ovunurler.yerli , milli edebiyati yaparlar ancak hicbir fiyat avantaji olmayan telefonlariyla masal anlatirlar.elin Cinlisi kadar olamadilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yürü be Lei Jun

adamın dibisin...
  • Bu fikri ben hep savundum. İnsanlara çocukça geliyor. Yapılacak en mantıklı şey, herkes kazançlı bu durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurutulmus Domates

O alınan parada sadece ürün maliyeti yok ya. O kaliteli kameralar ve yazılımlar için harcanan paranın haddi hesabı yok. Hala hiç bir cihaz veya sistem, apple ürünleri kadar stabil değil.
    Kaliteli kameralar? Hangi cihazda kaliteli kamera varmış neyle kıyaslıyoruz. Şuana dek yapılan bütün kameralar çöp Sony Rx100 ile kıyaslandığında. Hala kompaktın yerini alamadı.

Iphone 7 plus kamera maliyeti 26$. https://www.digitaltrends.com/mobile/iphone-7-camera-cost-teardown/
    Bit kadar sensör kullanıyor ne maliyeti. Rezalet optikler.

Apple en hırsız firmadır. 357$'lık Iphone x'i 1000$'a satıyor. Enayiler olmasa nasıl kazanacaklar tabi : https://www.teknoblog.com/iphone-x-apple-maliyeti-nedir/

Kafası çalışan Xioami, Oneplus alıyor. Hepsi de stabil cihazlar pil olarak daha üstün hız olarak hiç fark yok kameralar da yakın. Fiyat ise çok uzak.

• quote:

Orijinalden alıntı: DHBSC55

xiaomi kullancılarım kazık yemesin az kar ile telefon satalım peşinde adamlar %5 kar ile satıyor,burdaki devlet telefona el değmeden %52-55 vergi koyuyor telefonu üreten firma %5 kazanıyor tr devleti %55. xiaomiden 11 kat fazla para kazanıyor,yazıktır günahtır bunedir ya.
    24 Haziran'da gereği yapılmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapattoni11

Bir şey gerçek olamayacak kadar güzelse, gerçek değildir.

Hangi dünyada yaşıyorsunuz bilmiyorum ama kazandığı parayı durduk yere kimse kimseye vermez. Tamamen pazarlama çalışması. En iyi ihtimalle kağıt üzerinde maliyetleri yüksek gösterirler.

Hayır kurumu değil bunlar; tek amaçları kar ve bu karın sürdürebilirliğini arttırmak.
    Aksiyon kameram Xiaomi. Gopro muadili 3 kat pahalı, Xiaomi tokat maynağı yapar Gopro'yu. Fotoğrafçı olarak konuşuyorum.

Ev kameram Xiaomi. Muadillerinin 1/4 fiyatında. Çözünürlük tokat manyağı yapar.

Araç kameram Xiaomi. 4 kat pahalı yerli markaları tokat manyağı yapar.

Cep telefonunda xiaomi aynı özelliklerdeki telefonların yarı fiyatında. Kullanım olarak hiç fark yok denebilir. Fazla para niye? Demek gerçekmiş.

Sürümden kazanıyor bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: elektrontan

Bu fikri ben hep savundum. İnsanlara çocukça geliyor. Yapılacak en mantıklı şey, herkes kazançlı bu durumda.
    Tabiki mantıklı hocam. Sonuçta %5 az bir rakam değil. Ve yüzbinlerce satış yapıldığını da düşünürsek.

• İlk Android cihazım Xiaomi ve çok memnunum. Çevreme hep tavsiye ediyorum.
  • Adamsın Lei Jun

• Bu adamı seviyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bim market de öyleydi ilk başta
    sonraları öyle zamlar yaptı ki resmen tırtıklıyor milleti
    bişeleri taahhüt edecen ki bu işin raconu böyle
    üretim maliyeti açıklanıyordu bir ara telefonların
    mi nin üretim maliyetleri açıklanıyor mu?
  • Guest-60C9D430E G kullanıcısına yanıt
    Vallahi bilmiyorum, ''Bedava peynir sadece fare kapanında bulunur'' diye bir söz vardır. Çin böyle yavaş yavaş güçleniyor ekonomik anlamda, ileride dünyayı ele geçirip, diktatörlüğünü yayarak fazlasıyla almasın o kaar marjını.

• Forumda bir konu vardı geliştirici arkadaşlar xiaomi cihazlardaki reklamları engellemek için yaptıkları çalışmalarda miui arayüzünün sürekli küçük boyutlarda paketler gönderdiğini bunları sistemde durdurduklarında miui arayüzünün çöktüğünü söylüyorlardı çininde şuan yapay zeka ve yeni nesil teknolojilerinin deney sahası olarak kullanıldığı gerçeği var bu bilgilerin ışığında ufaktan şüphe etmemek elde değil

• AwesomeTALHAwx A kullanıcısına yanıt
    Hukukun üstünlüğü tesis edildiği sürece rekabet tüketicinin hayrınadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 20 Aralık 2019; 22:37:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxx1

Bu söz efsaneler arasına girer... Kapitalizme inat insan ve teknoloji odaklı benzersiz bir klas hareket.

Çin, bu dünya için bir şans.
    Tam tersi dünyanın başının belası aslında..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.