pm gönderildi |
Yurtdışı Xiaomi - İnfinix - İphone - One Plus Cihaz Listesi (UZAKTAN KAYIT İŞLERİNİZ YAPILIR.) (4. sayfa)
-
-
Cevap verildi hocam.. ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Redmi note 10 pro 8/128 cihaz alındı. Satış öncesi ve sonrası için detaylı bilgilendirme yapıldı. Ödemenin alındığı gün kargo gönderildi ilandada belirttidiği gibi bir sorun olursa diye paket açma aşamasını videoya çektim. Cihaz sorunsuz ve istediğim renkteydi. Kargo ile alakalı kendine bağlı olmayan ufak sorunuda hızlı aksiyon alarak çözdü. Bootloader kilit aşaması için miui hesabı açıp talepte bulundum. Muhtemelen 15-20 gün sonra kilit açılır, uzaktan erişimle kayıt işlemi yapılacak. Memnun kaldığım bir alışveriş süreci oldu.
-
Hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın.. ______________________________
-
Redmi Note 10 Pro siparişi verdim. Havalede hata yapıp biraz fazla göndermişim ücreti. Sağolsunlar hemen fazla ödeme yaptığımı belirtip iade ettiler. Telefon da elime ertesi gün geçti ve sağlam, sıfır ürün. Birkaç gündür sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
-
Güzel günlerde kullanın hocam.. :) ______________________________
-
2 Kasım Tarihli Fiyatlar Güncellenmiştir. ______________________________
-
Liste güncellenmiştir. ______________________________
-
Kendisinden Redmi Note 10 Pro aldım, hiçbir sorun yaşamadım. Aynı gün öğleden önce kargoya verdi. Tekrar teşekkür ederim. -
12t pro için öm -
Geri dönüş için teşekkür ederim. ______________________________
-
Cevap verildi ______________________________
-
hocam merhaba.
kayıtlı hazır gelen telefonlara imei kendimiz versek o şekilde yapabilir misiniz. -
Mrb hocam evet yapariz ______________________________
-
Kendisinden Redmi Note10s sipariş ettim havale sonrası kargo şeklinde gönderim sağladı. Cihaz geldikten sonrada ayrıca destek sağladığı için teşekkür ederim. Çok ilgili ve kibar bir arkadaş gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. -
Çok teşekkür ederim hocam.. Güzel günlerde kullanın.. :) ______________________________
-
Şerif bey'den 2. telefonu aldım -Redmi Note 10S 8/128gb. Satın alma - kargolama işlemlerinden ve üründen memnun kaldık. Teşekkür ediyorum. Telefon satın almak isteyenlere tavsiye ederim. (İlk satın alımın detaylı yorumları önceki sayfada mevcut)
-
Güzel günlerde kullanın hocam.. :) ______________________________
-
Redmi Note 10 Pro cihaz aldım, bugün itibari ile tüm alışverişimiz tamamlandı. Güvenilir satıcı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X