Şimdi Ara

Xiaomi'den üç modele HyperOS müjdesi: Dağıtım başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi'den üç modele HyperOS müjdesi: Dağıtım başlıyor
    Xiaomi tarafından yakın tarihte tanıtılan HyperOS güncellemesi için dağıtım çalışmaları sürüyor. Bildiğiniz gibi MIUI arayüzünün yerini alacak güncelleme, ilk etapta Xiaomi 14 serisine sunulmuştu. Şimdi de yeni sürüm, Xiaomi 12X, Redmi Note 12 Pro 4G ve POCO F3 olmak üzere üç modele daha geliyor.

HyperOS üç modele daha geliyor

XiaomiUI'nin haberine göre, HyperOS güncellemesi şu anda Xiaomi 12X, Redmi Note 12 Pro 4G ve POCO F3 (Redmi K40) için tamamlandı ve kısa süre içinde kullanıma sunulacak. Ancak bu güncellemede bazı farklılıklar mevcut. Paylaşılan sürüm numaralarına göre Android 14 yerine Android 13'ü temel alıyor.

Bu haberin Xiaomi 12X ve POCO F3 için şaşırtıcı olmadığını belirtelim. Niketim her iki telefon 2021 yılında Android 11 ile tanıtıldı. Yani Xiaomi'nin 3 yıllık Android sürümü desteği bu modeller özelinde geçerli değil.  Ancak ilginç olan şu ki, Redmi Note 12 Pro 4G geçtiğimiz Mart ayında vitrine çıktı.

Ayrıca Bkz.Samsung, desteği kesilen bir modele daha Android 14 getirdi

Android 13 tabanlı HyperOS, Xiaomi 12X, Redmi Note 12 Pro 4G ve POCO F3 için ilk etapta Çin pazarında erişime açılacak. Önümüzdeki haftalarda ise küresel pazara ulaşacağını söyleyebiliriz. Güncellemenin sürüm numaraları ise şu şekilde:

• Xiaomi 12X: OS1.0.1.0.TLDCNXM

• Redmi Note 12 Pro 4G: OS1.0.1.0.THGMIXM

• POCO F3 (Redmi K40): OS1.0.1.0.TKHCNXM

HyperOS neler sunuyor?

HyperOS, yenilenmiş sistem uygulamaları, gelişmiş arayüz performansı ve bazı ek özellikler getiriyor. Böylece yeni saat stilleri, yazı tipleri, duvar kağıtları ve widget’lara ek olarak kilit ekranında daha fazla özelleştirme seçeneği mevcut olacak. Ayrıca Kontrol merkezi artık daha temiz ve daha modern bir tasarıma sahip.

Tüm bunlara ek olarak HyperOS, otomobiller, akıllı saatler, ev aletleri ve daha birçok üründe daha gelişmiş bir entegrasyon sunuyor. Bir diğer gelişme ise kapladığı alan. Yeni sürüm 8.75 GB boyutlara sahip olacak.

Kaynak:https://xiaomiui.net/3-xiaomi-devices-receiving-xiaomi-hyperos-update-soon-but-with-a-huge-difference-53404/

• HyperOS ne sunar bilmiyorum ama akıcılık ve iyi bir pil süresi sunsun yeterlidir.

Sözde Mi 13T pro ya da gelmiş diyorlar. Ama hala gelmemiş.

• wolf silver W kullanıcısına yanıt

Buradan yada telefonun ana konusundan bilgi alabilirsin

Redmi K60 Ultra/Xiaomi 13T Pro (corot) Firmware Downloads | Xiaomi Firmware Updater

• poco x3 pro yada bekliyoruz android 13 de hala hatalar mevcut

• Xiaomi 11 Lite 4G ye gelecekmi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F3 e 13 le gelmesi normal başta 14 diye konuşuluyordu batarya ve bugları çözerlerse güzel olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kuruwa kullanıcısına yanıt

Sen onun hala çalıştığına şükret Xiaomi'den üç modele HyperOS müjdesi: Dağıtım başlıyor 

Bu arada pek bir fark yok. Kilit ekranı değişmiş sadece. Ram kullanımı biraz azalmış o kadar.

• kuruwa kullanıcısına yanıt

Ben pes ettim miui bıktırdı beni crdroid'e geçtim hatasız, bloatware'sız saf android 14 deneyimi

• Poco f2 pro için yokmu sd 865 var cihazda ayıptır..

• Ben 13T Pro kullanıyorum 5 gün önce geldi HyperOS. Pil performansı aynı şekilde çok iyi. Sistem performansı mükemmel olmuş ve de 12 GB yer açıldı telefonda.

• Poco x3 GT ye bu güncelleme gelecekmi

• Poco f3 geliyor da niye f4 gelmiyor merak ediyorum bilen cıkar mı?

• ben gunceledim kameram çalışmıyor su an yardim ets?niz sevinirim telofun redmi 12

• Poco f 5-e hyperos ne zaman gelir

• Anne, babada Redmi 12 ve Redmi 12 Pro 5G var. Redmi 12'ye 2 gün önce Android 14 tabanlı HarmonyOS geldi, Redmi Note 12 Pro 5G'ye gelen giden hiçbir şey yok. Ya bu Xiaomi cidden neyin kafasını yaşıyor çözemedim.

• Not 12S NEDEN GELMIYOR

• Mi11 T yi maf etti camera performans sını düşürdü vasat ötesi

• Cidden çok saçma redmi note 12 pro 5g ye hala hyperos gelmedi ve sabırsızlıkla bekliyorum 12 pro 4g ye önceden gelmesi beni çok hayal kırıklığına uğrattı note 12 pro 5g ye gelmiyecek mi?

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    F4 e android 14 le gelicek entegrasyonu yapılıyordur f3 e 13 le gelicek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lan şu telefonlara bak daha xiaomi 12'ye gelmedi. Amiral gemisi telefon daha güncellemeyi almadı. XİAOMİ!!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.