Güzel günlerde kullanın. Geri dönüş için çok teşekkür ederim.. :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Güzel günlerde kullanın. Geri dönüş için çok teşekkür ederim.. :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kusura bakmayın özel işlerden dolayı geç cevap verildi.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba hocam farklı biri tarafından uzaktan kayıt yaptırdım program paralı bir DFT PRO programI sanırım 5dk da halloldu. Sizinde bilginiz olsun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöfteSuyu -- 31 Ekim 2023; 18:46:39 > |
Mrb teşekkür ederim hocam, 4gt ile karıştırdım ben.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bir adet K60 512 mb Cihaz aldım. Sorunsuz bir alışverişti. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
20 kasım pazartesi bir arkadaşıma bir adet xiaomi 13t pro 12/512 direnç kayıtlı sipariş verdik. ulaşınca tekrar güncelleyeceğiz şimdiden teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BizimHerif -- 24 Kasım 2023; 20:35:29 > |
Mevcut hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Son durum nedir hocam elinize ulaştı demi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam kusura bakmayın arkadaşa ulaşmış dönüş yapmamıştı ben de unutmuşum buraya yazdığımı. Teşekkürler tekrar. |
Hayırlı olsun hocam. Mühim değil.. :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kayıtsız satiyoruz hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
5g li model yok maalesef. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayır hocam, uzaktan bile yapıyoruz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |