Şimdi Ara

Xiaomi'den video! Diş macunu ekran çiziklerini siliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi'den video! Diş macunu ekran çiziklerini siliyor mu?
    Diş macunu ekran çiziklerini temizliyor mu?” diye soran kullanıcı sayısı bir hayli fazla. Xiaomi bu durumu fark etmiş olacak ki ekranı çiziklerle dolu olan bir telefonu bir diş macunu ile bu dertten kurtarmayı denedi.

Ayrıca Bkz.Xiaomi MIUI 14 için hazırlanan duvar kağıtları yayımlandı (İndir)

Diş macunu ekran çiziklerini siliyor mu? 

Xiaomi'nin resmî YouTube sayfasından paylaşılan ilgili videoda bu sorunun cevabı oldukça net: Hayır, silmiyor. Zira Çinli firmaya göre bir diş macunu bir ekranın dış yapısına ve kaplamasına veriyor.

Elbette diş macunu eşliğinde kullanılan bezler veya kumaşlar ekranında çizikler bulunan bir telefonu bu dertten azıcık da olsa kurtarabilir ancak bu durum aldatıcı çünkü silinmesi istenen asıl çizikler orada kalmaya devam edecek. Özellikle florür içeren diş macunları bir telefonun ekranını uzun vadede kullanılamaz hâle getirebilir.

Diş macununun ekran çiziklerini temizlemesi hakkında söylenen söz şu şekilde: “Diş macunu oleofobik kaplamanın asite direnebilmesini sağlayan ilgili özelliğini zamanla yok edebilen alkali bir maddedir.

Xiaomi'nin yayımladığı bir başka video ise pirincin su yüzünden bozulan telefonu tamir edip edemeyeceği hakkında bilgiler veriyor.

Kaynak:https://www.youtube.com/shorts/STAWRpYGj1s
    Kaynak:https://youtu.be/SwDIBCZRPpY

• Ege Ekrem gibi soru sormayamı geldin DH ye ? Herşeyi bize sorma

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hani fırına koysan belki

madde katıdan sıvıya geçişinde

çatlaklar birleşe bilme ihtimali

var diye yorum yapılabilinir. !!!

• “Zira Çinli firmaya göre bir diş macunu bir ekranın dış yapısına ve kaplamasına veriyor.”

Tamam veriyor da ne veriyor?

• Tam üç sene iPhone X kullandım ekranda değil çizik kılcal çizik bile yoktu.insan nasıl bu ekranı bu hale getirir.

• Komple rezil haber sitelerine donmus dh

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • joven kullanıcısına yanıt

o ibon olduğu icin cizilmemistir verdin parayı ibon aldın cizilmez tabii ben ikna oldum ben de gidip ibon alacağım cizilmeyen telefon..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Warlord384 kullanıcısına yanıt
    İBON ÇİZİLMEZ, ÖLMEZ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.